IN BANAT LA NOI ACASA (V)
Raspunsuri - Pagina 12
impreuna spune:
Wow fetelor, ce fain ati petrecut, voi ma faceti sa-mi fie dor de Banat:)
Apropo de Pastele cand eram copii, eu stiu ca ii pandeam pe parintii cand adormeau si mergeam sa descui usa ca sa poata intra iepurasul sa imi lase cadourile. Sau in caz ca ai mei ma prindeau cu usa descuiata, deschideam geamurile, numai sa poata intra in casa
Am pus niste poze facule zilele astea , ieri am fost la munte cu parintii sa facem un gratar, ultima poza este de langa lacul unde am stat, dar facuta din masina la repezeaza.
Va pe toate ca ma grabesc
Flavia (sotie si mamica fericita)
angy11 spune:
Am aparut si eu,am vrut sa postez si aseara,dar m-am luat cu povestile cu Ingerash pe mess. si m-a prins ora 11,asa ca am fugit la culcare ca mi-era teama ca n-o sa ma trezesc la timp azi.
Deya,stiu zona,eu am fost la Crusovat si la Mehadica cu ani in urma,e superb.
fain ca ai gasit sac,mi-a placut cum ai povestit despre Pasti.
Himmel,mersi de urare si tie iti doresc o saptamana faina.
Flavia,e superba Sara in roz,iar v-ati plimat prin excursii,super.
Toria te asteptam la subiect,sa ne povestesti ce-ai mai facut pe la Lugoj.
Vio,o saptamana frumoasa iti doresc.
Dia,n-ai ajuns din Maramu?
Ingerash,nu mai e in Unirii chestia aia,ci in Art in 10 mai la ora 19.
TORIA spune:
Hristos a Inviat!am aparut si eu dupa o perioada mai lunga de absente,va citeam zilnic dar am avut si mai am inca asa o stare nasoala,adica spre depresiune.Asta e la mine primavara intru ca ursul iarna in barlog.
Angi ma bucur ca a ajuns intinzatorul la tine si iti mai multumesc ca ai mai scris la fete despre mine nu de alta dar sa nu ma uite(am glumit).
Acasa a fost bine foarte bine,numai drumul TM-Lugoj ma daramat cand am venit a fost ca naiba conduceam cu 30-40,ma depaseau toti si chiar radeam cand am ajuns acasa si ma gandeam ca de erau carute pe sosea ma depaseau si alea.
Cand mai vin in tara sper sa ne putem si vedea oriunde dar sa stam la un pahar de vorba.
Acum va las ca trebuie sa merg la farmacie sa iau pt Jan picaturi de ochi.
Va doresc la toate un ingerash spor la invatat,copii sanatosi si tot ce va doriti.
Mai revin eu si sper sa scriu mai ca lumea ca azi parca sint rau de tot.
angy11 spune:
Toria,bine-ai revenit,las ca pana vi tu inapoi se reface drumul Timisoara Lugoj.
Mersi mult de intinzator,ai primit lei sau E?ca zicea cumnatata ta ca poate iti da ea E pe leii ce i-am dat eu ei.Mersi si de cealalta chestie,chiar nu trebuia ca ai tu la cin sa dai in RO,iar eu nu duc lipsa,esti o draguta.
Mey fetelor mobilizarea.....la scris.
Himmelsduft spune:
Angy, Ingerash, Viorela, Dia
Deya, mi-a placut cum ti-ai petrecut Pastele, e cel mai frumos cind se petrece in familie. La noi au fost ai mei citeva zile si a fost f frumos, ca asa le mai duc dorul, dar ce ma bucur ca s-a inventat netul si mobilele, ca asa ne scriem mailuri+sms. Eu locuiesc la Passau, asta e la granita cu austriecii.
Toria, bine ai revenit, te mai asteptam la scris. Multa sanatate la Jan.
Eu sint rupta de obosita, va doresc la toate somn usor si vise placute.
Maine scriu mai mult, pina atunci
Himmelsduft
photos
angy11 spune:
Himmel,obosita sa nu,dar e clar ca esti praf ,ai scris,asta conteaza,eu astept fetele de dupamasa sa scrie si se pare ca mai chefuiesc cred.Le motivam si de data asta.
ingerash spune:
prezenta si eu :)
cam tarziu, darrrrrrrr...mai bine mai tarziu decat niciodata
Eu am fost azi la doctor, si am aflat ca sunt ok , si apoi am mers la scoala, am ciocnit oua & mai mult am stat aiurea :) dupa "ore" ne-am dus prin centru, ne-am pozat, etc
Eu maine sunt acasa pentru ca trebuie sa imi finalizez atestatul, mergem joi la scoala sa puneam la punct absolut toate detaliile si apoi...cu Dumnezeu inainte , incepe greul...da eu zic ccc ca totul va fi bine :)
Him, poti sa ma bati, da' abia acum reusesc si eu sa ma uit la poze :)
Deya, mi-a placut cum ai povestit, si mie imi plac reuniunile astea mari, vesele si galagioase :)
Impreuna, si la pozele tale tot acum ma pun sa ma uit :)
Angy, unde e Art? ca acum chiar is pierduta :) si vreau neaparat sa vin.
Toria, ma bucur ca ai revenit, tu ai adus vremea buna? :)
Eu maine am program cu fetele mele, le caut la toate tot felu' de prostii pentru atestate ;) imediat ma bag si eu in pat ca ma doare spatele :(si m-a enervat azi o tipa, atata s-a rugat de mine sa o ajut cu un proiect si cand i-am zis ora exacta la care sa vorbim s-a lasta asteptataaaaaaaaaaaaaaaaaa ...in fine, nu va mai aburesc cu prostiile mele, va pup, noapte buna, ne "auzim" maine :)
angy11 spune:
Eu ma duc azi un pic mai tarziu la scoala si stau pana la 16,asa ca am avut timp sa intru un pic.
Ingerash,Club Art e in zona Bastion,langa Petrom,mai exact vi-a-vis de Facultatea de stomatologie.
dia_codat spune:
Salut fetelor,
Hristos a inviat!
Ne-am intors de la Maramu luni seara. Dar cum nu am internet acasa...
Acum sunt la faculta am terminat examenul cu studentii. Am avut de la 11 si de la 15.
Eu dupa cum stiti am fost la socrii la Baia Mare. A fost bine, am fost prin vizite Am fost la o fosta colega de-a mea de facultate si la fosti colegi de-ai sotului de liceu. Nu stiu cum se face ca acolo toate cunostiintele noastre sunt cu copii mici dar ii vedem odata pe an. . Iar prietenii nostri din Timisoara sunt toti fara copii si cred ca stiti si voi cum e sa mergi in vizita cu copii mici intr-o casa fara copii si mai ales fara nici o jucarie
Himmelsduft miine vom trece pe linga tine, te salutam din zbor, adica din masina pardon!
Ingerash bafta la atestat
Angy11 cred ca ti-am mai spus dar iti mai spun si acum felicitari pentru premiile obtinute.
Ce face Dani e mai bine? Tot trist e?
Va pup pe toate, ma duc acasa sa pregatesc bagaje. Miine plecam spre Franta
Dia
Printesele lu mama
angy11 spune:
Dia,ma bucur ca ati petrecut de Pasti,e fain sa revezi fosti colegi,iar vizitele chiar daca devin obositoare,pana la urma din fiecare te alegi cu o amintiri care iti smulge un xambet cand vei fi departe in Franta.
Mie imi pare taaare rau ca m-ai prins in cea mai aglomerata perioada a anului care o am la scoala,n-am mai avut asa o perioada de 9 ani,nici nu mi-am imaginat ca o sa fie asa,cand am promis ca ne intalnim,chiar imi pare rau,ca nu ne-am putut intalni,dar sper ca in viitor,mai ales ca o sa fim fiecare la casa ;) dany si Angy sa fie parteneri de joaca pt. Steph si Caroline.
Iti urez drum bun,sa ajungeti cu bine si sa ne scri de-acolo.