IN BANAT LA NOI ACASA (V)
Raspunsuri - Pagina 8
dia_codat spune:
Am incercat iarasi sa intru in cont. Nu vad nici un mesaj in inbox nici un mesaj in sent, nimic!
Intru in contul acasa..... si totul vid.
Totusi trebuie sa fie ceva.
Dia
Printesele lu mama
viorela hoff spune:
Fetelor, va pup si bine v-am gasit!
noi am avut un paste aglomerat, cu multi musafiri si noi la randul nostru am facut vizite.
de gospodarit, eu am amestecat religiile si am facut un paste catolic cu "pasca" ortodoxa prima data in viata mea, de i-am aiurit pe toti catolicii, si am avut mult succesa cu dulciurile facute dupa retet DC!
am pus niste poze sa vedeti!
Shonca nu am fiert-o ca nu am vrut sa ma complic asa ca am avut una gata pregatita, oua, ridichi, ceapa verde, branze, rosii etc. etc. ce mai, ca tot crestinu prins intre 2 lumi!
Flavia, ma bucur cand vad asa poze frumoase (2 soti pupandu-se), e tare romantic si frumos, sa aveti parte de dragoste pana la adanci batranete!
Angy, Doamne, cat mai muncesti!dar ai si satisfactii pe masura, nu-i asa?
Ingerash, m-am uitat si eu pe siteul primariei, ce sa spun, discutiile astea ma obosesc deja, cateodata parca nu avem loc unii de altii! oricum tipul care a scris articolul, in mare parte zic eu c a are dreptate.
Hallo Dia, tu unde sarbatoresti, in ro sau frankreich?
Him, ce face Leo, singurel, nu se plictiseste? am vazut ieri un doc. despre scandalurile de orice natura in De (politice, sportive etc.) si am vazut o faza cu caii de curse, mai bine nu povestesc ca mie mi s-a rupt sufletul!
fetelor, va doresc paste fericit celor ortodoxe si sper sa ne revedem cu bine!
cu drag Vio
Tina catelus de catifea
ingerash spune:
It's me again :))
Viorela, si eu am tinut Pastele catolic si noi pregatim sambata seara sunca, ceapa verde, ridichi, branza desi in mod normal eu nu ma omor cu astea, cele din ajunul Pastelui mi se par nemaipomenite :)
Him, ma bucur ca intri :) mi-a placut poza :)
Dia, trebuie sa intri la Yahoo photos, nu la Yahoo Mail :), daca nu resusesti sa-mi zici sa-ti dau iar datele pe pm
la toate
deya spune:
buna fetelorsi eu p aicidupa mult timp in care am absentat ce sa va zik ma stresez cu cambridge-ul imi e asa o frica sper sa il trec
ce sa va zic din 21 pan in 28 mai merg in blegia l un festival sau asa ceva.
pentru fetele din timisoara angy ingerah din ce imi amitesc eu vi se pare periculos sa stau o noapte in gara din timisoara?am 17 anisi imi e cam frica.pentru ca microbuzul meu pentru ungaria vine pe la 11 si eu cu trenul din resita vin seara pe la 8 sau asa ceva,si ar cam trebui sa stau in gara
ce ma sfatuiti sa fac?
va pup promit s mai intru
ingerash spune:
Deya, welcome back
Sa stii ca e periculos sa stai la noi in gara, nu e absolut nici un local, pizzerie, etc, nimic! Eu trebuie sa plec duminica la sat si sa ma intorc luni, in caz ca nu mai plec, aranjez cumva sa vii la mine, dar deocamdata nu promit nimic :(
Tu trenul pana aici il ai la 8 seara si apoi la ora 23 autobuzul spre Ungaria sau cum? Oricum ideea cu gara nu e buna
pup toate fetele :)
impreuna spune:
Ce fac banatencele mele?
Eu petrec, vorba ta Him, mai ales daca ingerash zice ca inca nu-s baba si eu o cred pe cuvant
Da cand eram in liceu ce eram, pustoaica?:)))
viorela mersic gospodina.
dia intr-adevar, intri pe photos.yahoo.com, nu pe mail, si acolo vezi toate albumele cu poze.
deya bun venit inapoi, tinem pumnii sa ai bafta
Angy io te felicit dinainte sa stiu rezultatele, ce conteaza, e cel putin un premiu
Va ca o sa fiu putin ocupata zilele astea.
Flavia (sotie si mamica fericita)
angy11 spune:
Gata m-am intors,am luat pr I cu 100 de puncte,punctaj maxim,(asta cu fata de-a X),iar cu baitul de-a IX,mentiune si premiu special pt.interpretarea unsi pise,restul premiilor,s-au dat la suflatori.
Va las maine dimineata,reiau totul calm si scriu mai mult.
Pussyci la toate,va multumesc ca ati fost alaturi de mine.
Deya in nici un caz nu vei sta in gara!!!
angy11 spune:
Mey,mey,cred ca va trebuie un refresh,ca sa veniti la scris.
Vio,m-a distrat cum te-ai incurcat cu timisoarele,asta e,oras mare,lume multa,de tot felul si la urma urmei bucurestencele au ne stiu cate subiecte,de ce n-am avea si noi mai multe.
Flavia,mi-a parut rau de Clujeni,la concurs,copii foarte buni,dar profa lor nu vrea nicicum sa tina pasul cu "moda" ca sa-i zic asa.
Acum is curioasa de mai multe de la Lacul rosu,cat ati stat,unde ati dormit....la prieteni parca ai zis.
Tre sa-mi fac si eu prieteni din astia,he,he.
Himmel,te iertam saptamana asta, sigur,bucura-te de ai tai.
Dia,motivarea absentelor si pentru tine,mai greu cu netu in Baia Mare.
Ingerash,asteptam noutati.Ar trebui sa vb pe PM sa vedem ce facem cu Deya.Zicea de 21,asta-i vineri.
Gata la treaba cu voi.Eu ma pun sa gatesc ca-mi vin musafiri,dar nu scapati de mine ;)
Editez
Doamne ce zapacita-s,n-am citit cu atentie ce a scris Deya,e vorba de 21 mai,e ok,mai e timp,eu deja imi faceam program pe vineri
ingerash spune:
ceau fetele, eu is prezenta :)
am fost la doctor si apoi la cumparaturi :) mi-am luat o gecuta si un top fain caramiziu :), fain cu shoppingu' asta pacat ca nu dispun de mai multe resurse materiale
Deya, daca Angy nu scria ca e in 21 mai venirea ta aici nici eu nu-mi dadeam seama , puteam sa jur ca e vorba de vinerea asta, stai linistita, cumva tot rezolvam noi, in nici un caz nu ramai la gara .
Impreuna, in liceu erai (mie mi-a zis anul trecut o profa ca sunt clasa a 7-a in timp ce eu ma chinuiam sa-i explic ccc ca sunt defapt a 11-a )
Va pup pe toate
Himmelsduft spune:
Hallo fetelor!
Angy, felicitari ptr premiu! , esti profa tare , yuppppiiii!
Ingerash, Impreuna, Dia, Viorela, cite un la fiecare.
Ingerash, sper ca nu esti bolnavioara, de ai fost la medic.
Eu mai sint ocupata cu ai mei, de asta intru scurt sa va salut. Ma bucur ca ma scuzati, ma gandesc la ei, dar sint ocupata cu ai mei, ei vor sa se plimbareasca prin magazine, peste tot si ii inteleg, iar sa nu zic ca mama ar goli magazinele, ca ea vrea asta si asta sa cumpere. Saracul taica-miu, merge cu noi peste tot.
Pe maine,
Himmelsduft
photos