Bebelusi de iulie-august 2005 (93)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Fetele, am pus si eu pozute noi. Este albumul de 7 luni- 7 luni jumate.

Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
http://photos.yahoo.com/corinastp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Anis - ti-am vazut frumusica carliontata! E scumpica foc, foc! Si are niste ochi! Mi-a placut poza pe olita ca sta ca pe motocicleta!
Sa stii ca nici Aris nu vrea sa mearga de-a busilea! Vrea sa se ridice in picioare de-a dreptul. Am incercat eu sa-l invat, nu vrea!

Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
http://photos.yahoo.com/corinastp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Giana-uite ce am scris eu:

http://desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68384&whichpage=3

plus ca acolo poti pune intrebari pe tema alaptatului.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

In sfarsit bine v-am gasit parinti si pitici ! Ma grabesc sa va dau vesti despre noi caci am mult de recuperat, cu cititul ma voi ocupa imediat.
David e foarte bine acum dupa ce am inceput sa folosesc batista bebelusului. Nu mai are tot timpul nasucul infundat, e veseloi si papacios.A iesit zilnic afara cu bunica si varul lui. Nu merge nici acum de-a busilea dar vrea musai in picioare. il mai tin cite 10 minute nu mai mult in picioare pt ca plinge daca nu il ridic si da sa mearga. A facut si vaccinul antirujeolic si a reactionat bine fara multe plinsete sau febra ba chiar era asa de vesel de ziceam ca a gresit dr vaccinul.
S-a finalizat si procesul pt pensie alimentara asa ca copilul meu va fi bogat de azi inainte cu 825 mii lei pe luna de la taicasu . Mlutumesc pe aceasta cale unei mamici de pe acest forum si chiar membra activa a familiei iulie-august 2005 , al carei sot m-a ajutat cu acest proces. Nu-i fac public numele pt ca am uitat sa o intreb daca e de acord dar stiu ca va citi acest mesaj. Asa ca sa-ti dea Dumnezeu sanatate mamico si sa te bucuri de puiul tau mereu.
Aseara ma fost la schitul darvari sa ma spovedesc si ma simt mult mai bine acum. Va pupic si poate am timp sa intru mai pe seara. Un weekend placut va doresc !

Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

sa va zic ce hobby are Oana,se joaca cu telecomanda,nimic nou,dar din intamplare deschide si tv si e f mirata si rade

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by delia grozav

Noi plecam in excursie la Bistrita

Sa nu uit...desi am uitat deja despre cine era vorba... sanatate la bebe cu diareea, si Andreea si voua sa va faceti repede bine, v-ar prinde tare bine <batista bebelusului>, daca nu cumva o folositi deja.

Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005

Folosim, dar ce sta? Urla de zici ca cine stie ce-i fac. Multumim de urari!

Drum bun si distractie placuta la Bistrita!

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Haideti ca am lasat-o singura cu de-a busilea ,si am gasit-o bagata sub fotoliu..pe spate normal..cum ii place ei sa stea
Cand am intrat in camera n-o vedeam si m-au trecut fiorii..

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna, mamici si pitici

Sper ca nu ne-ati uitat. Nu am reusit sa citesc decat ultimele 3 pagini din capitolul trecut.
Am auzit ca este deja un viteaz care se plimba singur. Cred ca e extraordinar iar mamica lui e o fericita!

Gazicile meme sunt bine. Stau mult afara (mai putin acum 2-3 zile cat a plouat si a fost frig). S-au bronzat pe manute si la fata, parca's doi tiganusi. Sunt super incantati de tot ce vad in jur: gaini, rate, pisici, catei, cai ...
Dupa lupte seculare care au tinut cateva luni, in sfarsit, i-a iesit Biancai primul dinte. Deci, pentru listuta cu date, 06-04-2006 - primul dinte al Biancai .
A asteptat probabil un eveniment important pt a iesi. Si calificarea Stelei in semifinala a fost un prilej cum nu se poate mai bun. Cred ca e stelista infocata ca mama ei, avand in vedere si ca prima data a miscat puternic in burtica anul trecut cand Steaua batea Valencia....Ce trece timpul!
Dintele a iesit in liniste, fara plansete, febra sau alte neplaceri, ceea ce va dorim si voua. Bianca am ajuns la concluzia ca nu o sa mearga niciodata in 4 labe,ca nu ii place deloc sa stea pe burta. In schimb, face si ea ture prin casa tinuta de mijloc, nu de maini, ca trebuie sa aplaude fata fiecare 3-4 pasi facuti. E o dulce. Cuminte, vesela si vorbareata.
Nu-i tace gura o clipa, in schimb sta singurica cu jucariile ei, nu vrea neaparat plimbata sau luata in brate.Marea mea nemultumire e insa stilul ei de a manca. Adica de a nu manca. Am inventat tot felul de tertipluri ca sa ii bag macar cateva lingurite de mancare in gura, dupa ce am disperat incercad sa o fac sa manance frumos,
in scunel, ca un copil cuminte. Acum hranesc intai ursuletii si ratustele si pe urma deschide si ea gura,sau ii dau un biscuite si cand vrea sa bage ala in gura ii bag eu lingura sau o las sa se uite la TV ( au cateva videoclipuri pe care le urmaresc amandoi cu sufletul la gura. Pot sa le fac ce vreau in timpul ala, numai sa vada televizorul).
Exersam din greu oferitul jucariilor cu "poftim - multumesc".
Incerc sa ii fac sa "colaboreze", nu sa isi fure jucariile unul de la celalat, ca se lasa cu tipete si plansete.
Rares face ture singurel tinandu-de orice: pat, scaune, fotoliu, unitatea de la calculator ...A descoperit si el cum e cu mersul in patru labe, nu taratul pe burta si e foarte incantat, dar tot in picioare e mai frumos de mers. Exersam de ieri statul in picioare fara sprijin. A invatat sa se dea singur jos din pat si aseara, pe la 22, eu ma chinuiam sa il adorm si el m-a lasat vorbind singura s-a dat jos din pat si a plecat la matusa'sa sa o mai traga un pic de par si sa se strambe la ea. Are un stil de a face mutre, ma termin de ras.
Isi scoate dintele jumate in fata si sasaie, se incrunta, scoate limba,baraie ca motoreta, se fornaie si fosaie ...

Giana, exact asa face Rares, parca pe zi ce trece vrea tot mai mult sa suga. Si nu suge serios, ia cateva guri, se alinta,se intoarce sa stea de vorba, sa vada ce se mai intampla ... iar vine si trage de mine.
Si daca nu ii dau plange si tipa. Ziua mai e cum e, ca il ia altcineva si uita de mine, dar noaptea ...
El doarme cu mine in pat si de multe ori se linisteste numai daca pun mana pe el si il lipesc de mine. Am observat ca de vreo saptamana bea ceai, apa ...orice cu bibe, numai lapte nu. Mama mea mi-a propus sa plec cu Bianca dupa Pasti acasa si sa-l las pe Rares aici si sa-l aduca ea dupa o saptamana, intarcat. Dar nu stiu cum sa fac.
Ma doare sufletul sa-l las singur. Cred ca as muri de dor si de ingrijorare sapamana aia. Desi am incredere totala in parintii mei ca o sa aiba grija de el cum trebuie.

Kasi ehe ... ce nora am! Las' ca e bun asa, sa aiba si Rares dupa cine fuge, ca sor'sa e foarte "statica".
Te cred ca ti-e greu. Si eu cu atatea ajutoare in jur si simt uneori ca cedez nervos. Incearca sa te consolezi cu bucuria ca ai un copil sanatos, frumos si care o sa-ti aduca multe, multe bucurii.
Cand o sa scape la mers singurica si o sa traga toate din casa si o sa faca pozne ... sau cand o sa o astepti sa se
intoarca de la un bairam sau de la o intalnire .....ehe .. o sa iti amintesti cu drag de momentele de care te plangi acum.
Pupici dulci Victoritei!

Simona ai ramas aceeasi harnicuta si constiincioasa la dat raspunsuri. Sanatate multa, sa iti treaca raceala repede!

Felicitari tutror bebelusilor pentru progresele facute. Nu am timp de poze, dar ... am sa va admir din plin cand ajung acasa.

Am inteles ca sunt mamici noi, nu am apucat sa vad cine, dar va urez la toate bun venit si sper ca o sa va simtiti bine printre noi si macar un pic ajutate.

Am scris o gramada ... nu stiu daca o sa aveti rabdare sa-l cititi.
Intru pe net cate un pic prin dile-up, asa ca mi-e greu sa tin pasul cu voi.

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre

Atat suntem de mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Anis, eu nu am invatat-o inca, asa ca stai linistita ca ale noastre or sa mearga direct in picioare....

Delia
, sa va odihniti si sa va priasca excursia.

Eu i-am facut astazi Anei.... spanac si dovlecei.... dar ea se pare ca nu da doi bani pe munca mea............. ca s-a strambat ....
Si era chiar bun .......

Cred ca va stresez tare

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Laura, ma bucur sa aud ca sunteti bine. M-am delectat cu filmuletele puse de sora ta. Cred ca-s tare fericiti copii acolo, si rasfatati de numa-numa... Daca nu mai apuci sa treci pe aci, iti doresc sarbatori linistite alaturi de cei dragi tie!

Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)

www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput