IN BANAT LA NOI ACASA (V)
Raspunsuri - Pagina 13
ingerash spune:
si eu pe aici ... azi am stat cateva ore pe net ca au fost cateva prietene la mine sa le caut si lor tot felul de minuni pentru atestat si nu gaseam, si am sunat profa, etc
Mi-am finalizat si eu ca lumea cam jumate din lucrare, mai ii o chestie la care habar n-am ce sa scriu si in rest e totul ok.
Angy, mi-am dat si eu seama acum unde e Art Club, chiar azi am vorbit cu o prietena sa mergem ;)
Dia, drum bun spre Franta :)
va pup si incerc sa mai intru, cel mai probabil la noapte
Himmelsduft spune:
Angy, chiar daca sint obosita, intru scurt, barem sa va salut. Si daca oi veni eu la vara in Timisoara, nu scapati de o intalnire.
Ingerash, nu-i bai ca nu ai vazut pina acum pozele cu florile din gradina, ca doar stiu ca esti ocupata cu scoala. Bine ca la eco e tot ok, vezi insa in continuare de tine.
Spor la atestat in continuare, da is curioasa, despre ce scrii atestatul?
Toria, cum e vremea la voi, la noi e tare aiurita.
Dia, drum bun spre casa si vreme frumoasa la condus. V-as face si eu salut cu mana, cind trec vapoare prin fata casei pe Dunare, iar eu stau pe balcon si copii de pe vapoare fac cu mana, ii salut si eu inapoi. Ma bucur ca ati avut un Paste frumos si mai ales ca ati fost toti impreuna.
Impreuna, Deya, Viorela, va salut si pe voi fetelor.
Io am fost harnica azi, am schimbat pamantul de la flori, am mai facut un tort de lamaie, am pus poze in album unde scrie Photos.
la toate si somn usor,
Himmelsduft
photos
angy11 spune:
Himmel,Vio,Toria,unde sunteti?
Chiar imi lipsiti.
Himmel,iar esti obosita?O fi si astenia de primavara,ca si la mine e,as sta in pat non stop.
Vio,cum e cu germana?Tine-ne la curent.
Toria,mama draga daca ai probleme cu primavara,cu depresii,noi de asta suntem aici,nu sa facem figuratie si sa ne laudam cu activitati grozave avem noi,ca tot citesc forumul,in special in ceea ce priveste copiii,chiar ma intereseaza si nu dau decat de "mamici perfecte".Ma intreb si eu atunci ca tot omu,daca toate is asa de perfecte de unde naiba atatia idioti in scoli,ca eu pot la mine la scoala sa dau exemple la gramada si atunci ma intreb unde-s oamenii aia perfecti care-si hranesc copiii numai natural,iar eu am niste handy la scoala de le plangi de mila,ma opresc aici,da ma duc la Femina intim ca era acolo un topic cu descarcarea.Pussy,te asteptam la scris.
Dia ,sa ne scri cand ajungi,pussy!
Flavia,intrebarea mea,tui ce mannci ca sa arati asa,da-mi si mie reteta ca acusi ma fac cat catedrala cu infometare cu tot.
Ingerash,felicitari pt. prima parte a lucrarii,nu stiu despre ce e lucrarea,daca e din specialitatea liceului,am cunostinte in domeniu care cred ca te pot ajuta.
Va doresc o seara placuta!
Himmelsduft spune:
Io-s pe-aici. Cred ca am postat in aceelasi timp.
Ma mai uit umpic pe dc, apoi ma uit in continuare la Mission Imposibil.
Pe maine,
Himmelsduft
photos
angy11 spune:
Himmel,sa-nebunesc unde stai,toata ziua as face cu maina la copiii de pe vapoare,le-sa lasa naibi de concursuri,ca de cand eram clasa V,pierd infloritul pomilor,Pastele,din cauza lor.Clar,facem intalnire!
ingerash spune:
fetelor, scuze ca n-am mai intrat :(
Mai devreme am stat numa pentru 2 colegi pe mess si am facut conferinta sa spuna fiecare ce nu stie la atestat & am stat pana la ora asta sa lucrez la el...numa cifre am in cap, o mare varza de cifre...
Angy, mersi, aveam nevoie de ajutor mai demult da' nu stiam unde sa cer , intre timp m-am descurcat singura, acum dupa ce am facut atata nu-mi vine sa cred cat m-a dus capu' sa fac , sunt tare
Him, in ce loc fain locuiesti ... :)) Ti-am vazut pozele in sfarsit, sunt super, nu stiu de unde ai atata rabdare cu florile, eu nu am, mama in schimb vorbeste cu ele toata ziua
va las ca vreau sa prind si eu un pic de somn
impreuna spune:
Motivati-mi absentele ca am fost super ocupata, stresata, cu musafiri si alte alea pe cap
Acum sper sa fiu mai libera si relaxata, poate iesim iar la munte wk asta ca tot e prelungit.
Mersi de pupici fetelor, trimit inapoi
Angy, intreaba-ma mai degraba daca mananc Ca asta-i pb mea, pur si simplu uit sa mananc, nu mi-e foame, desi as vrea. Mai bag cate o cura de vitamine ca ma sufla vantul, dar atat ma tine. Asa-s eu mai scleaptza de felul meu, as vrea macar 3 kg in plus sa ajuns si eu la 50:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
Hai Steaua! Hai Europa!
angy11 spune:
Flavia,esti motivata,cum de mai rezisti cu musafirii?
cat despre mancat ce sa zic,eu ma chinui cu cate un kil,e groaznic,dar nervi si timp nu mai am sa fac sport,dar nici nu-s prea sportiva de felul meu.
gata fug la temele lui Dany,va pup pe toate intru mai tarziu
deya spune:
hai si eu sunt racita nu stiu de la ce.Nu mai im iese nimik in ultimul timp.S-a suparat pana si profa de engleza pa mine"teach"si acu nu stiu daca ma mai lasa sa plec in belgia in rest nimik nou.vreme urata aici
va pup pe toate
ps:himmelsduft neamurile mele stau in wolfsburg
angy11 spune:
Deya,pai de ce s-a suparat?
Eu nu cred ca poate fi asa de grav incat sa nu te lase sa pleci.
Las-o si tu o zi doua si se calmeaza.
Daca ai grsit cu ceva cereti scuze ca nu e mare lucru.
Feteleeee va astept la scris,hai sa gatam in we asta capitolul.