Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (43)
Raspunsuri - Pagina 8
joy04 spune:
MIHA, as vrea eu si o amarata de dacie, dar nu am...asa ca nu eu fusei cu matizul.
DIANA, ma plimb prin al meu cartier berceni, in jurul casei, ca la meu nu are un program constant sa-mi pot permite sa fug prea mult de acasa...
DORDIA, ce scaun ai si cat ai dat pe el...?
CRISTINA, cat te0au costat arabelele de pus pe perete?
joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
ioana_77 spune:
Ura, inca o dimineata cu soare, cica de maine iar se schimba vremea,speram, totusi, ca nu.
Mai, al meu pui face greva somnului afara. Ieri am iesit afara la patru dupa-masa. Pana am gasit loc de parcare langa parc a adormit la taica-su in brate - eu sunt sofer de servici in week-end. Tin sa precizez ca de dimineata pana la ora aia dormise aproximativ o ora si jumatate pus cap la cap. Punem odorul incet in carut, sa nu se trezeasca, ne plimbam, stationam pe-o banca, intr-un sfert de ora... in carut. SI-asa a stat trei ore. Dupa doua deja i-am pus-o in brate lui George in port-bebe , ca altfel incepea concertul. Nu va zic ca ii picau ochii in gura de somn, erau miiici, mici de tot si nu vroia, dom'le sa-i inchida sa doarma!!!!!!!!! AM ajuns acasa si dupa ce atipise 10 minute in masina s-a trezit, pana la 20.30 nu a mai dormit si era asa de zombi de oboseala ca dupa baie a inceput sa planga ca nu putea adormi. Prima data dupa mult timp a trebuit sa o legan sa faca nani, ca de altfel adoarme singura seara.
SI am observat...nu se trezeste in timpul zilei ca ii cade suzi din gura sau altceva. Pur si simplu face ochii mari dintr-o data si nu mai vrea sa adoarma. SI dupa aia cascaaaaa de ii trosnesc falcile.
Hai ca v-am plictisit!
Ioana si Maria (29.11.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tunsulica/my_photos
ioana_77 spune:
Joy, ai dreptate cu pampers nr. 4! Am luat si noi din aia cu desene la spate si banda mai ingusta, ma enerveaza de nu mai pot!!! Eu zic ca-s contrafacuti.
Acum m-am uitat in pachetul luat ieri dintr-un en-gros, aveam emotii ca nimeresc tot din aia. Sunt buni Eu folosesc deja 4+.
paulai spune:
buna dimineata ....la amiaz!
Am avut o noapte cam horor si sunt cam chiauna de cap. Asa,ca sa incept saptamana bine de luni
Am sa pun o intrebare.... dar sa nu spuneti ca-s paranoica!Cam cat stau treji bbii vostri? Anda face pe 19 4 luni da' le doarme de le rupe in timpul zilei.N-apuc bine sa-i mai povestesc una'alta' mai trage doua trei priviri in stanga si-n dreapa si incepe sa maraie a somn de parca n-a mai dormit de un veac.
tati zice ca-s cam nebuna. Daca doarme prea mult.... nu-i bine, daca nu doarme.... nici asa nu-mi convine!O iau razna????
Silvia_d,ce mai faci mamicule? Te salut de 'neata, te salut de sara buna, ma conversez cu sotu'.... sa las balta mess?
La multi ani! si sa traiasca sarbatoritii
pupici pe fruntici la tot poporu'
dienutagraviduta spune:
joy - esti departe raaaau ...
ioana - din ce spui tu am tras concluzia ca fetita ta doarme numai in masina :)
noi suntem fideli lui happy; cu pampersii m-am lamurit; imi plac happy fiindca stau foarte bine pe poponet, au elastic si in fata si in spate, si absorb foarte bine, nu se uda niciodata.
in materie de scaunel, eu am unul care e foarte bun, cred ca e chinezesc, are o groza de pozitii si reglaje; insa de papat ii dau pus rezemat de perna, fiindca daca il pun in scaun se repede el cu gurita in lingurita si face dezastru.
hai sa va spun cum e cu tarcul : luca sta foarte mult in pat si se joaca cu jucarelele sau se uita la televizor. tarcul l-am pus in living, astfel incat sa ma vada si daca sunt in bucatarie si daca sunt langa el; l-am umplut de maimutoi si zdranganele, asa ca are treaba muuulta cand il punem; zilele astea am mancat si noi micul dejun impreuna; nu mai mancasem asa dinainte de luca ...
mai maraie, asa dupa juma de ora, dar numai cu conditia sa fiu in zona, sa ma auda, sa zdrangan ceva.
eu inainte il luam in carucior la bucatarie, dar se foia asa intr-un hal incat se innoda in centuri, iar fara, sarea jos din el; nu stiu cum vreti voi sa tineti copii in scaunul de masa inclinat mult timp; nu-i incomod ? lui luca nu-i ajungea nici caruciorul, v-am zis ...
duminica i-am dat prima data carnita de vacuta, foarte putina, cam o lingura pasata; deja a inceput sa semene a mancare in toata regula papica de la pranz. si am inceput sa-i dau si cateva lingurite de apita dupa ce papa; s-a mirat la inceput, dar a sorbit vreo 4; o sa-i dau mereu asa.
eu am 1 saptamana si 2 zile de cand n-am mai facut nici un biberon de lapte !!! a inceput sa se puna praful pe ele !
vad ca de cand nu-i mai dau decat san seara a inceput iarasi sa doarma toata noaptea neitors; se scoala la 7, se joaca vreo 15 minute si p-orma il iau si-l pun la san ... :))
ioana_77 spune:
Dienuta, da, doarme in masina si sper sa-si pastreze bunul obicei. Nu am mers pe rute mai mari, facem o proba de 160 km de Pasti.
Ank, frumoasa rau Karina, ce ochi faini are ...si paroasa bine:)
joy04 spune:
DIANA, da departe rau de zona ta.
bravos cu laptele ca nu-i mai dai bibe si mergi pe .
da=i mai dai si in timpul zilei, nu?
si scaunul ala chinesc al tau ce neam este, cum ii zice si cat costa si de unde l-ai luat?
cum reusesc copii vostri sa doarma noaptea?????? toata noaptea adica...
Lavi, si Nati doarme noaptea asa-i? sau se mai trezeste dupa titzi? .
NOKI, ia ziiii..a mai baut supliment aseara Sarah?
PAULA, sa stii ca al meu a avut o perioada pe la 2 luni can dstatea f mult treaz ziua...in timp a inceput sa-mi planga ziua si toanta de mine nu stia ce are cupilu, pana cand m-au dezmeticit fetele _mandy_ ca de somn face figuri si am inceput sa-l pun fortat sa doarma, adica cand il vedeam ca-i cu ochisorii rosii, il puneam in pozitia de nani si stateam langa el pana adormea. ii puneam suzi, sau il fortam sa stea cu capul jos, pt ca daca dormea pe burta el avea tentinta sa ridice capul si sa stea cu ochii beliti prin jurul lui.
apoi, am avut cateva zile cand rupea de somn si ma ingrijoram si eu.
dar daca totusi este vioi in pauzele dintre somnic si nu pare a avea ceva, eu zic sa nu te nelinistesti.
ardeiasul meu umplut
dienutagraviduta spune:
sa stii ca nici eu nu i-am facut proba la drum lung lucutei ... cred ca tot de pasti o facem si p-asta; dar nu-mi fac griji (de fapt vad ca eu nu-mi prea fac griji mai deloc ...); daca plange, facem popas, rezolvam noi cumva; ideea e ca un drum de 2 ore poate dura si 4 cu bebe mic, si nu trebuie sa fie nimeni surprins de asta - de exemplu - sot nemancat, chestii d-astea ...
joy - scaunul l-am primit la botez; nu vad de ce ar trebui sa fie 4.5 milioane, fiindca e un morman de fiare si plastice, n-are nici motor, nici nu mananca singur copilul in el ... :)
hai ca o sa ma uit si eu la poly asta sa vad cu ce e mai breaz decat astea obisnuite si o sa revin; poate cine-stie, face banii ... :)
joy04 spune:
tocmai asta este diana...daca gasesc mai ieftin, dar sa poate fi reglat, zic sarumana.
Polly este...misto dar este 4.700.000........
credeam ca l-ai cumparat si poate o fi ami ieftin.
ardeiasul meu umplut
lordra spune:
No, sal'tare
Sa mai scriu si io ca zice lumea c-am murit si cand colo io-s chiar vie, da' ma dau la fund. Partea nashpa e ca n-am prea citit din urma si nu stiu cam ce se mai discuta in ultima vreme.
Mie Dara-mi mananca tot timpul. Cat e treaza, e terorista in adevaratu' sens al cuvantului. Tre' sa stau incontinuu cu ea fiindca altfel face urât (deh, asha mi-am invatat-o, asha o am). Vrea bagata in seama incontinuu, iar daca ma intorc cu spatele la ea incepe sa ma strige nervoasa. Imi cam pune pielea pe batz, micutza.
In rest, astept Pashtele si implicit, botezu'. Abia astept sa scap de el, mai ales ca ma enerveaza la max. tambalaul - daca era dupa mine, mergeam la biserica doar noi cu nashii si gata. Ti-ai gasit, insa....nu potzi sa scapi de rubedenii care abia asteapta un eveniment de genul asta ca sa se mai stranga nitzel. O sa treaca si asta si, pan'la nunta ei, sa nu mai aud de reuniuni d-astea
In rest, sunteti bine? V-ati diversificat cu toate au ba? Las' ca de luna viitoare voi fi clienta fidela a forumului fiindca o sa incep si io diversificarea. Sigur voi avea o tona de intrebari de pus asha ca n-o sa-mi mai duca nimeni doru' p-aciia, ba chiar probabil voi deveni enervanta cu prezentza-mi.
Hai va pup si incerc sa citesc si din urma, sa nu pun dup-aia intrebari la care deja s-a raspuns de tânshpe' mii de ori.