IN BANAT LA NOI ACASA (V)
Raspunsuri - Pagina 9
deya spune:
angy felicitari pentru rezultate.
himmelsduft ma gandeam acu k ai zis k mama ta vrea numai prin magazine si imi amintesc d mine cand am fost in germania vaii doamne eram in stare sa dorm acolo.am fost pana si la un magazin mare d mobila si ma uitam prin toate dulapurile ma puneam in toate paturile plus fotolii.bine ca si in magazinele cu haine imi desfatam ochii pacat ca la mine un a avut nimeni rabdare s stea cu mine
in rest ma omor cu pregatrile de paste(nu imi vine sa cred) mama nu e acasa asa ca tot a ramas pe mine
va pup pe toate.
angy si ingerash nu vrea sa deranjez sper sa gasesc o solutie
PS:stiti cumva o adresa de net d unde pot cumpara sac de dormit?ca presupun ca nu exista magazine care imprumuta.mie imi trebuie pentru belgia si nu asa prea vrea s dau banii sa il folosesc doar acolo.si in plus trebuie sa nu fie voluminos ca il car cu avionul
angy11 spune:
V-am zis eu ca nu scapati de mine asa usor.
Am scapat de musafiri,dar s-a intamplat un incident,am facut clatite cu vinete,mie imi plac mult,dar copiii nu mananca decat clatite dulci.Asa ca am facut 2 portii,sa fie,am pus musafirilor,dar sotul meu nu s-a saturat,asa ca a insistat de fata cu mesafirii sa mai fac o portie,ceea ce era din cele pt copii.
Am intrebat copiii,Angy a vrut cu ciocolata,iar Dany nu a vrut deloc.
drept urmare le-am facut pe toate cu vinete.
cand au plecat musafirii,Dany a cerut clatite cu dulceata de visine,dulceata aveam da clatite nu.Doar cu vinete care normal ca ramasesera la greu,m-am certat cu sotul meu,nu e prima oara cand de fata cu mesafirii cere una sau alta si ma pune in situatii jenante,de data asta n-a fost jenanta fata de musafiri,dar a fost nasol ca nu am mai avut din ce sa ii fac copilului clatite.
Oricum l-am imbunat pe Dany i-am dat altceva,iar acum citindu-va pe voi m-am calmat.
Nu va mai iau pe toate la rand,doar Deya,scumpa de ea care m-a incuiat cu sacul de dormit,Deya nu ai prieteni,cunostinte la care sa imprumuti?
Eu nu am folosit asa ceva niciodata,chiar ca mi-ai dat tema de casa.
o sa intreb in stang,dreapta.
Eu mai stau un pic,profit de vacanta,daca mai intrati sa scrieti aici sunt,daca nu noapte buna va urez!
ingerash spune:
am intrat si eu sa va zic noapte buna :) eu tocmai am terminat de vazut un film super...
Deya, vedem cum rezolvam, da' in gara aia tu nu stai . Cu sacu' de dormit, n-am idee, cauta cu google, poate asa gasesti ceva...
Angy, probleme cu clatitele ;) Lasa ca trec si astea, bine ca te-ai descarcat . Maine daca intru pe mess vreau sa iti trimit invitatie sau cum ii zice , id-ul meu se termina cu 28.
Him, si eu cand am fost in germania am inebunit cu probatu' de haine si in magazinele cu mobila ma puneam prin toate paturile, mai ales in alea cu apa :)), am o obsesie :D
va pup pe toate :)
impreuna spune:
Sunt in graba mare, da tot o felicit pe Angy pt rezultate (si ii pe copii). In Cj habar n-am cine-i profa de muzica k n-am avut tangenta cu liceul de muzica:) Am doar o prietena care e profa de muz. la vre-o 3 scoli, da nu de profil.
La l. rosu am inchiriat mai multi prieteni o cabana, unde am mai fost acum cativa ani, dar n-am stat decat un wk.
Him cu te distrezi cu ai tai? Cat stau la voi?
ingerash, tot cam eram si eu, da acu nu ma mai supar dc ma face cineva mai tanara decat sunt:)
Fetelor va pe toate ca sunt grabita, sunt grabita, ca mi casa ne'ngrijita, si mi-s rufele ... imprastiate si copiii si musafirii cer mancare
Flavia (sotie si mamica fericita)
angy11 spune:
Flavia,mersi.
Fetelor am vorbit cu Toria,e inca in Ro dar va transmite salutari si Paste fericit,celor care il vor avea acum.maine se intoarce in Austria si o sa scrie.
Va pup,ca ma grabesc,intru mai tarziu.
ingerash spune:
Intru si caut iar de nebuna la prieteni dintotdeauna si noi iar pe prima pagina
Impreuna, sa vezi ce mandra e si mama cand ii zice cineva ca e mai tanara decat e defapt ;)
Angy, salutari Toriei.
Eu acum am pus masina la spalat si am fost jos sa cumpar un ziar ca mai devreme am uitat. Tre' sa ma pun sa mai scriu ceva la atestat.
Pusi la toate :)
tinatache spune:
dragi banatzence, am deschis un sub. separat dar am sa-mi permit sa postez si aici, intrucat am vazut ca este cineva din Lugoj, poate ne poate ajuta:
caut o pers de incredere in Lugoj, care sa mearga la matusa mea de 1-2 ori pe sapt. sa o ajute. E vb de o batrana de 73 de ani care, desi ii merge mintea perfect, o cam lasa puterile si nu mai poate alerga ca inainte. In principiu e vb de treburi de-ale casei: un pic de curatenie, un pic de mancare (e diabetica dar ea stie ce tb sa manance si ce nu), cumparaturi... din astea. Ea se poate ingriji singura dar ... numai atat. Mai da si ore de germana, eventual la schimb cu ajutorul.
Thx!
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
angy11 spune:
Cristina,bine ai venit la noi.
Da,Toria e din lugoj,dar locuieste in Austria,eu am scris in lista,locul de nastere,ar trebui sa adaug si restul.
Toria momentan e la Lugoj dar numai pina maine cand v-a pleca inspre Austria.
O sa intre in zilele urmatoare si daca poate sigur te ajuta ca e o fata de milioane.
Daca-ti place la noi te invitam sa ramai la subiect.
Fetelor intru sa fac apelul dupa meci.
Pussy!
angy11 spune:
Dupa cum ziceam am reveniiit!
Deci:
Himmel e cu parintii ei,o intelegem....sper ca macar ne citeste si daca nu iar o intelegem.
Flavia,cred ca e in febra pregatirilor de Pasti....intelegem,sunt mamica si sotie si eu,stiu ce inseamna,doar ca eu sunt mai Turbo,fac cat pot apoi incep sa urlu si se executa lumea,adica familia.
Dar Flavia e si fericita ca a castigat Steaua,azi am tinut si eu cu Steaua.Chiar daca ne-a batut mar,acu vreio un an ,doi nu mai stiu.
Vio invata deutsche,intelegem....cuuum sa nu,e limba grea.
Dia e in Maramu',acolo eu n-am avut decat apa rosie de rugina la hotel,net de unde......intelegem
Toria,e nici pe drum,nici acasa, nici in Banat acasa,da vine ea....intelegem.
Ingerash bea muuulta apa....si asta intelegem.are motive cu toate ca imi vine s-o cert dar mi-a dat invitatia la mess si o fac acolo.
Acum pe cine pun absent?
Nu mai zic ca noi tot asteptam sa intre si fetele care au scris la primul capitol.
Prezenta o pun doar pe Cristina.restul sunteti invoiti,adica nici abs. nici prezente,ca doar v-am inteles.
Eu voiam sa pove cum era cand eram copil la Pasti in Banat,dar cu cine?