Abdomen ferm shi nu numai cu Hula Hoop
Raspunsuri - Pagina 7
iren spune:
Viku, daca faci 10 minute pe zi de hoop-aiala, poci sa halejti panna cota fara mustrri de conshtiintza ![]()
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
cinta spune:
si eu va urmaresc din umbra
sa tineti subiectul fierbinte pana prin toamna, cand sper sa pot sa ma apuc si io de practica![]()
pana una alta, fetelor, dati-mi si mie un link cu un stalp de dans din asta. Ca tare m-ati facut curioasa. si cum sotului nu ii place dansul, daca ma tenteaza si pe mine, nu va avea de ales si va trebui sa compenseze cu un... stalp ![]()
cinta
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png
ocebine spune:
Hai ca intru si io la raport...de cind cu fitnessu' mau marit, dadui 1cm de slana jos de pe burtika (burtoi suna mai nasolica
)...io reusii performanta cu mingea aia mare si umflaata. Atita ma concentrez sa nu cada kuru' dupa ea, ca reusesc sa mai trag si abdomene...ieri facui (pusa de nenea, in nici un caz de buna voie) 150 drepte si vreo 100 oblice (dupa care m-am protapit in kur pe carpeta si dadui din cap ca nu mai poci - rasuflare nu mai aveam).
Reusii si performanta unei clase de aerobica (simbata) dar mai mult eram cu okii ca de melc dupa instructor decit practic la exercitiu...
Va tin la curent...n-am voie sa ma cintaresc ca cica mushkiu e mai greu decit slanina si deci ma ia in primire nenea traineru' cu centimetru ca la croitorie
Anamaria mama la Nick (8)& Alex (5)
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
iren spune:
Bravo Anamaria!
Io trag kiulu de fo citeva zile, da o sa ma redresez io...
Nici un fan nou?...
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
moana spune:
so...unde gasim de cumparat in Romania? la magazinele de sport or fi? ca alea de la jucarii or fi pentru copii...
oana
cinta spune:
plssss... nu ma uitati cu stalpul de dans - adik cu linkul, fetele 
cinta
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png
Porumbel30 spune:
Pt. cine doreste sa-si intareasca muschii spatelui va mai recomand ceva : indreptari cu gantere in maini.
Adica se ia in fiecare mana cate o gantera de 1 kg (pt. inceput) si de 3kg (dupa un timp ) si se fac aplecari din mijloc , la un unghi de 90 grade (ceva de genul unor plecaciuni
dar cu spatele drept ).
In lipsa ganterelor , se pot folosi sticle umplute cu apa (atentie la dop , sa fie insurubat bine ! ) , cu conditia sa le puteti apuca usor.
Alt exercitiu : pe o saltea sau perna subtire te asezi pe burta si ridici umerii si picioarele simultan . E mai greu , dar merita efortul ...
Dar daca vreti sa scapati de aripioare si colace de salvare
(mi-a placut expresia ! ) , cele mai bune raman tot genuflexiunile...
Si ca sa nu ramaneti fara suflu din prima zi , plus o febra musculara de toata frumusetea , va recomand sa incepeti cu trei serii de cate 5 repetari (adica 5 repetari de 3 ori , cu o pauza de un minut intre serii ) , crescand in fiecare zi nr . de repetari cu o genuflexiune ( adica a doua zi 3 x 6 , a treia zi 3 x 7 ...pana la 3 x 100 ) . Cand ajungeti in stadiul asta , dati un semn sa va spun continuarea ...
Alyssa spune:

Am fost zilele trecute la Toys R Us sa ii iau lui Maya bicicleta mai mare cu roti ajutatoare. Lui Sarah i-am luat anul trecut cind tocmai a inceput iarna o bicicleta faina de tot, la juma de pret. Acum vreau sa o motivez si pe Maya cu bicicleta sa faca si ea miscare. Sarah mea este foarte atletica, la grupa mare la gimnastica, cot la cot cu alea de 14 ani! Si cu bicicleta aia o face cingo nu alta! Fara miini, intr-o roata, cu rolele la fel... Maya este mai altfel, cu papusile, cu zinele si piticii, cu balerinele roz...
Buuunnn... asta a fost intorducerea.
Deci la magazin, am comandat bicicleta si i-am spus omului sa mi-o monteze acolo. Ca eu nu am om care sa bage cheia si sa o faca bicicleta din bucati! Astept...
Fetele, pe la raioanele care le intereseaza pe ele... Mamiiiii...ia uite, pe asta o vreauuuuu... Plizzzzz!!...
Eu ma invirt si dau de .... Hula Hoops! Dar erau altfel, cu lumini din loc in loc care se aprindeau cind le miscai in cerc...
Zimbesc si ma gindesc la subiectul asta... Si la Iren. Ma uit in jur, nimeni. Iau unul mai mare si ma bag in el. Si ii dau la invirtit... Si se aprind luminile... Dar se invirte numai de trei ori si apoi cade. Legea gravitatiei si suncile mele nu il tine pe mijlocul meu deloc. Mai incerc inca o data si inca o data... si apoi ma ia un ris din ala de nu ma mai puteam opri... Ma gindesc asa ca pot fi luata drept OZN'eu!
Iren, cum faci maica de tii cercul ala pe tine ca la mine nu sta decit daca ii pun niste bretele ca butoiul lu ala care se gindea prea mult... sau sa ii pun vreun crazy glue ceva de buric! Si apoi o sa creada lumea ca asa am eu dambla sa imi pun un oversize cercel in buric.
ange spune:
iren,mai cum faci sa tii cercul ala pe burta 10 min????
eu nici 10 sec. nu pot
care este tehnica?![]()