Bebelusi de iulie-august 2005 (93)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Anis, ti-am admirat minunea... Am vazut ca ai dus-o afar fara caciula. Deci nu-s singura, ca noi am fost week trecut in Tineretului si se uitau toti dupa noi ca-i copila fara nimic pe cap, doar cu pletele in vant... Si sta singurica in picioare in tarc. Bravo!

Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)

www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Corina, l-am admirat si pe Aris. Mai ce va iubeati voi doi pe canapea...

Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)

www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

felicitari Evei pt dinte
am pus poze cu apartamentul nostru before&after
ca sa vedeti cat m-am chinuit eu cat am fost acasa si am stat jumatate de an.

ma uit si eu la pozele noi si revin daca nu se trezeste dra Matzaila

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

am vazut pozele:Ingrid e o grasuna neastamparata si micul grec blond si bretonat un dulce.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Cu ce am gresit nene..de ii ies atatia dinti???
Nu mai suport....caraie de azi dimineata...nici sa doarma nu poate...roade la o jucarie de aia refrigerata de zor de vreo 3 ore si caraie..gelurile le arunc pe geam de nervi si restul.Novocalmin am zis sa ii dau diseara ca daca iid aua cum,nu mai pot diseara..

Ce am observat e ca acum ca s-a marit suporta mai greu durerea..asa mi se pare.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Laura, felicitari puilor pentru progrese! Pupam dintocul Biancai! si la mai multi, sanatosi si nedurerosi! I-ai invatat sa faca precum animalutele si pasarile din jur? Oricum, cred ca le prieste tare aerul curat de tara si atmosfera de curte! Trebuie sa fie interesant sa-i vezi evoluand, pentru ca , din cate inteleg, sunt opusi ca fire! Sa creasca mari si sanatosi! Iar Biencutei, ii uram sa aiba pofta de mancare! sau tine la silueta ca domnisoricile?

Anis, am admirat pozele frumoasei cretosenii! E o scumpica ochioasa ta mica! Pupam ochisorii albastri si parul cret!

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Fetelor, cred ca am sa-i cumpar premergator! Poate in felul asta o sa mai ma scuteasca si pe mine! Ea nu vrea sa se joace singura! Acum e pe la picioarele mele, isi face kilometrajul de-a busilea!

Cele care deja i-ati pus, se merita investitia?

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Multumim pentru felicitari, fetelor. Mai astept vreo 2-3 zile si o sa incerc sa fac poze dintisorilor, atit cit se vad

Emaaimee, vazut apartamentul inainte si dupa; te-apuca depresia cind il vezi inainte, iar "dupa" e asa de linistitor si frumos ... GOOD JOB!!!

Anis, vazut si pozele cu papusica mica, portocalie si frumoasa. E grasuna, de ce iti faci atitea probleme? Si foarte, foarte frumusica
Asa e si Eva cind ii ies dintii; roade tot si e f maraita. Acum mai e si alintata si smechera, asa ca am pus-o, nu ma mai inteleg cu ea deloc, cu toate cursurile mele de negocieri

Laura, Felicitari pentru dintisorul Biancai!!! Am vazut filmuletele cu gemenasii si mor de dragul lor, sint asa de alerti si jucausi

Yasmari, multumesc pt chemarea la apel Noi sintem bine, dar profitam de vreme ... pina vin uraganele ... si ne plimbarim peste tot.

Caterina, macar la dinti sa fim si noi mai avansate, ca la altceva (mers de-a busilea sau in picioare) inca ne chinuim.
Dede, am vazut si filmuletul cu alergatoarea mica ; ce viteza are Si cu baietelul tau; e mare si fff handsome

Am mai vazut si poze cu alti bebelusi, aproape toate. S-au facut mari cu totii; si frumosi foc

Eva merge ca o rima, in spate. Ii pun telefonul sau telecomanda in fatza (ca astea sint "iubirile" ei) si ea, ca sa ajunga la ele, se tiraste inapoi ; si se opreste mirata ca dupa atita chin n-a ajuns inca la ele ...
Doar se ridica in genunchi si de acolo in picioare; dar doar sta acolo. Daca o tinem noi de minute, paseste putin; singura (la marginea patului sau in patutul ei), nu.
I-am cumparat premergator, sa se obisnuiasca cu pasitul. Cit am tinut noi sa nu ii cumparam, dar am inceput sa nu mai cred in prostiile lor despre deformatul picioarelor in premergator. Unde-i copilul ala care si-a deformat picioarele? Ca toti cunoscutii mei au folosit premergator pt copii, si nu au nici o problema; mai mult, copilasii au mers mult mai repede si bine!!! Noi o sa-l folosim numai ca sa isi dea drumul la mers; apoi o sa o ajutam noi sa mearga.

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Kasi, eu spun ca da ... pt cazul nostru; ca Eva nici nu pasea cind o tineam in picioare, pina acum citeva zile. Apoi i-am cumparat premergator si a vazut ca trebuie si poate sa mearga. Si-a dat drumul la facut citiva pasi imediat (in premergator sau tinuta de minute). O sa o mai tinem asa pina o sa mearga si singurica.
Dar daca Victoria merge deja de-a busilea, eu zic sa ii faci o zona safe pt ea si sa o lasi pe jos, sa mearga si sa se joace singurica. Nu are rost sa o pui in premergator.

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!
Bun venit fetelor noi, am vazut ieri poze, sa traiasca copilashii.

Anis, a facut falcutze frumoase Ingrid.

Corina, pupam si lungutzul de Aris si va dorim sanatate multa.

Emaaimee, munca ta la apartament a meritat, rezultatul e tare frumos.

Laura25, pup gemenii si ma bucur de progresele lor.

Noi suntem bine, e a doua zi cand Sara nu a mai supt deloc in timpul zilei, drept urmare papa foarte bine solide. Pur si simplu nu i-am mai dat san decat seara si dimineata, deocamdata mesele astea nu le exclud. Merge in picioare in jurul tarcului. E destul de inceata si timida, dar o las in ritmul ei.
Zilele urmatoare voi fi mai ocupata ca incepem pregatirile pentru Paste(Sara si tati sunt catolici, asa ca sarbatorim dublu).
Va pup.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput