Vrancea(16)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Va urez si eu un PASTE FERICIT!

Eu am sa lipsesc o perioada scurta (binenteles) de timp si data viitoare va voi saluta din casa noua!

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Andreia,ma gandesc la tine si ma rog sa fii bine!te pup

Fetele,va doresc din suflet Paste fericit,cu multa sanatate si lumina in suflete!!!

Va pup pe absolut toate!

Flori
Noi

Sarbatori fericite tuturor!

Mergi la inceput

Tot eu

Sunt rupta de oboseala,acum am terminat treaba pe ziua de azi.Am facut un drob de pate,o rulada cu cascaval,o ciorbita de pui,iar Cezar a facut o racitura de porc.Maine am in plan sa fac oua umplute,oua rosii si cozonac.Mi-a dat soacra mea o reteta de cozonac de ciocolata,care nu necesita framantare,nu-i cu drojdie(deci,nu risc sa nu-mi creasca,la fel ca anul trecut ).

Cezar a plecat la un biliard cu baietii,il astept sa mancam,sa fac un dus si la somn,ca nu mai pot.

Va pup pe toate si somn usor.Mai vorbim maine(ca la ora asta...cam vorbesc singura pe aici ).

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Buna, fetelor!

Va doresc un Paste Fericit alaturi de cei dragi, sanatate si implinirea tuturor dorintelor si numai primavara in suflete !!!

Cat despre mine, ne auzim pe marti ca acum sunt prea aglomerata.

ella@ - iti datorez un raspuns ... pe marti.

Va pup si ne auzim curand!

Petro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Un Paste fericit tuturor! Noi mergem sa luam lumina.
Va imbratisez cu drag.

Hristos a inviat!

Mergi la inceput

Chiar daca la noi nu e ora 12(mai avem 2 ore pana plecam la biserica sa luam Lumina),va spun voua,celor de acasa:

HRISTOS A INVIAT!

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

ADEVARAT A INVIAT!

La noi e soare si cred ca o sa ne facem planuri de plimbare. Ne-au venit parintii inca de ieri si ne-au adus tot felul de bunatati. Abia astept masa de pranz .

Helbi sper din tot sufletul ca totul a decurs bine la operatie.

Va imbratisez cu drag si va doresc o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

www.roembus.org/embassynews/2005/felicitare_pasti.jpg" target="_blank">Adevarat a Inviat!PASTE FERICIT!

Andreia,speram ca totul este bine!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69136&whichpage=1" target="_blank"> Sa redam speranta si copilaria lui Denis!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">La 1 anisor e diabetic insulinodependent si are mare nevoie de noi!

Mergi la inceput

'Neata(din Islanda ).

La noi e vremea urata tare,ploua,bate vantul,dar nu vreau sa ma afecteze sufleteste lucrul asta.Aseara am fost si noi la biserica si chiar daca slujba a fost oficiata de un preot rus si nu am inteles nimic ,m-am bucurat tare ca am putut sa iau Lumina.

Va pup pe toate si sarbatori fericite inca o data!

Andreia sper din suflet ca operatia a decurs bine!

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Salutari la fete!

Fie ca lumina Sfintelor Sarbatori sa va aduca pace si liniste in casa si si in suflete! Hristos a inviat!

Va pup si va doresc in continuare un wk placut!

P.S. Andreia, chiar daca nu ti-am mai scris aici pe forum, eu m-am gandit la tine si sper din tot sufletul ca operatia sa fi decurs fara probleme!

Roxana

Mergi la inceput