Abdomen ferm shi nu numai cu Hula Hoop
Raspunsuri - Pagina 5
iren spune:
Am skimbat titlu, ca sa fie topiku mai atragator ![]()
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
lena spune:
irenu suna bine chestia asta, sa-mi dau jos colacul de salvare
din talie, dar ideea care ma macina acu este asta: cum adica afecteaza spatele?? de ce??
eu din dans slabesc, sau daca mai fac miscarile alea uitate de mult timp de la balet, ca sunt cam anchilozata acu de cand cu fii mea, m-am prostit zau.
eu am vazut tot la magazinele de copii aici...eu vreau sa-mi pun un stalp d-ala de dans in casa, dar nu e pe bugetul de anul asta, dar tot imi pun![]()
iren spune:
Lena, in linku ala de la inceputu subektului scria ceva de genu ca daca ai probleme cu coloana, s-o lashi mai moale, dar io shtiu contrariul, ca un spate bine construit sustzine mai bine coloana.
Nu-i rea ideea cu stilpu, ziua se catzara pe el maimutzele mele, iar noaptea io, maimutza shefa! ![]()
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
daniela_b spune:
quote:
Originally posted by lena
irenu suna bine chestia asta, sa-mi dau jos colacul de salvaredin talie, dar ideea care ma macina acu este asta: cum adica afecteaza spatele?? de ce??
eu din dans slabesc, sau daca mai fac miscarile alea uitate de mult timp de la balet, ca sunt cam anchilozata acu de cand cu fii mea, m-am prostit zau.
eu am vazut tot la magazinele de copii aici...eu vreau sa-mi pun un stalp d-ala de dans in casa, dar nu e pe bugetul de anul asta, dar tot imi pun
stilpu' ala face toti banii, parol.
iti scoti cu virf si indesat profit...io abia de am mobila da' stilp mi-am pus in primul rind...la mine se numeste ca tara arde si baba se prelinge pe obiectele de dans.
Asta e, fiecare cu ce-l doare si nu fac misto'.
Serios vorbind, am probleme cu spatele, pe care incerc sa le tin sub control, fac tot felul de exercitii caraghioase ca sa-mi tin coloana dreapta, caraghioase dar merita...
de aia ma si gindeam la cerc, in special unele miscari dirijate mi-ar ridica oasele soldului din stinga, desigur ca as putea incerca si dans din buric in ritm de manele...dar cine poate rezista mai mult de trei minute sa asculte manele???

Uneori 3 minute ti se par cit un secol...
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
ocebine spune:
Acu' daca schimbashi titlu', ma bag si io din nou...
Pentru abdomen facui aseara niste exercitii pe mingea aia mare si umflata...Imi zise nenea cu nonshalanta 4 seturi de 12
Dupa primul set aveam okii ca de melc iar resuflare ioc (cu toate sinusurile mele proaspat desfundate)...imi zimbeste angelic si ma pune sa le fac pe toate. Am crezut ca-i dau cu mingea'n cap, dar am strins din dinti si m-am executat. Am crezut ca imi ia burta foc...
M-a mai pus (nesimtzitul nu s-a oprit dupa tortura de mai sus
) pe un fel de perna sa fac crunches da cu okii'n tavan sa nu trag cu gitul ci cu abdomenul.
M-am tirit catre masina la sfirsitul sesiunii si abia mi-am bagat picioarele inauntru...cind am ajuns casa si am contemplat doua etaje de urcat la dormitor.......
Anamaria mama la Nick (8)& Alex (5)
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
iren spune:
Ana Maria 

treci la hula hoop ![]()
ocebine spune:
Mi-ar place hula la nebunie dar n-am coordinare nici sa ma bati!!!!!!
Eram aseara pe diabolica masina eliptica si in fata mea era ora de step aerobica...ma crezi ca doar uitindu-ma mi se impleticeau picioarele????? Sint o tuta si jumatate la coordinare. Pina la urma am facut abstractie si m-am uitat la tembelizor
Anamaria mama la Nick (8)& Alex (5)
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
iren spune:
Fetele, nika nou, nici un progres, nu se mai iveshte nici o sustzinatoare? ![]()
michelle7 spune:
quote:
Originally posted by iren
[
Mah, shtitzi ce-am observat? Ca tipele slabe/in forma se zbat sa faca tot felul de sporturi, iar tipele (mai) grase incearca dieta peste dieta, dau o grama de bani pe tot felul de geluri shi centuri "minune", cind ar fi atit de simplu sa lase gramada de mincare shi dulciuri cu care-shi alina frustrarile shi sa faca mishcare, orice fel de mishcare sustzinuta, kiar shi sex, mai ales!...Vad ca nu gasesc adoratori ai hula hoop-ului, din pacate
asa este .aici e plin de grasane si grasani , mai putin la sala de fitness unde 80% is slabi sau normali.
corinadana spune:
Michelle dar in acelasi timp e plin de tipe si tipi care alearga, care merg pe biciclete ( la plaja e o alee care mereu e plina de biciclete, role,skate boards si e minunat sa faci miscare acolo respirand aerul de la ocean), pe toate strazile ii vezi. In tara n am vazut asa ceva.
Chiar ii ziceam sotului intr o zi: aici vad cei mai multi oameni ce fac sport da' si cei mai grasi!!
corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.