Abdomen ferm shi nu numai cu Hula Hoop

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

In Ro se gaseste dracia asta?

Don't talk unless you can improve the silence!

Mami & minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Pai ar trebui sa se gaseasca, incearca la magazinele mari, care au shi jucarii multe de tot felul.

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Iren, am si eu celebrul Hula Hoop, da numai ca se cam plictiseste la mine... Din cind in cind ma uit in oglinda si nu imi place burticica (in rest sunt ok de slaba, dar am aripioare si burticica) si atunci ma mai apuca entuziasmul. Da asta cam rar...

Eu din pacate cu "abdomenele" nu ma impac de loc, oricit ma chinui, mi-i se face rau de la stomac. Da poate facem acilea un jurnal (macar saptaminal), asa de incurajare, care cam cite minute a facut . Ce ziceti??? Poate asa ma apuca rusinea si ma tin si eu de treaba!

...............

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Io fac cam 10 minute pe zi, e destul ca sa ramin in forma shi sa imbunatatzesc pe ici pe colo, pentru ca "cercuitu" asta te solicita destul de mult. Asta seara am facut
Urmatoarea la raport?

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Dupa ce mi-a zis de vreo 3 ori: "fugi ..cu cercul de-aici.."...(ce za zic Petrolelo very funny gagika mai iesti) prietena mea mi-a promis cercul.
Deci, partea I e rezolvata, sa vad cum o sa ma descurc cu invatarea procesului: ochiul preia informatia, o duce la creier si abia apoi o transmite la organ iar organul de-abia asteapta...( asa-mi zicea mie intructorul de la scoala de soferi ca trebuie invatat reflexul la om) si se referea la "organul" zis "mina" care schimba vitezele.

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Mi-ati facut o pofta!!!
Daca aflati de unde se poate achizitiona obectu' in Romania...dati de veste!

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Eu am vazut cercuri in selgros, dar erau pentru copii, adik erau mari in diametru dar usoare. Cred totusi ca pentru inceput merge si asa.

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Aha asta era hula hoop si eu care ziceam ca-s bomboane cevaChiar arde la abdomen dupa 10 minute?Pai atunci vreau si eu ca Deborah, chiar am sa-mi fac rost de unul sa vedem ce schimbari aduce.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Viku
Raportez ca sa va incurajez - azi 12 minute
Altcineva, care mai e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

quote:
Originally posted by iren
Viku Raportez ca sa va incurajez - azi 12 minute Altcineva, care mai e? Io shi plozii turbulentziIn caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Mey esti iesita din comun, taman cind devoram asa in secret o panna cota, si mamaaaa stii ce buna eee mmmmm, citesc aici cum bati recordurile la facut abdomene mai sexoase decit Deborah. Sa mor de nu m-am simtit trasa de urechi Da' de-acu panna cota e pe git, s-a dus unsa, nu mai am ce sa-i fac, doar un hula hoop sa gasesc sa vad ce iese.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput