Vrancea(16)
Raspunsuri - Pagina 6
flori76 spune:
Vai,fetelor,eram pe pagina 4 .Cred ca toate sunteti ocupate cu pregatirile de Paste.Am facut si noi listuta cu ce pregatim pt masa de Paste si maine trebuie sa ne apucam de treaba.Azi is in curatenie generala(cu spalat geamuri si tot tacamul).Ma bucur ca vremea e frumoasa si chiar simt ca vine Pastele.Noi am vorbit la sala si o sa avem liber luni si marti(avem o sefa tare draguta si intelegatoare).
Andreia bafta si multa,multa sanatate.Ma rog pentru tine sa fie totul bine.Cu Dumnezeu inainte!Te pup dulce si te astept cu vesti bune.
Restul fetelor,va pup pe absolut toate si va urez inca de pe acum "sarbatori fericite si numai bucurii!!
Flori
Noi
Sarbatori fericite tuturor!
sim spune:
Abia acum apuc sa va salut pe ziua de azi, ca am fost intr-un tir non-stop la birou.
Flori ce bine ca poti sa ramai acasa maine! Eu sper intr-o zi ceva mai scurta, dar de venit trebuie sa vin. Am facut cate un pic de curatenie in fiecare seara si sper sa termin pana sambata. Noi asteptam sa ne vina amandoua familiile de parinti sa petrecem la noi acasa. Asa ca macar de mancare nu-mi mai fac probleme.
Azi am primit din partea firmei cate o sticla de vin, un cozonac italienesc si oua de ciocolata, iar pentru copilasi bomboane si oua de ciocolata. Dar o sa asteptam pana duminica sa le gustam.
Va doresc o seara linistita si spor la treaba zilele astea.
flori76 spune:
Simona,tu ma invidiezi ca pot sa stau acasa,iar eu te invidiez ca poti sa petreci Pastele cu parintii .
Aaa,dar nu v-am spus faza tare:stiti ca de Craciun le-am facut surpriza alor nostri si ne-am dus acasa.Ca sa fim siguri ca nu ne cauta pe net si nu intra in panica,ca nu ne gasesc,in ziua care am petrecut-o pe avion le-am spus ca ne ducem la niste prieteni sa facem cozonac.
Acum,de Pastele islandez,am fost la o casa de vacanta(dupa cum v-am zis) si le-am spus si lor(normal) ca o sa plecam.Cand eram acolo intra ai mei pe net si tata-mi zice:"credeam ca faceti iar ca la Craciun si o sa veniti acasa.Sa stii ca eram pregatit sufleteste,de data asta nu ma mai shocai ca la Craciun!".saracu...mi-a fost asa mila de el...Dar,oricum,mai e foarte putin si mergem acasa.abia astept.
Hai,ca m-am lungit cat o zi de post...Am chef de vorba tocmai azi,cand voi sunteti ocupate cu pregatirile de Paste.
Flori
Noi
Sarbatori fericite tuturor!
helbi spune:
Fetele, am intrat si eu sa va urez de pe acum un Paste Fericit, cu sanatate si multe surprize placute de la iepuras!
Cristos a Inviat!
Eu maine intru in spital....sambata e operatie si-mi e tare teama de anestezia generala.......Poate ma credeti nebuna, dar numai ca ramin pe masa visez de o saptamina. Am vorbit acum si cu mama.....plingeam una la alta..........Ea ca nu poate sa vina sa ma ajute, eu ca nu stiu daca ajung in RO cu Bianca.......si fata ma intreaba de 5 ori pe zi cind mergem al buni............asa ca, Flori, te inteleg f. bine......i-i inteleg si pe ai tai..........le e dor de noi, si noua de ei.......si nu prea putem face mare lucru.
Va pup pe toate, o sa-mi lipsiti, dar o sa ma gindesc la voi, si cum reusesc sa vad, va dau de veste.
dana n. spune:
Andreia,sa-ti dea Domnul multa, multa sanatate!!!Si... fi tare...o sa vezi ca totul va fi bine.Noi toate vom fi cu gandul la tine!Numai bine!
Noi nu prea vom simti Pastele.Toata casa este intoarsa pe dos.Sunt aproape toate bagate prin cutii.Astazi am luat cheile de la noua locuinta iar saptamana viitoare,probabil marti, caram mobila.Duminica vom merge si noi la un restaurant(grecesc) si vom sarbatori impreuna cu ei.
Multi pupici!
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana
ella@ spune:
Paste fericit tuturor
Andreia sanatate multa,multa si sa te intorci cat mai repede de la nenea Doctor
Ce bine e de voi ca va pregatiti pt Sf.Paste!!
Eu nu am nici un chef ,ma gandesc numai la plecare,la masa de Pasti de acasa,abia astept
http://photos.yahoo.com/sugimuraionela/
sim spune:
Andreea ma rog sa-ti ajute Dumnezeu sa treci cu bine de incercarea asta! E tare greu sa fii departe de cei care stii ca iti sunt alaturi, dar prin rugaciunile lor sunt sigura ca ii simti aproape de tine.
Fii tare si sunt sigura ca foarte curand o sa ne scrii.
Flori ai mare dreptate: departarea doare ingrozitor cand e vorba de cei dragi. Asta ne-a facut si pe noi sa gandim de mai multe ori daca vrem cu adevarat sa dam curs atator cereri de a pleca in dicverse colturi ale lumii sau nu. Un lucru bun este ca nu sunteti atat de departe si puteti ajunge acasa intr-o zi. Cand va pregatiti sa veniti in vizita?
Spor la treburi!
motanik spune:
Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa aveti un Paste linistit si frumos!
Andreia, iti tin pumnii si ma rog sa fie bine.
--------------------
Andra
DidiAlex spune:
Andreia, iti tinem si noi pumnii stransi stransi..si o sa ne gandim la tine sambata. Stiu ca azi esti deja la spital dar vroiam sa iti spun ca am vazut parca pe Pro7 sau Vox o operatie asemanatoare cu a ta si persoana respectiva se simtea f bine dupa operatie.
Multa bafta!
Doamnelor, Paste Fericit, caldura, fericire si multa sanatate va uram, noi, trei!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69136&whichpage=1" target="_blank"> Sa redam speranta si copilaria lui Denis!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">La 1 anisor e diabetic insulinodependent si are mare nevoie de noi!