Abdomen ferm shi nu numai cu Hula Hoop
Raspunsuri - Pagina 8
iren spune:
Bre,fac shi io ca ardeleanu ala, nu ma facetzi sa rid, ca-mi crapa buzele! ![]()
Deci: io folosesc un cerc destul de greutz shi mare in diametru- shtitzi voi, cu inertzia...io nush, da voi poate shtitzi exact ![]()
Insa cercul ala nu sta pe mijloc decit daca va mishcatzi- v-am zis ca sotzu meu punea cercu pe mijloc shi-i facea vint, sa se-nvirta singur?
Mai uitatzi-va odata pe linkul de la inceputul subiectului, exact primul post, acolo da citeva indicii, poate va ajuta, io n-am avut nevoie de ele, ca-s buna la belly dance
Nu este greu, va trebuie numa cercul potrivit, mare shi greu ![]()
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Alyssa spune:
Mai Iren si eu sint buna la belly dance ca sint tataroiaca si dansam de copila pe la nuntile din cartier cind cinta gasca lui Cocosh la daula si trompeta... eheeee... melodii turcesti vechi cu ritm de buric...
sonoruuuu!!!... "o-o-o-o-o-ooooo Mastica-mastica....o-o-o-o-oooo cigara'si Malbora" 

Da cum e cu legea gravitatiei ca ce este mai greu cade mai repede? Sau la asta nu se aplica?
Iubika spune:
quote:
Originally posted by Alyssa
sonoruuuu!!!... "o-o-o-o-o-ooooo Mastica-mastica....o-o-o-o-oooo cigara'si Malbora"
Off topic: dupa indelungi cautari am gasti`o in format mp3 pe net. Te intereseaza?
Sa o ai ca fundal muzical pentru exercitii 
On topic: hai ca m`ati facut curioasa. Maine ma duc la magazinele de jucarii sa vad care e treaba
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Iubika spune:
On topic again: ia uite ce populara e practica asta! ![]()
iren spune:
quote:
Mai Iren si eu sint buna la belly dance ca sint tataroiaca si dansam de copila pe la nuntile din cartier cind cinta gasca lui Cocosh la daula si trompeta... eheeee... melodii turcesti vechi cu ritm de buric...sonoruuuu!!!... "o-o-o-o-o-ooooo Mastica-mastica....o-o-o-o-oooo cigara'si Malbora"
Da cum e cu legea gravitatiei ca ce este mai greu cade mai repede? Sau la asta nu se aplica?
Nu cred, ia uite cum e la avioane
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
descintec spune:
quote:poti invarti mai multe odata. 6, 7 cat te tin balamalele. dar alea din poza sint meseriase. iren, cate kile are al tau?
Originally posted by Androix
Eu am vazut cercuri in selgros, dar erau pentru copii, adik erau mari in diametru dar usoare. Cred totusi ca pentru inceput merge si asa.
Andreea mamica luiFilip Stefan
Iubika spune:
quote:
Originally posted by Alyssaquote:
Originally posted by Iubikaquote:
Off topic: dupa indelungi cautari am gasti`o in format mp3 pe net. Te intereseaza?Sa o ai ca fundal muzical pentru exercitii
On topic: hai ca m`ati facut curioasa. Maine ma duc la magazinele de jucarii sa vad care e treaba
Be bune... ai gasit pe net melodia din tziganie?... si de ce dai in beute? nu iti place?
Nu ca nu`mi place, din contra. Da` ma indeamna la chef si beute

BTW varianta mea nu e cantata de Cocos (nici nu stiu cine a ala), ci de unu` Omar Faruk Tekbilek...
AncaMaria spune:
Salut fetelor! Am citit subektu deschis de Iren acum o sapt. si ceva, si m-a tentat si pe mine ideea... asa ca m-am dus direct pe siteul indicat de prima pagina si mi-am comandat un Acu Hoop - 3 lb. Vreau sa va zic ca dupa ce l-am montat nu-mi venea sa cred ce mare e si greu.. desi altele pe site sunt de 4 lb... totusi sunt convinsa ca asa cum a zis si iren, daca vrei sa se cunoasca la taliuta, trebuie sa fie mare si greu... acuma e problema ca sa invat sa il folosesc. Pot sa zic ca nu am incercat decat vreo 5 minute intr-o zi... dar am observat, ca unul dintre secrete este ca cercul sa se miste la fel de repede ca si corpul, altfel, daca cercul se misca mult mai repede bineinteles ca va cadea...io nu sunt experta dar am observat ca dupa 5 minute reuseam sa il tin mai mult pe mine...
Io o sa perseverez ca daca tot am facut investitia trebe sa si merite...
Succese la slabit / subtiat taliuta!
iren spune:
Alyssa
...io acu fo doo zile ascultam radio3net, era numa romaneasca super, ma apucase-o melancolieeee ce dreaq cat io acilea, in loc sa mak in Romaniaaaa...da trece ![]()
Care ma-ntreba de greutatea cercului? Habar n-am, m-am uitat acu dupa etiketa, da o dezlipira plozii
nu-i greu rau, da nici d-ala de plozi nu e, la asta-i zice wave hoop, are apa inauntru shi face fissh fissh cin il rotesc ![]()
Iubika spune:
quote:
Originally posted by iren
la asta-i zice wave hoop, are apa inauntru shi face fissh fissh cin il rotesc
.... si nu`ti vine sa te duci sa faci shushu cand auzi?

Filip Stefan