Dermatita atopica (2)
Raspunsuri - Pagina 6

CristinaT spune:
quote:
Originally posted by erix
Imi cer scuze ca am reactionat asa. Faptul ca a copiat in mesajul ei, aproape intreg mesajul meu, m-a deranjat. Sincer, nu am stiut ca sa inteleg. De cand citest site-ul asta nu mi s-a mai intamplat asta.
Am avut ieri o zi proasta si probabil ca am interpretat mai mult decat era necesar. Imi cer scuze inca o data si va doresc tuturor sanatate si un Paste Fericit alaturi de ingerasii vostri
PS: Poate ca v-a surprins metoda mea de tratament, dar credeti-ma ca sunt asa de entuziastmata de faptul ca copilul meu e bine, incat am vrut sa va impartasesc tuturor experienta mea.
erix
Din pacate e o problema care ne surprinde mereu. Cel putin pe mine cand apare dupa o perioada in care nu a fost nimic si se trrezeste intr-o dimineata varza ma apuca toti nervii. E ceva care ma innebuneste. Din fericire pentru mine, Oana si tata este bine. Da doamne sa tina. Cum o scap la McDonalds, salamuri, iaurturi sau la sucuri gen tedy cum am probleme...
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

gabibarta spune:
Si noi suntem relativ bine acum... se scarpina, ca a abuzat de cioco, dar in rest bine. IGE-ul la noi a iesit in limite normale, insa nu stiu de ce anul trecut toata primavara i-a curs nasucul. Acum de vreo 3 saptamani iar are semne de raceala...
Cristina, mie mi-a spus doctorita ca din boala asta nu exista vindecare. Da, se poate vindeca pana la 2 ani (majoritatea asa fac) insa toata viata va fi predispusa la alte forme de alergii- bronsite alergice, astm alergic, urticarie si alte minuni.
Erix, sper sa ai dreptate si v-ati vindecat intr-adevar, si nu e doar o perioada mai buna a bolii.
Va pup pe toti si va doresc Sarbatori fericite!
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi

Dandush spune:
Va citesc si ma mir.........Baietelul meu(6ani) de cand s-a nascut a avut probleme cu dermatita, pe care se pare ca a mostenit-o de la taica-su. Nu mai stiam ce sa-i fac , cum sa-l ajut; era numai o rana peste tot : fata, maini spate, picioare.. putea lumea sa creada ca-i fript pe tot corpul, si nu de putine ori gaseam sange pe asternuturi. In Japonia este "ceva normal" si chiar si la adulti apare. Sotul meu are 36 ani si inca n-a scapat , dar ce e mai rau e ca multora le dispare asta si dau in astm.
Piciului nu aveam voie sa-i dau produse lactate , produse bazate pe soia..in fine ,nu avea voie sa manance mai nimic. Intr-o zi , cand ajunsesem la disperare---nopti nedormite si obosita de a vizita spitalul de 3 ori/sapt.--, mi-a zis doctorita ca ar fi bine sa-i schimb mediul de viata pentru o vreme, deci ne-am hotarat sa-l lasam la bunici in Romania pentru un an. Logic, n-am rezistat de dorul lui si mi l-a adus sora-mea acasa in 9 luni, DAR impecabil de "curat". Nu mai avea copilul meu nici un semn de dermatita.Si cand ma gandesc (,) ca arata ca un monstrulet mic pana atunci......... Asta s-a intamplat acum 3 ani, si de atunci ma mir in fiecare zi cat ii este de bine(si mie pe langa el). Acum ne luptam primavara si toamna cu astma , dar daca nu alearga prea mult sau nu sta in praf, e ok.
Sa stiti ca ciocolata nu face bine defel. Ii amplifica copilului senzatiile de mancarime, deci v-as sfatui sa o evitati cat mai mult posibil.
Va doresc multa rabdare si multa sanatate celor mici, si PASTE FERICIT!!!!!http://pg.photos.yahoo.com/ph/dana_japan2002/album?.dir=/8cd4

CristinaT spune:
gabibarta, nu te-a pacalit doctorul, eu am dermatita si acum.

Dianami spune:
S-a incheiat a doua saptamana fara nici urma de leziune
.
Nu mai folosesc decat Trixera de cateva ori pe zi in locurile unde a avut bubite, dupa baie o dau cu ulei Bubchen.
Sper sa o tinem tot asa!
Va pupam si va dorim o piele sanatoasa si frumoasa !
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

CristinaT spune:
Nici noi nu mai avem nimic de cateva sapat. totusi un episod am avut de pasti cand a scapat la carne de porc sau la cola. Acum suntem bine!

gabibarta spune:
Si noua ne-a trecut mancarimea de la "carnea de iepure" adica de la iepurii de ciocolata
In schimb ieri dupa masa a inceput sa stranute, nu s-a mai putut opri, a stranutat de vreo 10-15 ori... se pare ca incepem showul de primavara:(
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi

eli05 spune:
Si noi facem maine 2 saptamani de cand mergem doar cu tratament homeopat,fara antihistaminice .Nu avem absolut nimic pe corp si tot de 2 saptamani am inceput sa mancam si derivate din lapte.De ieri i-am scos si laptele HA si l-am trecut pe Nestle junior.

teosioli spune:
De la 2 luni mi-a amarat sufletul cu pielea fetei insangerata din cauza
acestei probleme.
-am incercat la indemnul doctorului spalarea cu apa fiziologica pentru inchiderea bubitelor si mai apoi o crema facuta special...sii nimic
-am incercat cu nenumarate creme incepand cu a-derma (exomega-atopic skins)-pana la elidel-si mai departe Locoid sii nimic
Credeam ca fata lui va ramane asa si ma durea inima,insa cum a facut 2 ani parca prin minune i-a trecut.De ce spun ca prin minune "inainte de a face 2 anisori am fost la preotul de care apartinem si mi-a spus ca o persoana spurcata(la menstruatie) a intrat in cele 40 de zile de la nastere.Acum nu stiu ce sa mai cred dar am mai aflat ca aceasta dermatitida face un traseu si pana nu-si termina traseul poate aparea peste tot de la fata pana la genunchi ,incheieturi etc.
Multumim lui D-zeu ca am scapat si sa-i ajute pe cei ce au nevoie!

CristinaT spune:
quote:
Originally posted by teosioli
De la 2 luni mi-a amarat sufletul cu pielea fetei insangerata din cauza
acestei probleme.
-am incercat la indemnul doctorului spalarea cu apa fiziologica pentru inchiderea bubitelor si mai apoi o crema facuta special...sii nimic
-am incercat cu nenumarate creme incepand cu a-derma (exomega-atopic skins)-pana la elidel-si mai departe Locoid sii nimic
Credeam ca fata lui va ramane asa si ma durea inima,insa cum a facut 2 ani parca prin minune i-a trecut.De ce spun ca prin minune "inainte de a face 2 anisori am fost la preotul de care apartinem si mi-a spus ca o persoana spurcata(la menstruatie) a intrat in cele 40 de zile de la nastere.Acum nu stiu ce sa mai cred dar am mai aflat ca aceasta dermatitida face un traseu si pana nu-si termina traseul poate aparea peste tot de la fata pana la genunchi ,incheieturi etc.
Multumim lui D-zeu ca am scapat si sa-i ajute pe cei ce au nevoie!
unde a intrat persoana???