La noi la Galati sa veniti ! (22)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

mai fetelor m-ati contaminat vreau si eu ww .... cine imi trimite pe mail???? vreau toate materialele alina_elena62000@yahoo.com

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Fetelor,ultimile pregatiri si am plecat.
Sper sa ne intoarcem cu vesti bune.
Pupicei.

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

http://community.webshots.com/user/krysadi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Crisa,drum bun si iti tin pumnii! sa dea domnu' sa fie bine si sa vii cu vesti bune!

Sa aveti grija de voi cu inundatiile!Plecati cu trenul sau cu masina?speer ca mergeti cu trenul,este mai putin imprevizibil.

http://community.webshots.com/user/delphinoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Crissa, drum bun si sanatate la micut!

Dragelor, am avut ieri o tentativa sa iesim pe faleza...mai, batea un vant naprasnic, n-am avut nici o sansa...
Voi cum v-ati distrat, ati iesit la gratare, la concert?

Hai va pup, ne vedem mai tarziu, ca s-a trezit bebelina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamescu spune:

SALUTARE,GALATI!

Ce faceti fetelor pe aici?ma primiti si pe mine,nu?

Binecuvantata cu suflet pereche-Romi si cu un scop luminat in viata-Tomas Cristian,asteptand un semn pozitiv pe testele de sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Neata iubitelor !
Alina imi pare tare rau ca se chinuie micutul tau ! Sper sa-i treaca repede si sa uite si mai repede ! Bine ai venit in clubul manechinelor !
Crisa, drum bun si sanatate multa la puit ! Sa veniti cu vesti bune !
Diana , eu mai am un hop: baia si gata...imediat ce termin ma apuc de facut cozonaci, deci iarasi mizerie, apoi fac iar curat,...si tot asa pana mi-oi angaja menajera !
Cookie, punctele mele au sarit cred ( sunt sigura ) in aer ! Deci ceva bataie...ar fi tocmai potrivita ! O intrebare am si eu : daca stau sa iau bataie se consuma ceva calorii ?

LA MULTI ANI ! STEFAN LA MULTI ANI !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

neata!
Mamescu nermal ca te primim, hai treci la barfe, vrem mai multe date despre copilul tau! si scrie repede 10 mesaje sa scapi de moderare , pentru ca mesajele tale apar cu intarziere e posibil sa ne te vada fetele,

Mai Laura mai bine faci tu ca eu m-am cam lamurit cum e cu "tante" la curatenie .....face nu zic, da nu cum imi place mie ....adika vineri a stat o ora in baie, ce a fakut doar ea stie, la mine toate sunt noi, inca lucesc, mizerie zau ca nu era, adika nuavea ce freca, cada, chiuveta, wc in 20 min maxim ....nu ai ce face , doar dai cu un burete pe ele ........ eu am zis ca a frecat faianta .....da de unde
..... in bucatarie la fel .....desi eu am mai mult de o luna jumate de cand nu am mai prajit ceva pe faianta de langa aragaz sunt stropi de ulei .....deci ce faci tu cu mana ta e sfant, asta ca sa nu mai zic ca s-a apucat sa imi rearanjeze icoanele si sa imi spuna sa pun pe pereti tablourile care le tin pe un sifonier.

poze

Mergi la inceput

Cookie merci pt ww .....ia sa studiez si eu putin sa vad cu ce sa mananca ......sau nu se mananca? heheeheh

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Roxana, iarta o biata "tanti" cu creierii zdruncinati ! M-am uitat in calendar si...n-am vazut bine. Dar nu strica o urare din tot sufletul fie ea si cu o saptamana mai devreme , nu ?

Alina, ai mare dreptate. Pe mine ma ajuta dadaca la curatenie. Mi-a facut camara si bucataria, e drept ca nu am gasit stropi pe faianta, dar ...nu gasesc altele ! Ieri am cautat jumatate de ora chestoia aia cu care se zdrobeste usturoiul- nu l-am gasit, mi-a aruncat niste bureti speciali pentru ornamente florale, retele mi le-a injumatatit ( cica erau muradarite , da' daca le tin pe masa cand fac prajitura logic ca se muradaresc , nu ?) , .....Dar la ora sapte cand ajung eu acasa ..nu le mai vad sau le uit !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput
Mergi la inceput