Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (91)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
karmenutza spune:
Buna dimineata!
Ieri am umblat brambura, evident. Ca in fiecare we.
Dory, eu stau la penultima statie de tramvai, la Antiaeriana. Adica prima de la Teius. Catalina are 6 luni, e nascuta pe 4 octombrie.
Azi ce i-oi mai face copilului de papica la pranz? ca sa si manance?
Catalina
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/marinela79/marinela79.jpg)
marinela79 spune:
Noi azi incercam fasolea verde cu carnita de pui pt prima data, sper sa ne placa.Am luat fasole congelata ca sigur e buna si o voi fierbe cu o ceapa si cateva felii de ardei si cu carnita, puse la blender--mmmm....o bunatate.Dimineata vom papa branzica cu mar sau banana, vedem noi.
Mi-a spus o tipa care are un bebe mai mare cu o luna decat Iaris, ca face branzica din lapte 3,5% grasime + o lingura otet de mere si se leaga mult mai bine decat cu lamaie.N-am incercat dar cred ca e o idee pt fetele care au pb cu branzica, adica nu le iese.
Ah, inca ceva, cand avem voie sa le punem si ierburi aromate in mancare:marar, cimbru.Noi mancam astfel de buruieni si vreau sa-l invat, cu gustul lor, sa nu le dea deoparte in farfurie dupa ce va creste.Ieri i-am pus in mancarica 2 catei de usturoi fierti si nici n-a sesizat nimik, a mancat ca de obicei.
Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
Dory232002 spune:
Karmenutza, stam relativ aproape una de alta,de la mine pana la Teius fac 5 min.
Alexa are 5 luni si 3 saptamani, e nascuta pe 20. octombrie.
Si daca tot ai adus vorba de papa pt. bebe, voi ce le mai dati copiilor sa manance?
DORY & ALEXANDRA DENISA
http://ca.pg.photos.yahoo.com/ph/dory232002
tangerine spune:
La multi ani sarbatoritilor: Clara Maria, Maria Ilinca, Iustin,Alexia Maria si Antoine Nicolas si multumim pentru urari, astazi facem 7 lunite!
ioana, deci Miruna chiar a racit!; lasa ca-i trece ei repede repede; vad ca a repetat faza cu spartul paharului-o inteleg invatarea se face prin repetitie :)
si da, Maria a facut cativa pasi in vizita, dupa care s-a culcat 2 ore; asa a facut si sambata trecuta (adica s-a culcat dupa)- era complet epuizata :)
i-am dat ieri Mariei prima data galbenus( o jumatate) si a mancat fara proteste si fara reactiei ulterioare, asa ca o sa continui
mari, si eu ma tot intreb de cand putem sa punem ceva ierburi aromate in mancarica copilului-poate ne raspunde dr. Anya
Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze
anya spune:
Neata,
la noi azi e meniu de piure de catofi cu ou.
Azi noapte nu stiu ce a avut. Parca s-ar fi intors colicii de la 2 luni. De dimineata insa parea ok cand am plecat la servici.
Dory232002 spune:
LA MULI ANI ! pentru sarbatoritii zilei de azi:
Clara Maria(Pitu),Maria Ilinca(Country girl),Maria(Tangerine),Iustin(mihairi),Alexia Maria(Mimsi),Antonie Nicolas(Nandadana)
DORY & ALEXANDRA DENISA
http://ca.pg.photos.yahoo.com/ph/dory232002
karmenutza spune:
Chiar, eu am vrut de ieri sa-i pun in spanacul respectiv un catel de usturoi dar mi-a fost frica.
Dory, pe unde iti faci plimbarea cu papusica? Noi la piata mergem aproape zilnic. Pe drumul ala inspre posta, cum vin eu de la Teius, sunt niste zgrabunti in asfalt de sare carutul in sus!
Catalina
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/marinela79/marinela79.jpg)
marinela79 spune:
Chiar si eu vroiam sa-i spun lui Dory ca eram curioasa sa-i vad micuta si nu am reusit cred ca sunt private
Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
Hildegard spune:
Buna dimineata,
asta la mine ca sunt acasa, la altele dintre voi a fost deja
mai fetelor am emotii....d ejoi de pe la 5 vrem sa plecam la parintii mei, 80 de km distanta cu Stefan cu tot. Mergem din jud. Arad in Timis. Abia astept ca de un an nu am fost acolo, de la pastele catolic trecut.
deci....va dati seama ca trebe sa i-au cu mine toata casa, sau cel putin...
tarc, masa polly, haine, medicamente, hainute, cosmetice, vanita..... + hainele noastre si ce mai trebuie. Noroc ca in masina noastra incap, ca altfel....
sper ca Stefan sa doarma acolo. Avem toate conditile, deci nu e problema. Trebuie sa facem foc, asta e singura diferenta de rau cum ar veni. In rest numai de bine.....avem parc acolo, altfel e la casa decat la bloc nu?
ce ma sfatuiti la astfel de deplasari? Se poate, nu?
Nu vrem sa stam acasa.
La noi e pastele sapt. asta.
ma pun sa cetesc din urma
Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
Stefan Peter