Clubul optimistelor (5)
Raspunsuri - Pagina 6
SunSmile spune:
Eu am promisssss???? Pe forum o sa pun poze strict cu ochii, buzele si cand o fi cazul sprancenele. Cu toata fatza nu mai pun. Dar o sa vedeti "opera" dupa Paste cand o fi gata! Acum inca nu e rezolvata!
quote:
Originally posted by alexa si mami
sunule, cind pui pozele promise? sa te vedem si noi mumoasa.
alexa & fam
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
diadaniela spune:
Hai ca eu si Adinela scriam la cap vechi!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
iri_sori spune:
va multumesc acum trebui sa dau de baut
mai ales ca imi seamana,asa mi-au zis parinti.
Va doresc o duminica placuta.
iri
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iri_sori/album?.dir=/d5bb
teodora35 spune:
iri sa iti traiasca nepotelul si va multumesc ca ma-ti primit in clubul vostru georgi sa sti ca si eu i-am pus numele fetitei mele dupa fetita unei vecine si am zis indiferent daca este fata sau baiat ii voi pune acel nume si a fost o fetita pe care o cheama Denisa
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
georgi75 spune:
Buna fetele.Eu am lipsit de la cafea ca am fost la tara.Acum am venit si sunt franta.Stefania doarme si ma duc si eu langa ea.Apoi iesim afara asa ca ne auzim mai pe seara.
Adinella pupici tie si la Andreiutu.Sa se faca baiatu bine.
Iri sa-ti traiasca nepotelul si sa va adica numai bucurii.
Sunule,Liana,Addinelu,Dana,Alina si restul pup pe toate.
Zambeste!Maine poate fi mai rau.
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Avem siPOZE
alexa si mami spune:
la noi e asa soare, da' n-am avut nici un chef de iesit. acu' alexa face nani, da' cind se trezeste nu mai ratam plimbarea.
va pup.
alexa & fam
SunSmile spune:
Gata!
Ne-am intors de la plimbarea in parc, pt ca Alex a sarit pe toti cateii si i-a obosit pe toti. La ce energie are el, nici nu ma mira ca nu-i tine vreunul piept!
Acush facem gratare...mici, carnissa...ca vor toti sa vina la noi...cica sa se joace cu Alex in mediul lui! Asa ca...toata casa mi-e sub asediu...miroase a gratar si mici peste tot! Si in vreo juma de ora apar si prietenii!
Voi? La plimbare? E tare frumos afara....
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
alexa si mami spune:
sunule, da' noi nu suntem prietenele tale? nu ne inviti la friptura? hai ca bat cimpii.
asteptam sa se trezeasca alexa si mergem in vizita la socrosenii.
alexa & fam
SunSmile spune:
BA DAAAAAAAAAA! VA ASTEPT!quote]Originally posted by alexa si mami
sunule, da' noi nu suntem prietenele tale? nu ne inviti la friptura? hai ca bat cimpii.
asteptam sa se trezeasca alexa si mergem in vizita la socrosenii.
alexa & fam
[/quote]
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
Himmelsduft spune:
Am intrat sa va salut si sa semnez condica.
Bun venit Liana si Teodora!
La noi azi a fost iar soare si 12°C asa ca am papat iar inghetata, hhhhmmmmm!
Iri, sa-ti traiasca nepotelul si sa va bucurati de el.
Sun, vin si eu virtual la gratar si mici.
O duminica placuta va doresc.
la optimiste.
Himmelsduft
photos