IN BANAT LA NOI ACASA (V)
Raspunsuri - Pagina 14
viorela hoff spune:
hallo fetele!
cica examenul la germana "vine" peste 2, 3 sapt.
sper sa n u ne mutam pana atun ci...., se muta firma sotului si treebe sa ne mutam si noi.
asa sunt eu ...cu ghinioane si chiar imi placea aici, ma obisnuisem cu toate.
in 2 ani, ne-am mutat de 3 ori si nu am mai fost sa o vad pe maman.
si maica-mea, e o figura, ea nu vine in vizita..." sa n u ne deranjeza", ca avem destule pe cap....si eu moooor de dorul ei.
mamele voastre cum sunt? ca a mea ma dispera, vorba sotului : "ca sa o scoti pana la Mc Donalds dupa colt, trebuie mai intai sa se obisnuiasca cu gandul vreo 2 zile, ca e o adevarata aventura pt. ea sa-si iese din rutina".
voi ce faceti dragelor?
Inger, esti tare dinamica, imi placi, am vazut ca ti-ai "sursa de informatii", pt. la vara. niciodata nu sti de unde sare iepurele prieteniei, nu-i asa?
Dia, sa sti ca nici noi nu avem copii, dar copii care vin la noi in vizita, au cu ce se juca: in primul rand cu cainele (atunci se bucura parintii si noi ca avem noi maturii liniste si ca toata lumea oboseste si doarme mai bine noaptea), in al doile arand, avem o gramada de jucarii ( fel de fel de pufuleti); copiii niciodata nu se plictisesc la noi!
Himmelai scris ceva de eco, asteptati surprize, sau nu am inteles eu bine?
Flavi, se vede treaba ca sunteti familie primitoare de aveti mereu musafiri. probabil ca lumea se simte bine la voi
Angynici eu nu sunt sportiva de fel, oricum la tine se compenseaza ca esti f. activa.
la noi ploua in rafale, dar e placut, peste 16 gr. e primavara si pasarile si mierlele "urla" de fericire!
pusilici la banatence
Vio
Tina catelus de catifea
viorela hoff spune:
am scri si eu la rubrica "descarca-te", e buna ca terapie
Vio
Tina catelus de catifea
impreuna spune:
Cam asa ceva, am foarte des musafiri si sper (cred) ca se simt bine la noi. Da si mie imi place sa fiu musafira, asa ca facem cu schimbul:)
Viorela mama mea face destul de des "naveta" Timisoara-Cluj, in special de cand o avem pe Sara. Ea de felul ei e plimbareata (si eu la fel), spre disperarea sotului care e mai comod de felul lui:)
Probabil trebuie sa intelegem si persoanele care se simt mai bine in rutina, le da mai multa siguranta, mai ales de la o anumita varsta...
Angy da unde-i grasimea aia la tine, ca in poze n-am vazut-o:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
Hai Steaua! Hai Europa!
Himmelsduft spune:
Si eu ma bucur ca stau unde stau, am un peisaj splendid, vad vapoarele pe Dunare, mai vad vapoare .ro si ma gandesc cit drum au parcurs saracii oameni. Vara ma simt ca la mare, doar ca imi lipseste nisipul, da cind voi avea copii o sa am si asta, ca ei vor primi groapa de joaca cu nisip. Cu florile am rabdare, ca imi plac, dar citeodata le amenint ca le arunc pe Misthaufen (gramada de gunoi) daca nu se fac bine. Asta in general ficusul. De cintat nu le cint, asa zicea si mama sa fac, dar le face sotul serenade cind face muzica si cint la pian, asa ca multumeste pe mine si florile.
Ingerash, bine ca ai terminat cu atestatul, stiam eu ca esti fata desteapta. Success in continuare.
Angy, cum le merge la copii, sint mai bine. Eu am trecut de astenia de primavara, dar cind ma apuca as intoarce casa pe dos, asta fara motiv, si probabil de asta sint franta, ca de la lucru vin mai nou binedispusa (e plecata unul din sefi in concediu, al mal ai ....)
Dia, sa ne scrii cind ai ajuns.
Flavia, sper ca esti bine. Nu te stresa ca iti pleaca musafirul odata si apoi te poti descarca la noi.
Toria, incearca sa iei vitamina D, am citit ca ajuta.
Deya, insanatosire grabnica. Lasa ca ii trece si la profa si tot poti pleca.
Vio, nu eu am fost la eco, ci Ingerash. Eu am control sapt viitoare si sper ca tot e ok ca sa ne apucam odata de facut bb. Cu mutatul tau imi pare rau, dar ce sa faci asa e viata. Fii optimista ca o sa te obisnuiesti unde va mutati.
Salutare la toata lumea si pe maine,
Himmelsduft
photos
angy11 spune:
Flavia,era o vreme cand si eu am fost asa,cand il aveam doar pe Dany era ok,apoi si cu Angy la fel,acum ca inceput Dany scoala,sunt mai atenta un pic la treaba asta,citeste la a doua Timisoara ce-am scris mai inainte,asta in pauza maeciului desigur,1-0,pt Steaua!,Bravo!...2-0 suuuper
Vio,la noi ai mei vin tot mai rar din cauza ca certam copiii,zice maica-mea,dar ea nu stie ca ii certam pt ca atunci cand vin ei la noi copiii sunt instare sa se urce pe tavan.
sper sa ai noroc sa nu va mutati inainte de examene,plus ca orice mutat e cumplit,stiu asta din experienta.
Himmel,imi place de tine ca apreciezi tot ce te inconjoara,lasa ca bebe vine,ai incredere,se vede ca e super dorit,fiecare detaliu e pus la punct,in asteptarea lui.
Ingerash,te asteptam cu rezultate de la verificarea lucreaii de atestat.sigur sunt bune.
Dia,cred ca esti la sora ta in Elvetia,ma insel,sper sa ajungeti cu bine acasa,te asteptam pe topic.
Fetelor ma bucur ca existai,ca ne simtim asa de bine aici,cand am vazut cate viata a avut vechiul subiect cu Banatul am fost si sceptica si ambitioasa,ma bucur ca e ok.
va urez o noapte buna! PUSSY!
ingerash spune:
iar bantui noptile pe aici , azi la scoala m-a pus profa sa sterg o bucata mare din ce am lucrat eu si sa reiau ca nu se pupa cu ceea ce trebuia sa rezulte. Asa ca, frumos frumusel, m-am pus iar si am facut si am avansat de data asta si totul da bine! am dead-line luni pt. predare dar cum luni e 1 mai, o sa il duc marti, abia astept sa scpa de el ca is satula pana peste cap! Da' maine o sa fiu foarte mandra ca am reusit sa fac sa dea toate rezultatele bine singurica (noi colegii tinem legatura pe mess si nu prea le-a dat, defapt nici mie, si cand m-am uitat bine am vazut ca am uitat o suma).
Nu va mai iau pe rand ca abia astept sa ma bag in pat, peste vreo 3 ore ma trezesc iar .
VA PUP PE TOATE :)
impreuna spune:
Azi sunt suparata rau, nu contati pe mine ca mai mult nu pot
Flavia (sotie si mamica fericita)
Himmelsduft spune:
Buna dimineata fetelor,
ma gandeam eu sa fac trezirea, dar mi-a luat-o Flavia inainte. Ma bucur ca azi e vineri si luni e zi libera, eu am azi zi scurta. La noi incepe Maidult azi, ceva gen festival de mai.
Viorela , nu cumva vorbesti tu despre rusi la descarcare, ca cunosc si eu un exemplar din asta si ala e rus sau mai bine zis ucrainean.
Impreuna, nu fi suparata mama, trece si asta si iese soarele si pe strada ta. Te motivam oricum, dar ne gandim la tine.
Angy, Ingerash, Toria, Dia, Deya
Va doresc o zi frumoasa la maxim si pe mai tarziu, sa gatam capitolul.
Himmelsduft
photos
angy11 spune:
Buna dimineata!
Va urez o zi placuta,eu ma pregatesc sa plec la scoala.
Flavia,calm,ia-o incetisor si nu mai fi suparici.
Vio,am citit si eu,mai sunt si uscaturi printre noi,asta e.
Himmel povesteste-ne mai mult despre festival.
Ingerash,felicitari,bine ca a iestit in sfrasit.
Toria,pe unde esti,hai la povesti!
Dia,te asteptam sa ne spui cum a fost calatoria.
la toate!