Abdomen ferm shi nu numai cu Hula Hoop

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

Imi pare rau daca am zis ceva ce nu trebuia... numai ca eu cind vad un hula hoop ma gindesc la faza cu Deborah... Chiar ca nu am vrut sa zic nimic deplasat sau sa supar pe cineva.

Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Alyssa, mie mi-a placut faza, in felu asta poate kiar indemni duamnele sa se apuce de cerc, ca sa arate fain ca Deborah
Daniela, cauta pe e-bay, daca nu gaseshti in magazine cu jucarii, da pe bune, ai cautat acolo deja shi n-ai gasit?

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baicualina spune:

mai fetelor santeti mortale!

am ras de una singura.....de nu ma puteam opri!cu miscarile de bazin, fund si alte alea...
bine ca e cerc si nu e bara ca mai aveati putin si ma invatati sa dansez si pe mine!
eu nu m-am apucat inca sa practic hula hop insa ma mai gandesc!pare interesant....daca ar auzi al meu sigur mi-ar cumpara...sau m-ar pune sa practic miscarile mai multin pat!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thalia spune:

Cat costa un cerc de asta si de unde se poate procura?

Mergi la inceput

Incerc sa-mi corup shi sortzu la hula hop, ieri i-am gasit un cerc mai mare decit al meu ca sa-l foloseasca Deocamdata nu prea merge, ca are ditai burtoiu, da o sa reusheasca pin la urma, am io grija sa-i placa sa practice

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

quote:
Originally posted by Alyssa

Imi pare rau daca am zis ceva ce nu trebuia... numai ca eu cind vad un hula hoop ma gindesc la faza cu Deborah... Chiar ca nu am vrut sa zic nimic deplasat sau sa supar pe cineva.

Alice

Glumesti? Ai fost scumpa de tot!!!
Ai zis exact ce trebuia. Chiar m-am gindit cum ar fi sa fiu eu Deborah si m-au luat niste imaginatii....

Iren, n-am vazut cerc pe nicaieri, cred ca o sa comand pe e-bay....cind oi avea io card si cind oi intelege si ce inseamna card cu adevarat.
Sau si mai bine, rog o prietena sa-mi aduca ( am io niste prietene ...) dar nu prea as vrea sa deranjez, ca-i ditamai cercul nu?
Adevarul este ca si mie mi-ar lua ceva timp pina sa-i prind smecheria si drept sa-ti zic ca m-am chinuit sa prind miscarea de picior (picioare) de la masina de cusut si am sfirsit prin a-mi cumpara una electrica si cu pedala, nu mi-a iesit deloc aia cu du-te vino, stingul-dreptul.
Mai degraba inteleg cum functioneaza o nava cosmica decit un cerc pentru hula-hoop.
Asa ca iote dau din bikla (bicicloantza) ergonomica, cind mi-aduc aminte, ea nu ma intreaba cine sint, io ma prefac ( si-mi iese) ca o bag in seama, din cind in gind.
Dar de sapta(luna) viitoare ma duc la tae-bo ca tot nu mi-a iesit din cap.

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

e misto tare treaba cu cercu'in instructiuni.parca ma cam tenteaza.dar am vazut ca daca ai probleme cu spatele,trebuie sa te duci intai la dr.normal de fapt.oricum ma duc la dr dupa paste,ca merg in Ro.sper sa imi zica ca pot sa fac si eu jonglerii cu alde hola hoop.

in Irl,hula hoop sunt niste crisps,in forma de cerc.io de cercul sportiv vreau sa apuc,nu crisps

si misto faza cu Deboarah

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

Am vazut Hula Hoops la Toys R Us dar sint din alea usoare, cu zdranganituri inauntru care fac zgomot cind le misti.
Vad in poze ca sint mai groase si mai grele parca. Asta usoare sint ok?

Si m-am mai gindit la ceva. Pe linga faptul ca iti antreneaza rotitele de la rulmentii din solduri si te face sa innebunesti barbatul cu manevre de manevre :)) cred ca facind acest exercitiu cercul ala te si maseaza la sunculite!... E asa sau nu , Iren?

Mai mi s-a parut ca am zis ceva deplasat cind v-am povestit de Deb ca poate a cazut prea sexist... Dar toata lumea care se uita la ea pun pariu ca se gindea la fel ca mine : "mama, asta cred ca il face cingo pe barbate-su noaptea!"... dar nu cu rautate, ci asa a admiratie...

Acum ca a venit primavara ies din hibernare ca trebuie sa scap de colacul de salvare... Mai mult afara, la iarba verde, in parc, la leagane cu fetele. Si de ce nu un cerc asa pe la parc poate da dragostea si peste mine... Sau daca nu macar un partener pe care sa exersez manevrele :))

E pe lista mea de cumparaturi!

Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Stau cu ochii pe voi de oarece vreme. Adoram sa fac asta in copilarie. Acu' la batrinete nu m-am mai atins de asa ceva.

Sa va mai spun diverse :
- e de preferat un cerc mai greu (in greutate), unuia mai usor
- e un excelent antrenament pentru dansat
- daca aveti 2 cercuri si aveti destula experienta puteti lucra cu amindoua odata. Dificultate teribila (eu n-am reusit) : cercurile sa se invirta in sensuri opuse.

Daca stau si ma gindesc bine, ar fi un excelent cadou pentru ziua mea (ca de iepuras l-am luat deja).

Mik.

Mergi la inceput

Ca sa nu uit: mie mi s-a spus de catre cineva avizat ca-i bun pentru spatele cu probleme, pentru ca intareshte mujkii, io am, de ex, hiperlombarda- coloana e curbata excesiv in dreptul fundului, ceea ce inseamna ca am un kur in vint -iar un spate puternic m-ar ajuta.
Alyssa, io inca n-am devenit feminista indirjita, asha ca nu mi s-a parut ceva sexist in povestirea ta Shi are dreptate Mik, cu cit e mai greu cercul, cu atit se invirte mai ushor.
Am uitat sa zic cum e cu masaju, adeka da, te maseaza- pe mine la oase, ca shunci ioc, deshi mi-ash dori nitzel
Daniela, daca pina-n iunie nu faci rost, spune-mi, ca vine sotzul iar in Ro, shi-un cerc d-ala ar putea lua pe avion. Nu e greu deloc sa invirtzi cercu ala, trebe doar sa-i imprimi o mishcare de rotatzie- rideam de sotz aseara ca shi l-a pus pe mijloc shi i-a facut vint, sa se roteasca singur, ca el statea nemishcat
O sa incerc diseara treaba cu doo cercuri, sa vad ce maiastra sint

Mergi la inceput