La noi la Galati sa veniti ! (22)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

La multi ani! sarbatoritelor de astazi si tuturor celor care au nume de flori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

multumesc pt urari dar pana la urma tote suntem flori,nu numai noi cele care purtam nume de floare.
vom sarbatori si noi acasa.ce-i drept ieri am avut 3 petreceri.am fost cate 2 ore la fiecare dar la ultima am calcat pe bec cu 2 bucari de cremsnit facut in casa.taaare bune.azi am inceput cu ceai de musetel cu lamaie si grapefruit.ma rog sa pot sa ma abtin pana diseara.
va pup

viorica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Neata la fete!

Nu am mai scris din lipsa de timp,insa tin sa o felicit pe cookie pt. schimbarea prefixului si pe laura pt. ca a reusit sa intre in blugi!

Eu insa ieri dimi. am avut o dezamagire totala la cantar - 400g,i-mi venea sa-l arunc pe geam.

Tin in continoare cura,insa punctele le calculez mai rarut,avand in vedere ca cunt fixata pe mere la cuptor de vreo doua zile.

Azi avem orez cantonais la pranz cu pui afumat si cred ca voi face o crema de zahar ars monti.

Aseara am fost la o aniversare.O colega frantuzoaica.Fetelor asa o pregatire de 2 lei, nu am vazut de cand sunt. Si dupa parerea invitatilor era o seara reusita. Noi am plecat dupa 2 ore,am mancat masline verzi de vreo 3 pct. o bucatica de pita,mica,mica...am baut apa.
Sotul radea ca ii spusesem inainte de a pleca de acasa ca nu vreau sa sar calul cu mancatul. Nu aveam ce cal sari.

Vroiam sa precizez de fapt ca nu se compara organizarea petrecerilor si a pregatirilor cu ale noastre. Ii batem de departe!

O zi buna tuturor!

Si Paste fericit celor care-l tin in acest week-end!

Liliac,merci mult! Le gasisem si eu pe multe dintre ele,elicopterul nu reusisem,iar fii'miu este inebunit dupa avioane si elicoptere si parasutism.

http://community.webshots.com/user/delphinoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

La multi ani!celor ce-sin serbeaza astazi onomastica.

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

http://community.webshots.com/user/krysadi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Ele, am uitat ! Sorry ! Paste fericit tie si familiei tale ! Si...fii atenta la puncte !
Delhin multumim de urari !Nu dispera , eu am vazut fete care se bucurau enorm ca dupa o saptamana de cura slabisera 300-500gr !
Alina de ce asa tepepatica ?

Peste o ora imi vin musafirii, copila si tati dorm, iar eu pazesc oalele ! Gata am fugit ! Vb maine !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Laura pentru ca am scris un mesaj luuuuuung si cand sa il trimit pauza net .... asa ca la al doilea mesaj m-am limitat :).

Ele cum stai cu punctele dupa masa de Paste?

Viorica la multi ani sa fii sanatoasa si iubita.

BB al meu cica are o enterita usoara, nasoala faza, cica ar fi de la un ficatel la gratar si ne chinuim de marti cu ea, de vineri luam si pastile, cu mare chin si mancatul e o aventura si mai suntem si kk-ciosi, adika de cateva ori pe zi, a slabit copilul, i-au scazut falcile.
Despre masa ce sa va zic, am inghitit azi in sec la scrumbie, mie imi place de mor dar doktorul a zis ca daca vreau operatie la urgenta sa gust heeheh da nu m-am putut abtine de la un caras prajit cu mamaliga si hrean, drept urmare acum sufar mai bine mancam o felie de pesmet cu branza de veci ca asta e mancarea mea acum :(.

Fetelor am fost ieri la Braila si mi-am cumparat un costum pt un botez care e peste 2 saptamani, 2 bluze (ca inecata) si o fusta .... si ce bine arat in ele cu toate ca am 70 kg hehehe astept si eu sa skimb prefixul.

poze

Mergi la inceput

Cookie vand pont: branza exquisa 0.2 fitline la metro, in cutii de 500 gr 64.000 lei super convenabil , plus niste deserturi tot de la ei cu iaurt branza proaspata si fructe buuuuuuuuneeeee si dietetice.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dadym spune:

La multi ani celor ce poarta nume de flori!
Laura si eu am dat in gat cu curatenia ieri (scuzati cacofonia)...parca intrase zilele in sac asa ca azi dimineata am facut mancare apoi am dormit la greu tot familionul. Nexam scrumbie ca sotiorul meu a facut o indigestie ieri si nu am vrut sa-l chinui cu mirosul. Alina tii minte anul trecut cand aveam burtica mi-ai trimis o scrumbie ca imi era pofta...ce a trecut timpul, parca a fost ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dadym spune:

Am ales urare cu happy birthday...scuzati, nu m-am trezit

Mergi la inceput