Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (43)
Raspunsuri - Pagina 9
dienutagraviduta spune:
joy - gata, am prospectat dom'ne scaunele astea; mie mi se pare ca e aceeasi marie, alta palarie.
ia baga mataluta un ochi p-aici, ca sunt chestii interesante
http://www.b e b e l u s u l t a u .ro/produse.php?resultpage=4&categorie=Scaune+pentru+masa
adica si la 2 milioane vad ca poti iesi si reglabila ... :)
al nostru e asemanator cu unul dintre modelele astea mai putin pompoase, dar eu una nu-i vad rostul sa fie pompos fiindca nu iesim cu el pe strada cand mancam, si cum am zis nu intentionez sa-l folosesc decat pe post de scaun, nu si de day care ...
aaa, si mai e varianta la mana a 2-a, daca te intereseaza :)
mara95 spune:
Pitic, si eu am fost la stomato.Exista anestezii la care se recomanda intreruperea alaptatului 3 ore, sau 6 ore.La primul alaptat m-am muls.
Silvia, si noi patm la fel cu batista!
maria_alexia spune:
Mai fetelor, dar m-ati innebunit si pe mine rau de tot cu chicco-poly-ul asta! Dar totusi: care e diferenta dintre el si chicco-mamma (ca eu pe site nu vad nici una)? L-a comparat cineva cumva si cu modelele de la CAM? Mie mi s-au parut ok si mai ieftine. Problema e ca eu nu am avut unde sa le vad live unul langa altul
Paula, merci de precizari . La noi nu e chiar asa de rau, dar ma ingrijoreaza sa vad ca-i tot vine inapoi - ba ca si regurgitat, ba ca varsatura, ori laptic proaspat imediat dupa ce suge, ori branzit ceva mai tarziu, ori chiar saliva sau ceva lichid gastric - nu stiu - dar in orice caz ceva transparent uneori... Si-ar mai fi ceva: nu e de la inceput asa, doar dupa 2 luni a aparut fenomenul. Oricum, e de discutat cu medicul...
Silvia, e clar ca e vorba de loturi de huggies diferite in cazul asta - ale mele au elasticul chiar mai ingust decat pampers sau libero. Si inca o mare dezamagire cu ele: ieri a adormit piticul vreo 4 ore la plimbare, a fost si cald, iar dupa 5 ore de huggies credeam ca-l scot oparit din ele la cat de impregnate si de umede erau . Noroc ca puiul e rezistent, dar alta data nu mai fac eroarea - direct la gunoi cu ele!
Joy, mi-a luat ochii site-ul ala cu jucarii . Mama, ce m-as mai juca cu ele
Tania, tocmai am avut si noi o noapte dintr-aia cum spuneai tu ca vi se intampla de la o vreme incoace, cu treziri la 1, 3, 5, 7... Cam stiu de la ce ni se trage, poate se aplica si la voi: ieri a adormit Cristishorul mult de tot la plimbare, a stat nemancat 5 ore. Iar la toate mesele nu s-a prea omorat cu mancarea, biberon n-a prea vrut, a supt doar - cat era , asa ca nu ma mir ca a ramas cu senzatia de foame la culcare. Si spun senzatia pentru ca nici azi-noapte nu s-a omorat cu mancatul.
La 5, cand eram deja exasperata ca eu nu mai dorm deloc, i-am facut un biberon, macar sa dormim pana la 8 - primul pe care-l vede el noaptea. Mi-a facut o figura mirata si scarbita si l-a apucat plansul cand m-am apropiat de el de m-a apucat si rasul - noroc ca mai aveam putin san sa-l calmez, saracutul. Oricum, a dormit apoi pana la 7.30, am apucat si eu sa-mi revin putin.
Despre noi... mai bine nu va povestesc cum sa slabesti 2 kg in 2 zile si sa ajungi si aproape fara laptic in acelasi timp
Maria & Cristian (22 dec 2005)
pitic-03 spune:
Buna ziua!
Saru`minutele la mamici pentru urari si raspunsuri!!
Madau:iti dai seama cat chin era pe mine sa citesc fara sa-mi bag si eu nasul..simteam ca ma sufoc..aici ,intre voi ma simt ca intre prieteni dragi din copilarie (cu care ai ce povestii din trecut)
Corap:da tu nu dormi?am vazut un mesaj de pe la 12 noaptea?
Joy:ce-i biotics-ul ala?e pentru constipatie?maimutelului meu ii fac tratament cu duphalac(azi e a 7-zi,pina la 10zile), dupa ...
Dienuta:mii de felicitari pentru laptic!!
Felicitari si care au inceput sa le articuleze pe cuvinte, al meu zice numai in-g, gu, ga
Care fete cumpara si de unde vaccinul infanrix hexa luna asta?
Ce cereale folositi voi?-dar sa nu constipe!
Revenim dupa amiaza!
Atena si D-l Tudor (31-10-2005)
Noki_Lara spune:
Mneata la pranz, gagicilor!
Oooooooffff, treaba multa de tot! Am mutat biroul din camera fetitzei in sufragerie! Sa turbez - s-a dus in pleazna tot designul livingului, care la vremea cand a fost gandit - minimalist, evident - nu era nici macar in plan plodul!!! Amu ca este, in carne si oase, a distrus bunatate de design!!!
ieri am fost cu mama mea personala in Gradina Botanica si a fost suuuuper! Nici nu se compara cu Herestraul, duminica, care - scuzati cacofonia - nu mai este abordabil in week-end, ca zici ca esti la manifestatie! In schimb in gradina, super misto, copaci infloriti, aer curat! O poezie! Trebe sa mergem neaparat cu gasca!
Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah
pitic-03 spune:
Buna fetele!
Saru`manutele la mamici pt urari si raspunsuri!!
Madau:iti dai seama ce era in sufletul meu doar sa citesc, fara sa ma bag si eu ,si ma simt aici de parca v-as cunoaste de o viata, parca vorbesc cu prieteni dragi din copilarie
Corap:da tu nu dormi?am vazut un mesaj de al tau pe la vreo 12 noaptea!
Joy:ce-i Biotics-ul ala(scuze daca s-a mai explicat!!)?e pt constipatie?noi facem tratamentul cu duphalac acum (e eficient, sa vedem si dupa terminarea trat..)
Dienuta:mii de felicitari pt laptic!!
Pt fetele noi venite in FAMILIE :si bine ati venit!
Spuneti-mi :ia cineva vaccinul de 6 luni infanrix hexa?si de unde?(pe cel de la 4 luni l-am luat de la farm 2na-am comandat ceva, a venit altceva...)
Revenim dupa amiaza
Atena si D-l Tudor(31-X-2005
maria_alexia spune:
Eu intreb, eu raspund : tot scaunele de masa sunt tema. Vad pe bebelusul tau ca Chicco mamma e mult mai scump decat poly - ei, la metro, si mamma costa tot 4.5M.
Iar daca e de dat 4.5M, Neonanto multiplo mi se pare tare fain.
Si - intradevar, cele de 3M n-arata rau deloc...
Asta pe site, voi probabil le-ati vazut si live ...
miha2006 spune:
hello again....
am aterizat si noi in casa de la plimbarica si mami hop top pe forum la barfa. Fetele, azi la pranz i-am dat la bubu pireu de pere. Daca ati fi putut s-o vedeti cum l-a mancat? Daca ar fi putut ar fi lins blidul. Nu pucam sa bag lingura in castron ca ea era cu gura mare si dadea din picioare de haplaita cei. Am gasit niste pere fff dulci si i plac la nebunie.
CRISTINA probabil ca ai dreptate cu carnita, mai stept si alte pareri.
JOY, sorry se pare ca imbatranesc cred ca NOKY totusi a fost cu matizutul ei.
DIENUTA traiasca HAPPY si eu sunt de acord cu tine. Nu vad de ce as cumpara pampers care sunt mai scumpi si fac acelasi lucru.
PAULA eu zic sa nu-ti faci griji. Cat timp doarme copilu e ok. Fa-ti griji cand nu doarme. O sa plangi tu dupa zilele astea....
salutari fierbinti din deva
miha si iulia bubulina
dienutagraviduta spune:
miha- ce fel de pere ai gasit ? eu n-am vazut decat d-alea chinezesti, care au gust de cotor de varza.
carnita v-am zis ca i-am dat bulinutzei mele ieri; dar tot asa, fara zeama ...
tot poporul e acum la plimbarica ? noi am fost de la 1 la 4 ...
silvia_d spune:
Buna dupa-amiaza,prietene!
Ne-am intors si noi de prin IOR,unde ne-am intalnit cu mamici frumoase si copii cuminti,hehehe,aci la cuminti am bagat de la mine...
Ne-am vazut cu mamicile:madau,anka,mirabilis si vecinica mea cora.
Si daca tot m-a-nnebunit Feli cu ale ei Taf Toys,hai sa ne luam si noi,adik eu si cora,asha ca Feli ne-am luat albinuta care vibreaza(oops!),si o petala din aia de floare care canta muzica clasica!
Frumos,fain de tot,fetelor,merita tot banu'.
Le gasiti numai la HelpNet,ca ei sunt unicii importatori.
Acu'facem un bibe,de ora 5 PM,si o asteptam pe verisoara,ca tati e in delegatie la Poiana-o fi bine,fratilor??
Mai,cu huggies,ce sa zic,sunt f incantata-uite,o sa pun o poza in contu comun,cu plodu-n scutec,sa vedeti ce bine vine!
Gata,ma duuuc la bibe,apoi,daca oi avea timp-sa vad 2 filme cu Colin:fata cu cercelu...etc...si mai e unu',nu stiu ce titlu are.
Pupiciuti