Clubul optimistelor (5)
Raspunsuri - Pagina 8
georgi75 spune:
Un inceput de saptamana super sa avetzi!
Eve glumeam mai si io....La voi chiar e nashpa cu vremea asa ca te intzeleg. la tine si la Bianca si plimbari placute.
Addinelu imi pare rau de cutzu tau...Stiu cum e cand te atasezi de un animal...
Io m-am trezit mai demult dar m-a prins Stefania cu joaca si acum am scapat.Noi nu am mai iesit afara dimineatza dar recuperam dupa amiaza.Mai ales ca am auzit ca de maine se strica iar vremea...
Teodora si io mi-am servit prietenii de pe mess cu cafelutza.Nu s-a suparat niciunul.
Hai pupici la toata gasca si ne auzim mai tarziu.
Zambeste!Maine poate fi mai rau.
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Avem siPOZE
BraveGirl spune:
Buna, va doresc o saptamana superba...Eu plec la facultate si apoi vin repede acasa sa ca maine vine preotul sa ne faca sfestanie.
==========
Corina
Albumul meu
alexa si mami spune:
cum de miine se strica vremea? de miine e programata curatenia generala. trimitem cupilu' la mama si noi pe cai. sper ca in 2 zile sa terminam, ca nu ne permitem sa ne intindem prea mult.
fug la treaba, ca sunt singura si acum am mare spor.
pup, o zi buna!
alexa
SunSmile spune:
Aloooo...ce cautati pe pagina 2? Hai revenirea, ca pun paru pe voi!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
Himmelsduft spune:
Sa nu va zic pe ce pagina v-am gasit...
Addinel, imi pare sincer de cutulake al tau. Stiu cit suferi, ptr ca si eu sint f atasata de animalutele mele si cind sint bolnavioare sufar tare si pling mult. Bucura-te de el si fa poze cu el.
La noi azi a fost semi-soare cu 14°C, dar acum la noi au anuntat ca va ploua sau ninge la noapte si va ingheta putin. Toll!! Ca io am pus flori pe afara si m-am bucurat ca arata fain, sper sa nu le gasesc maine pleostite.
Cite un la fiecare,
Himmelsduft
photos
SunSmile spune:
Bhey...io inteleg ca faceti curatenie si alte cele, da' totusi....numai pe pagina 2 va gasesc! Him ia hai sa le "optimizam" pe fetele astea...
Addinutzu ce mai face cockerashu?
hai inviorarea k ma suparati...si incep sa tzip!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
georgi75 spune:
Aoleuuuuuuuuu!!!!!!!!
Lasarati clubu' de izbeliste?Ce aveti mey fetele?Dati-le incolo de probleme ca o viatza avem...
Hai sariti ca asta seara am chef de distractie si nu am cu cine.Care, ce ati mai facut?
Lianoooo, cine te batu maica de stai numai dupa canapea?Ia mai iesi si tu afara sa te mai vedem si noi?
Sunuleeeee, tu, nici o veste?
Hai ma, voi nu faceti chiar nimic ce poate fi povestit?Io de ex. am lenevit azi prin casa, am si dormit putin si dupa amiaza am fost cu fi-mea dupa gagici.
Beyyyyyy, vazui un tip mistooooooo!!!!!!!Hai sa fim sincere acu...barbati frumosi, mai rar vezi pe la noi...Si asta era asa inalt, ce mai...pe masura mea.Nu avea oki verzi cum imi plac mie, da o data merge...nu?
Hai ca am luat-o razna.Voi aveti baieti frumosi pe la voi?In afara de soti sau prieteni, care o sa ziceti voi, sunt cei mai frumosi?
In rest, nimic deosebit.Io sunt putin suparata ca tre sa ma apuc de curatenie...tocmai acu cand am si io unghiile mari... sigur o sa se rupa una cate una si de Paste o sa le am mici, mici, mici....ei, aia eeee!!!
Hai pupici si mai trec pe aci.Asta seara va stresez rau de tooooot!
Zambeste!Maine poate fi mai rau.
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Avem siPOZE
SunSmile spune:
Ashea....baga Liana! Iote si la madam Geo...pai tu ai umblat lelea toata ziua si tot pe noi ne acuzi? Io am mai tipat azi...da' n-am avut la cine!
Acush, din pacate, tre' sa va parasesc! Am o mega lucrare la noapte si la 3 tre sa fiu in picioare! Asa ca ne auzim maine de dimineata...sper sa am vreme sa intru! M-ati enervat...azi am fo' si io libera de shef si voi....mute!!! V-o coc io!
Acush...fug la barbat(ca deh, trebe si el bagat in zeama, nu?) si apoi nani...
Barbati frumosi madam? In afara de cel mai frumos(al meu, evident) io-i iubesc tare pe Santiago Solari, Orlando Bloom, Anthony Hopkins.....
Pupi si ne auzim maine!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven