IN BANAT LA NOI ACASA (V)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Hallo fetelor,
sa va povestesc despre Maildult.
La festival sint corturi unde se cinta muzica populara si de chef de aici, peste tot sint masinuti si aparate cu care te invarti prin aer, tarabe cu de toate, mancare, dulciuri, lozuri. Maildult e ceva gen Oktoberfest, da marime mai mica. Io sa nu va zic ca nu m-as urca in roata aia mare, care desi merge ca melcul, mie mi o frica de inaltime si prefer sa stau pe pamant. Cu zborul nu am probleme, asa ca nu stiu de unde mi se trage frica.
Va trimit si voua o virtual, ca noi am mers cu prietenii, dar nu am stat mult, ca noi nu bem bere (numai vin si sampanie), o tinem cu Spezi (amestec de Cola+Fanta, da mai bun) si am papat Brezeln (covrigi) + Käse (cascaval).
Impreuna, eu ma joc de-a ceasul desteptator si sun sa iti aduc aminte sa papi, ca sa nu mai uiti.
Ingerash, felicitari ca ai terminat. Mai putin si scapi de tot ce tine de liceu.
Angy, ce faci in weekend? Ce fac copii, sper ca se simt mai bine.
Restul fetelor, va asteptam la scris.
la toate si un weenkend placut.

Himmelsduft

photos

Mergi la inceput

Mama ce ametita sint, vroiam sa va urez WEEKEND placut! Si n-am baut nimic la Maildult, asa ca nu stiu de unde mi se trage.

Himmelsduft

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

am aparut si eu cred k am cele mai multe absente d netul meu merge k melcul.k profa inca nu am rezolvat-o da azi era muuuult mai calma. si sper sa ma lase problema era k ea sa suparat pentru orele din particular k o fata de la mine din grupa nu a venit de nu stiuuuuuu canddddd si cand vine oaii minte d rupe(d asta ramane intre noi la rezultate ma refer k minte) si teach s-a cam saturat si au fost si zilele liceului si a fost stresata si a cam zbierat si nah era suparata si p mine dar eu nu am lipsit delok de la ore nici macar o data
Si ca toate sa fie ok fata aceea a plekt acu la un proiket in alta tara si iar nu vine 3 saptamani si cand vine ea plec eu si k alt coleg si regula e:dak lipsesc 2 copii ceilalti n mai fac (suntem 4) si tipa are pretentii k eu s nu plec in belgia.nu mi se pare corekt ptr k eu nu am lipsit nici o data acu e prima data si lipsesc doar o orasi batea apropouri s nu mai plecam.
da profa stie k plecam k eu mai trebuia s plec si in austria si nu mai merg si a reactionat fff bine kiar imi zicea s nu imi fak griji sa ma distrez.sper s ii treaca k e fff de treaba asa e superrr
Luni de 1 mai am ore
va pup scuzati k am scris asa mult m-am descarcat(cred k am gresit topicul)
aveti grija de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Deya,io tot nu ma prind,deci tipa se supara daca plecati din orele particulare?
Pai in cazul asta e cam hapsina dupa bani,scuze ca zic asa,dar nu mi se pare corect.
depinde de ea plecarea in Belgia?
Daca nu las-o in plata Domnului si profita ca profe de englez-s peste tot,nu ducem lipsa ;)
Deya iti trimit pe PM,adresa noastra comuna,sa pui si tu niste poze,sa ne vezi,sa te vedem...
Mi-i dor si mie de Resita,iar anul asta nu cred ca am bani sa plec in concediu,asa ca m-am gandit sa le arat copiilor mei Banatu,vorbesc serios.
Ma siu in masina si directia Caras,incep cu cheile Nerei,adica Oravita si apoi in jos,pan'la clisura si ne intoarcem pe la bacui,Herculane,caransebes,unde o iau pe la Otelu,pan' la Maru si inapoi spre Resita,Semenic,Secu,si venim inapoi pe la Bocsa,Deta si o luam in sus,sa vada si pusta.
Himmel,sa-nteleg ca Fesivalul la voi,e ca Ruga,Nedeea la noi,doar ca sunt intr-o tara mai dezvoltata.
Ingeras,ai plecat din oras?Daniel a perceput ca are liber de I Mai,ziua "de munca"asa a zis,in care nu se munceste.
Flavia,oare de esti suparata?Pe Staeua?Pe timisoreni ca s-au bucurat?Ti-am explicat care e faza,apoi daca mai amintim si de Olaroiu....nu-i condamn,nu-i aprob si nici patimasa nu-s.daca s-ar baga un sfert din banii aia in cultura,eu si sora ta,am fi muuult mai castigate,dar nu numai noi ci toata populatia Ro.
Vio,nu siu daca am facut-o dar te felicit ca ai postat acolo la timisorence,sunt fete super,m-am bucurat mult sa te vad acolo.E un topic fara vip-uri,fara interese,e frumos,da-ti drumul si scrie iti garantez ca ti se v-a raspunde,nu neparat de mine ca eu sunt cu voi aici,de asta de multe ori si pe Ingerash o las deoparte ca sa-i raspund aici.
Toria,chiar ma intristezi,imi vine sa merg in Austria sa te intreb ce ai?vrem sa te vedem actva la noi,cu bune,cu rele,da-i drumul!
Dia,probabil ne vie gasi la capitolul urmattor,nu-i bai,da sa ne citesti si aici.
Chiar ma intreb:Dia bi,Yasmine,Valenka,Corina,unde sunteti?haideti si voi,va asteptam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Gata fetelor, mi-a trecut:) Mersi si wk fain

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Hallo fetelor,

noi ne pregatim sa mergem acum la festival. Azi au defilat in porturi populare pe aici, pacat ca nu am facut poze sa vedeti, da daca vor fi unele in ziar le scanez sa vedeti si voi. Aici s-a facut un frig si ploua, da vom sta in cort si sper sa fie cald.
Flavia, ma bucur ca ti-a trecut.
Va pup pe toate si pe maine, sper ca la un nou capitol.
Va salut si sa aveti grija de voi,
Him

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Hello,gasiti www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74662" target="_blank">aici capitolul urmator.
Povestim acolo.
Va pup!

Mergi la inceput