Dermatita atopica (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luciana12 spune:

Orice crema i-as da pe fetisoara iritata, ii ies puncte albe, ca niste cosulete mici (ma refer la creme gen atoderm, nivea soft, cu galbenele, trixera, chiar si pivalat de flumetazon, etc.). In conditiile astea ce ramane de facut cu fetisoara fetitei mele, aspra, iritata si plina de bubite??? Sa ii pun in baita ingredientele mai sus mentionate?? Asa, pot s-o bag intr-o coca de prajitura :((...tot zahar, sare, ulei si faina contine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli05 spune:

Si mie mi-a dat medicul homeopat sa-l spal cu ceai de trei frati patati,dar deocamdata Darius e sub tratament cu antihistaminice si nu are numic pe corp.

Mergi la inceput

Au venit analizele.IGE a iesit 116.5 fata de maxim 60 cat era normal,iar la panel 4 toate valorile sunt 0,adica nu e alergic la nimic din cei 20 de alergeni.Nu mai inteleg nimic.Maine merg la dr.Stanciu cu analizele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Eli, abia astept sa vad ce zice. De fapt, cred ca stiu. Impreuna cu el am ajuns la concluzia ca este alergica la orice nu este natural: crenwusti, salam, bomboane, sucuri din comert... etc.
Multa sanatate.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Cristina,inteleg ca ti-a dat voie da-i dat lapte si derivate,ca pe mine asta ma dispera.Adevarul e ca eu ii dau cremwursti lui Darius,pentru ca ii plac la nebunie.Mi-ar fi insa mai usor sa renunt la cremvursti.
Tu ii mai dai antihistaminice?
Ciudat e ca la homeopat a iesit alergic la acarieni,polen,lapte,albus.S-a inrosit in locul in care i-a pus niste picaturi.

Mergi la inceput

antihistaminice? nu-i dau. Mi-a zis doar creme.Vreau si eu sa ma duc cu ea la homeopat, pentru tratament, desi daca as vedea ca e alergica la acarieini cred ca as innebuni.

Mergi la inceput

Am fost la dr.Stanciu,s-a uitat pe analize si mi-a zis ca ceva nu e in regula cu buletinul de analize,pentru ca valorile sunt zero la toti cei 20 de alergeni,dar totalul indica o valoare.Luni va trebui sa merg din nou la Medlife sa mai cer buletin complet.Oricum IGE-ul e mare si a hotarat sa-i dau Singulaire.Mi-a spus sa nu ma sperii ca peste tot are indicatii pentru astm,dar ca el actioneaza la nivel inalt,fata de celelate antihistaminice.
L-am intrebat daca pot sa-i dau sau nu lapte si mi-a zis ca hotaraste dupa ce vede celalalt buletin.Oricum a zis ca ar fi bine sa nu fie alergic la acei alergeni din panel4.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erix spune:

Ma alatur si eu voua. Sunt o mamica care a chinuit 8 luni cu dermatita. Baietelul meu a facut de la 2 luni o forma urata de dermatita atopica. Am fost la o suta de medici, i-am facut o suta de analize se rezultatul a fost acelasi. Ba ca face pana la un an, ba ca are teren atopic si exista posibilitatea sa faca toata viata. Credeti-ma ca am fost disperata 8 luni. Pur si simplu imi facea rana pe fata. Il dadeam continuu cu Dermovate, apoi cu Elidel,cu cate creme aduse din strainatate, si nici un rezultat.
N-o sa va vina sa credeti cu ce l-am tratat. Nici eu nu am crezut in bioenergie, dar va spun cu mana pe suflet ca dupa 2 sedinte copilul meu s-a facut curat pe fata si nici in ziua de azi( dupa 3 luni) nu mai are nici macar un semn din ce-a avut. Eu am aflat de domnul asta ditr-o cunostinta medic care m-a trimis la el vazandu-mi disperarea.
Daca va intereseaza, scrieti-mi pe mail si va pot da adresa lui sau nr de telefon. Eu sunt din Suceava., iar cabinetul lui este tot in Suceava
Credeti-ma ca va scrie acum o mama care a fost disperata timp de 8 luni, si care a vizitat 18 medici si 3 spitale din cele mai renumite din tara.

Mergi la inceput

erix, multumesc frumos, dar eu pana la Suceava nu vin. Si oricum ca sa cred eu in vindecari miraculoase ar trebui sa fie mai mare copilasul. In toate cartile scrie ca pana in 3 ani se vindeca definitiv.

Mergi la inceput

erix, multumesc frumos, dar eu pana la Suceava nu vin. Si oricum ca sa cred eu in vindecari miraculoase ar trebui sa fie mai mare copilasul. In toate cartile scrie ca pana in 3 ani se vindeca definitiv.

Mergi la inceput