Dermatita atopica (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tino spune:

"N-o sa va vina sa credeti cu ce l-am tratat. Nici eu nu am crezut in bioenergie, dar va spun cu mana pe suflet ca dupa 2 sedinte copilul meu s-a facut curat pe fata si nici in ziua de azi( dupa 3 luni) nu mai are nici macar un semn din ce-a avut. Eu am aflat de domnul asta ditr-o cunostinta medic care m-a trimis la el vazandu-mi disperarea.
Daca va intereseaza, scrieti-mi pe mail si va pot da adresa lui sau nr de telefon. Eu sunt din Suceava., iar cabinetul lui este tot in Suceava".

Interesant, erix.
Ma bucur ca a mers cu ceva.

Sarbatori fericite tuturor!

mamitza lui Papitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

avem si noi ceva vesti bune. tudor are fata curata curata de cateva zile . doar zonele putin mai aspre din locurile in care alta data era eczema imi amintesc de urata de dermatita. nu stiu din ce cauza, doar am reluat zyrtec-ul dupa o pauza de vreo saptamana. si cu elocom l-am dat pt. ca la ultimul control mi-a zis medicul ca fata de alte creme cu cortizon, are un beneficiu, acela ca nu se absoarbe cortizonul, asa ca, zice el, pot sa-l folosesc linistita. nici nu-mi vine sa cred ce bine arata copilul meu. saptamana trecuta am fost si i-am facut IgE specifice pt alergeni alimentari dar inca nu am primit rezultatele

quote:

Originally posted by CristinaT

desi daca as vedea ca e alergica la acarieini cred ca as innebuni.

esti totala! pai cred ca si eu!!! cum am putea sa-i ferim de acarieni.

Adriana & Bianca si Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Si noi suntem bine... multa sanatate.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli05 spune:

Noua ne-a iesit,dupa cum v-am zis IGE 116,fata de maxim 60,cat era normal,dar la panel 4 nu a iesit nimic.Medicul ne-a prescris Singulaire,6 luni,dar eu i-am intrerupt tratamentul cu antihistaminice si nu i-am dat nici Singulaire.Azi e a 3-a zi si toul e perfect.Nu stiu de ce,dar am impresia ca nu o sa-i mai apara nimic,facand comparatie cu celelalte dati.
Darius e sub tratament homeopat de 3 saptamani si ma gandesc ca a inceput sa-si faca efectul.
Acum nu stiu ce sa fac:daca nu o sa mai faca alergie sa-i dau sau nu Singulaire.Cu medicul nu pot sa ma consult in problema asta.
In plus ,am inceput sa-i dau derivate din lapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erix spune:

Tino, sincera sa fiu nu stiu ce sa inteleg din raspunsul tau. Esti sincera in afirmatie sau e o bataie de joc la adresa mea?
Eu doar v-am scris ce am patit eu, nu intentionam sa fac reclama nimanui. Nu stiu cum se manifesta la copii vostri,dar la al meu a fost grav tare. Si cel mai ingrijorator a fost ca toate analizele i-au iesit perfect. Atat de disperata am fost, incat eram pe punctul de la pleca cu copilul in Austria la un medic renumit in toata lumea.
Eu incercam sa va dau un sfat, sa nu innebuniti copiii cu atatea medicamente, ca mai exista si alte cai. Voi apreciati ce e mai bine pt copiii vostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

erix, stai ca noi chiar te-am crezut. Din pacate fata mea e prea mare ca sa-i treaca. Atipic a aparut la o varsta la care la altii dispare. Iar mesajul lui Tino nu mi s-a parut deloc deplasat. Nu te supara.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

eli ce este singulaire?
erix de ce te-ai suparat asa? aici nu suntem ca sa ne batem joc una de alta ci sa ne spunem parerile si sa gasim modalitati de a vindeca o problema pe care o au copiii nostri. fiecare face cum crede ca e mai bine pentru copilul ei afland ce alte metode au folosit alte mamici. pana acum nu a mai spus nimeni ca ar fi folosit bioenergie si de asta probabil i s-a parut interesant lui tino. chiar nu-mi dau seama ce te-a suparat raspunsul ei

Adriana & Bianca si Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli05 spune:

Ad rianna,Singulaire este un medicament care se de la copiii cu astm sau la copiii alergici,din cate am inteles eu se da ca o ultima solutie,daca problema nu se rezolva cu antihistaminice.Dr. mi-a explicat sa nu ma sperii,ca pe el scrie foarte mult despre astm.
Mi-a zis ca actioneaza la nivel mai inalt decat celelalte.
Eu insa nu i-am dat,pentru ca deo saptamana Darius nu mai are nimic.
Sa fie oare efectul tratamentului homeopat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Si noi suntem ok, Doamne ajuta!
Iulia nu mai are nimic pe corp de o saptamana , nici macar nu se mai vad zonele alea aspre. Si asta fara nici un tratament, doar facand ceea ce am zis in mesajul de pe prima pagina.
Sper sa nu mai revina.
Sanatate la bebici!

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erix spune:

Imi cer scuze ca am reactionat asa. Faptul ca a copiat in mesajul ei, aproape intreg mesajul meu, m-a deranjat. Sincer, nu am stiut ca sa inteleg. De cand citest site-ul asta nu mi s-a mai intamplat asta.
Am avut ieri o zi proasta si probabil ca am interpretat mai mult decat era necesar. Imi cer scuze inca o data si va doresc tuturor sanatate si un Paste Fericit alaturi de ingerasii vostri
PS: Poate ca v-a surprins metoda mea de tratament, dar credeti-ma ca sunt asa de entuziastmata de faptul ca copilul meu e bine, incat am vrut sa va impartasesc tuturor experienta mea.

Mergi la inceput