Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (43)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

fetelor, m-ati zapacit cu colin asta al vostru ...
dar de buclele blonde ale lui Nesu de la dinamo ce ziceti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

dienutza, nesu asta e ala de-a lesinat aseara?? ca mi-a sarit in ochi un capsor blond, numa' ca se "cam clatina"...

silvia, tocmai credeam ca am si io albinutza vibratoare de la celebri astia, numa ca a mea m-am uitat acum , e primii pasi... stiu ca o luasem tot din farmacie, ca-mi placuse... ii place si lu fi-mea, casca ochii ca broasca daca i-o pun sa vibreze pe burta...

io ma simt de parca is calcata de masina... vreau sa ies afara, da' cred ca reusesc numa' daca ma tarasc! si voiam sa ma duc pana la posta, ca mi-au venit si mie banii , sa ma cert cu alea sa mi-i dea, ca n-am chef sa astept postasul pana pe 20...
a auzit cineva cum e cu livrarea pe card??
a mers cineva sa bage alocatia pe card??

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Fuseram si noi afara si amu va dau copy-paste la mesajul pe care l-am scris de dim. dar din stricaciune de net, nu l-am mai trimis. Noroc ca l-am salvat!

Aseara am avut minunata proba de cantar: am luat 15 grame!!!!Sigur, io m-am incurajat zambind amar si zicand: bine ca nu a scazut!!!
Deci, Joy- am schimbat strategia si i-am dat fortat biberonul, invers, adica el prima oara, ca sa fiu sigura ca-l accepta si l-a papat - 100 ml de bebelac cu cereale. Apoi tatze pe care le-a papat si pe alea.
Ma intreb daca in situatia asta naspa cu mancarea nu ar trebui sa-i bag la fiecare masa cate o completare...inainte de san, ca sa fiu sigura, tot asa, ca papa! Lavi, ce zici? Avand in vedere ca mai des nu papa de 4 ore, stii tu care e povestea...

Ripley- sa-ti traisca printeza scumpa! Sa se face mare si voinica, ca frumoasa e deja si sa-i treaba bubutzele!

Anka- io-i dau papa cu linguritza in scaunul polly cel mediatizat , pentru ca se poate intinde spatarul pana pe la 30-45 grade si nu solicita coloana, deci e ok. Asa mi-a zis dr. ca la varsta asta poate sta fara probleme la 45 de grade. Si papa super de acolo! De fapt, numai de acolo papa, ca am incercat sa-i dau si in brate cand cu bibele si nu a mers treaba!

Feli- tie sa-ti traisca soacra! La cat mai multe sedinte de baby-sittereala si papica buna facuta de catre ea!

Miha- feicitari pentru primul cuvant al micutzei! Io eram cu Matizoiul doldora!Hehehe...cunoastem povestea cu picnicul!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Cristina - alocatia pe card- fusei io saptamana trecuta, ca mie trebe sa-mi dea aia banii restanta la indemnizatie si alocatie, pe lunile treute si asta se face cu cerere, tot acolo, pe fosta Venerei. E super ok, civilizat, nu e lume multa, DAR: pentru card trebe asa -ca am lista scrisa de documente:
- extras de cont de la banca la care este contul
- codul IBAN
- stampila bancii in original - pe extrasul de cont
- certificatul de nastere al copilului
- actul de identitate al reprezentantului legal
Deci, bref = un drum in plus la banca, de care io una nu am timpo-chef, deci am zis ca daca tot iau indemnizatia de la posta - ca inca tot nu au facut conventiile cu bancile, deci mai dureaza - o sa iau si alocatia, la fel, de la posta!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Fetele ce super ca v-ati intalnit in IOR. Am vrut si eu sa vin dar am avut de umblat pe alte meleaguri azi si am rezolvat cateva probleme pe langa casa asa ca... Plus ca mi-au venit si parintii sa-l vada pe pitic si as fi intarziat. Noi am iesit azi dar in jur prin cartier. Maine nu cred ca vin ca tb sa ma duc la servici sa depun cererea pt salariul bonus asa ca....ma voi duce si cu bb.

Joy scaunul pe care l-am luat eu este Neonato si a costat 2.400.000 lei de la BE. Nu se lasa in jos dar la spatar are 2 pozitii de reglare. Se scoate tava complet si se face scaun normal de stat la masa. cam atat face dar pentru mine e suficient. Polly isi merita banii si e super dar....si 4.500.000.

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Pai cum se poate asa ceva, sa-ti ceara de la primarie extras de cont al contului TAU ??? Ce treaba au ei sa stie ce bani ai tu acolo? Hai ca ma enervez rau pe birocratia asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Ripley sa-ti traiasca Ana,sa creasca mare si frumoasa si sanatoasa!

CristinaH , scuze pentru azi ca nu am mai urcat,promit ca joi venim si ne plimbam impreuna cand si unde vrei tu .Mai ales ca am inteles ca ne astepta Andrei

Noki , zici ca e frumos in gradina botanica? Am auzit acum cativa ani ca erau foarte multi caini si nu ar mai fi fost ingrijita,poate acum e mai frumos.Cat mai e intrarea? Tot asa preturi de cacao sunt? Acum cativa ani era 15 000 (si la zoo tot asa!).

Ma duc sa calc ca am foarte multe rufe necalcate!!

Catutza si Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

Dordia, numai stiam ce marca este al tau scaunel.

NOKI, pe o zi ti-a luat 15 g alea? sau in cat? ca daca-ti mananca numa la 4 ore...

Eu disper cu piticu' , imi vine sa renunt la san si sa-i bag biberonul cu lapte praf.
azi saracu dupa 5 minute la san a inceput sa faca fitze si cand m-am muls, numai 25 ml am scos, dar cu greu, adica tasnea pe mai multe canale, dar tinea putin, apoi numa pe cate un canal mai iesea lapte. asa ca saracuil apucau dracusorii...dar apoi nu-l convingeam sa-l ia si pe celalalt..cu greu de tot l-a mancat si pe allalt si apoi i-am mai dat cu bibele 75 ml de la rezerva din congelator.
si din ambii sani dupa ce a mancat el am scos 70 ml, dar numa pe cate 1-2 canale iesea.

nu stiu cum sa fac si cum sa dreg, ca si eu sunt varza la cantar...adica el, nu eu . eu sunt varza murata.

ma duc sa vad scutecelul huggies al silviei...

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

SILVIA, UNDE-I SCUTECUL?

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Multam de urarile primite tuturor! Pupici si cele bune si voua.
Am fost la pediatra, diagnostic neschimbat, abureli pe tema data si nimic nou, in afara de interdictia de a-i da pana spre 7 luni branzica de vaca sau iaurt, care cica nu-s bune pt tendintele ei alergice. Ma rog, la plecare ne-a zis ca de fapt sa n-o privez de nici un aliment. Asa ca am plecat ca de obicei lamurita nu :)) A fost asa de cald afara ca eu am ajuns leoarca la medic, batea un soare de avem obrajorii ca piersica, vad ca o prinde frumos soarele, direct bronz, fara roseala. Acuma e drept ca avem bubitze rosii, asa ca nu ducem lipsa de culoarea asta. Oricum fata de sapt trecuta eruptia e mult mai slaba, iar bubutzele noi sunt alt model, aceeasi cauza, nimic in plus sau minus de facut.
Am trecut pe Lactana topfer 2, asta inseamna 4 mese in loc de 5, ca nu am cum sa inghesui 5 mese in cele 12 ore in care sta treaza. E si mai comod asa, clar. Maine papam marut, am gasit spre bucuria mea o razatoare de plastic rezistent care seamana fte mult cu cele clasice de sticla. Pret beton, 20 de mii, m-a si pufnit rasul.
Cristina, am gasit zane din alea gigea cum ai tu, mai trebe sa am si bani sa mi le dea aia acasa :P deci nu sapt asta sigur.
Si noi am cerut banii pe card, acuma poanta e ca trebuie sa primim pe 3 luni, iar cica primii vin prin mandat si din a2a luna in cont. Sa vad cum ii imparte pe ai nostri. Este absurda faza cu extrasul de cont, nu le-as da nici moarta. Este efectiv un abuz care ar trebui stopat.
Gradina botanica din Cluj e cea mai mare si variata din se europei, e superba. Doar ca fara tati eu nu pot merge, ca e pe un deal si trebuie sa traversez centrul si sa urc cu caruciorul, in plus numai eu cu ana, mi-ar fi frica singurele. Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)

Mergi la inceput