Clubul optimistelor (5)
Raspunsuri - Pagina 7
SunSmile spune:
Hai HIM! Si ma si vezi cum arat!!! Pupici si tie!
Fetelor pe unde umblati? Cum e Andrei, Adinela? Si pt Addinusu...cum e catzu?
quote:
Originally posted by Himmelsduft
Am intrat sa va salut si sa semnez condica.
Bun venit Liana si Teodora!
La noi azi a fost iar soare si 12°C asa ca am papat iar inghetata, hhhhmmmmm!
Iri, sa-ti traiasca nepotelul si sa va bucurati de el.
Sun, vin si eu virtual la gratar si mici.
O duminica placuta va doresc.
la optimiste.
Himmelsduft
photos
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
Liana30 spune:
facui si eu gratar...copii la greu..casa e facuta vraiste..doar ieri am facut curat...da nu ma supar ca io ii iubesc..
"Nimic nu-i imposibil!"
impreuna spune:
Welcome Liana k nu cred ca ti-am zis
Fetelor asa bine a fost wk asta, abia asteptam sa va povestesc ce ture am bagat prin magazine si la plimbari prin natura, si nu vreau sa fie maine luni
Flavia (sotie si mamica fericita)
georgi75 spune:
pagina 2?
lipsesc si io putin si gata?
Sunule mai ai ceva de papa?Ca viu si io...
Alina, Teodora am vazut ca ati servit si voi cafea de la Catalin .V-a placut?Io chiar ziceam sa-l aduc aci sa bea si fetele.Ce ziceti?Se supara?
Adinella zi-ne de Andreiutu.Ce mai face?
Si tu Addinelu?
Flavia cand faci cumparaturi o iei si pe Sara?Ca io nu prea ma incumet sa plec cu maimutza mea la cumparaturi...
Restul gashtii, salutari.Sunteti deja la culcare?
Zambeste!Maine poate fi mai rau.
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Avem siPOZE
impreuna spune:
Georgy, o luam pe Sara la cumparaturi de obicei cand trebuie sa ii luam ei ceva, dar in rest mai mult fara. Preferam sa o scoatem la plimbare decat sa o taram dupa noi prin magazine:)
Fetelor, cred ca dormiti la ora asta si bine faceti
Flavia (sotie si mamica fericita)
teodora35 spune:
super cafeaua am si trimis-o mai departe sa o mai bea si alti nu ca as fi rautacioasa dar m-a amuzat enorm
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
SunSmile spune:
Neata
Bravo Teodora! Mai scapa-ma de "cucuveneala"
Sa aveti o zi frumoasa si o saptamana reusita, gagici! ne Auzim mai incolo!
Pupi
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
addinel spune:
buna dimineata la optimiste.
eu sunt varza... cuchitzu are insuficienta renala cronica si se pare ca nu mai e nimic de facut. de sambata sta pe perfuzii, nu mananca si nu mai bea apa. toti medicii spun ca nu exista tratament. la oameni in cazuri de-astea exista dializa, la animale nu se face asa ceva, cel putin nu la noi in tara. eu inca mai sper ca nu e asa, ca o sa-si revina. ma duc la 10 la un alt medic. daca mai stie cineva vreun veterinar bun, va rog sa-mi spuneti si mie.
numai bine!
nunta mea
SunSmile spune:
Addinelu imi pare rau sa aud asta. DAR merita sa mergeti si la alti medici. Nu stiu daca al nostru i-ar putea face ceva in plus, dar daca vrei nr de tel, te rog activeaza-ti pm-ul. E un tip super, tanar si foarte atasat de catei.
Tin pumnii pt cutzi!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
eveline spune:
Intru si eu sa va salut, sa va pup si sa va spun ca la noi e frumos tare si o sa stau pe afara....cred ca tre' sa-mi iau un laptop sa tin pasul cu voi....oricum va citesc mereu dar nu prea am ce sa va spun (nu mi-e lene georgi...si nici nu joc Sims)....nu vreau decat sa mai iau o gura de are, ca la noi....nu stii cand ninge!
Ana si Bianca-iubita