Vrancea(16)
Raspunsuri - Pagina 8
sim spune:
Flori mi-ai amintit de drumul pe care l-am facut in Japonia acum mai multi ani in urma. Duminica am vrut sa merg sa biserica, asa cum eram obisnuita acasa si singura biserica mai aproape de casa celor la care stateam era catolica (sa vezi cum suna oficierea unei slujbe in japoneza! ). Mi-a placut tare mult faptul ca am putut sa particip la slujba, indiferent de limba si religie. Legatura cu Dumnezeu o gasesti in tine, biserica ne poate da starea si ragazul necesar sa mai meditam la lucrurile pe care adesea le uitam prin colturi de suflet.
Sarbatori pline de lumina in continuare!
ella@ spune:
quote:Hristos a inviat!
Originally posted by pet.cost2005
Buna, fetelor!
Va doresc un Paste Fericit alaturi de cei dragi, sanatate si implinirea tuturor dorintelor si numai primavara in suflete !!!
Cat despre mine, ne auzim pe marti ca acum sunt prea aglomerata.
ella@ - iti datorez un raspuns ... pe marti.
Va pup si ne auzim curand!
Petro
_
Eu te astept,nu e nici o graba!
http://photos.yahoo.com/sugimuraionela/
pet.cost2005 spune:
Hristos a-nviat!
Buna, fetelor!
Iata-ma-s, in sfarsit cu putin calm, sa mai stau de vorba cu voi. Tare am mai fost pe graba zilele astea, dar a trecut toata nebuneala ... Astazi am avut program de voie, deci, nu am facut mai nimic. Am inceput sa fac schimbul de haine pt. ca aici a dat caldura in toata regula. Astazi e putin innorat si nu foarte cald, dar zilele trecute ... vara, ce mai! Duminica am fost la un gratar cu prietenii sa sarbatorim Pastele nostru. Ieri, am colindat cu sotul magazinele de gura-casca, iar astazi ... odihna ca de maine se intra iar in ritmul de munca. Dar ne gandim deja la zilele libere din 2 iunie (este sarbatoare aici si deci, liber) si poate tragem o fuga la mare. Ne-am gandit si noi de data asta la Riviera Adriatica, adica zona Rimini, pe unde vrea si Andreia sa mearga. Trebuie sa ma interesez in acest sens sa vad ce gasesc.
ella@ - cat priveste informatiile despre Milano, iti dau cateva link-uri sa le rasfoiesti, dar, Andreia are dreptate, sa nu ratezi Duomo (care, dupa parerea mea, este mai impunator, mai maiestuos decat Basilica di San Pietro - Roma), Palazzo Sforzescu, Scala (pe asta nu am vazut-o nici eu) si ... nu mai stiu. Eu nu locuiesc chiar in Milano, ci la vreo 40 km. in provincie, deci, nu sunt prea practica cu orasul. Oricum, hotelul pe care il cauti tu este www.tuttocitta.it/tcolnew/index_tcol.html#" target="_blank"> Hotel Hilton , cam pe-aici si dupa cum vad eu, in centru, aproape de gara (Stazione Centrale). Iar despre Milano, aici sau www.storiadimilano.it/link_utili.htm" target="_blank">aici sau www.storiadimilano.it/cron/cronindex.htm" target="_blank">aici. Lectura placuta si, de asemenea, vacanta placuta! Te asteptam cu poze si impresii de calatorie!
Va pup si sa ne auzim cat mai curand! Numai bine tututror!
Petro
flori76 spune:
Hristos a inviat!
Fetelor,eram pe pagina 4
Cum ati petrecut de sarbatori?Haideti sa povestiti!
Noi astazi am inceput serviciul(uf,ce naspa e).Am petrecut tare fain.Duminica ne-am strans vreo 20 romani(din cei ce ne cunoastem) si am mers la meciul de handbal(fete) Tomis Constanta-Valur Reykjavik.A fost super,am avut steaguri mari si mici,am facut o galerie pe cinste fetelor noastre(m-a usturat gatul si luni de la atata strigat).Au fost tare incantate fetele noastre,la urma au venit la noi,ne-au pupat,ne-au multumit si chiar ne-au spus ca nu se asteptau sa fim asa multi aici si sa aiba asa galerie(pe langa noi cei 20,au mai venit si alti romani,cred ca in total am fost vreo 50).
Luni seara am avut invitati la masa o familie de romani,iar ieri am stat toata ziua in casa si ne-am uitat la tv(am vrut sa ne odihnim).
Acum trebuie sa plec la sala,asa ca va pup dulce si va astept la povesti.
Flori
Noi
sim spune:
Flori, adevarat a inviat! Eu am trecut mai in fuga zilele astea pe DC pentru ca am fost cam prinsa cu musafirii: ambele familii de parinti au venit la noi si am petrecut Pastele impreuna. A fost placut. Mai putin interesant a fost faptul ca am doftoricit la Ruxi vreo cateva zile ca a dat o viroza peste noi. Partea buna este ca am scapat de antibiotic de data asta, partea mai putin placuta e ca am facut inhalatii de s-a cam saturat. Acum e bine, incepe sa se vindece, iar de marti cred ca o sa primeasca si aviz de intoarcere in colectivitate. Acum sta acasa cu o doamna care a mai avut grija de ea cand era mai mica.
Andreia sper ca esti bine si ca operatia a decurs fara nici cea mai mica problema! Te pup si te asteptam!
Motanikule iar ai fugit...hai ca acum iti dau voie sa mai chiulesti ca sa inveti pentru examen, dar mai e putin de tot si te astept acasa.
Va doresc o zi minunata!
motanik spune:
Vesti de la Andreia??? Sper ca e totul ok
Fetelor, iertati-ma ca nu am mai scris, m-am luat cu altele si am tot amanat. Maine dimineata suntem in Germania pana luni seara asa ca promit sa revin cu povesti si poze. Va pup, w/e frumos si aveti grija de voi
--------------------
Andra
pet.cost2005 spune:
Buna, fetelor!
Ce vreme capricioasa, pe-aici, pe la noi ...acu' soare, acu' ploaie ... ufffaaaaa !!!
Va invit sa vedeti pozele noi pe care le-am pus in album. Sunt cele de la picnic-ul de Paste si mini-excursia pe care am facut-o de Pastele catolic. Si, de asemenea, cateva poze noi pe la diverse ...
Eu voi avea un weekend prelungit (cu 1 mai) si profit sa ma mai odihnesc ... nu am organizat nici o iesire acum. Asteptam sa mai dea putin caldura si sa mergem la mare. Uraaaaaaa !!!
Andra - distractie placuta si asteptam poze!
dana n. - sa o stapaniti sanataosi casuta noua si multa sanatate!
ella@ - gata cu bagajele? se apropie ziua plecarii, nu (parca pe 4 mai ai zis)?
Pupici la toate celelalte fete si un weekend placut!
Petro
flori76 spune:
Petro super pozicile .Ce bine ca ati putut iesi la picnic.Mi-e asa de dooor,dar aici...Abia astept sa ajung acasa,sa iesim si noi la iarba verde.Chiar azi am vb cu sora-mea si spunea ca se duc la Lepsa...
Ti-am admirat din nou goblenurile!Am facut si eu cateva,dar in ultima vreme nu am mai avut chef,cu toate ca am inceput unul tare frumos(Lacul lebedelor).Ai terminat "vraja marii"?Mi se pare superb!
Andreia,ma gandesc la tine si sper din suflet ca esti bine!
Mi-e dor de fetele noastre care n-au mai scris de mult taaare:Kata,Iselin,Lorena..
Flori
Noi