Dermatita atopica (2)
Raspunsuri - Pagina 28
usorlili spune:
Iulia, da, un antihistaminic este siropul. Si da, dupa ce am omis intr-o zi sa i-l dau s-a intors DA.
Cu trei frati patati, nu am intrebat doctorul daca pot sa-l dau sau nu...Doar instinctiv l-am folosit. Numai ca nu prea vrea sa-l bea.
...si totusi exista iubire...
TUDOR (29.09.2006)
Uite ce mari ne-am facut!
www.totsites.com/tot/tudor" target="_blank"> Avem si site
julax spune:
Noi suntem in prima zi doar cu crema hidratanta si ceai TFP.Deocamdata e bine.Ieri am gasit si un nr.de telefon a unui medic homeopat din Bacau.Sper totusi sa nu avem nevoie.
Julax @ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
usorlili spune:
Chiar voiam sa va intreb cum va merge fara sirop.
Bravo, tinem pumnii sa fie bine in continuare.
Si noi suntem bine. De luni incep munca si ma apuca nebunia numai cand ma gandesc
. Norocul meu este ca o am pe mama si am incredere ca lui Tudor o sa-i fie bine.
...si totusi exista iubire...
TUDOR (29.09.2006)
Uite ce mari ne-am facut!
www.totsites.com/tot/tudor" target="_blank"> Avem si site
julax spune:
usorlili,de ce incepi munca?Vrei tu?Oricum,bine ca e mama ta.
Noi suntem bine:a treia zi doar cu hidratare.Doamne-ajuta!Julax @ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
julyjuly spune:
ma bag si eu in vorba:
am un copilas de 2 ani jumatate care emrge la gradi de 1 luna si de aprox 10 zile are o pata mare rosie pe pulpa piciorului, pata aceea are o crusta fina uscata la suprafata; i-am dat cu crema de galbenele si se trece , dar greu.
intre timp i-a aparut pe omoplat o pata rosie mai mica si inca una pe burtica.
nu are simptome, nici macar mancarime
dar dupa ce i-a aparut prima pata la 2-3 zile a racit: nas infundat, e foarte nervos si transpira foarte mult; nu are febra, insa nici nu cred ca e tocmai ok.
ce sa fac?
voi merge la doctora...
din experienta voastra ce boala poate fi ?
gradinita unde merge e particulara, cu copii f. putini si educatoarea nu mi-a zis ca a r avea copii bolnavi.
o sa verific daca a facut vaccin antivaricela in carnetelul lui, taticu zice ca a facut reactie in cotnact cu un virus, dar fiind vaccinat face forma usoara a bolii
daca e varicela sau alta boala contagioasa?
daca e purtator, fara sa faca bola propriu-zisa, el e un pericol pt ceilalti copii dela gradi ?
trebuie tinut acasa?
eu la servici am colega gravida...cind a aflat mi-a zis ca daca ii dau virsul?
habar n-am de toate astea...
careva ma poate ajuta cu vreun sfat ?
[/quote]
julax spune:
Ce pot sa-ti spun e ca daca are dermatita atopica nu se ia.In rest...nu-mi dau seama ce-ar putea avea.Julax @ Alex
(24.08.2006)
Miniclip
Poze si filmulete
LoraG76 spune:
Buna!
N-am mai scris pana acum, dar am urmarit subiectul, pentru ca si fetita mea are probleme cu pielea...cica n-ar fi o dermatita propriu-zisa, ci o piele atopica...insa ii apare de fiecare data dupa baie daca nu o dau cu crema specifica pielii atopice - Trixera de la Avene. Ei ii merge bine cu crema asta, nu avem probleme daca o folosim mereu. Am incercat sa renuntam la ea, insa ii reapare iritatia pe piele, asa ca nu renuntam. I-a aparut de pe la 6-7 luni si acum are 2 ani si 8 luni, asa ca...nu pot sa spun ca o sa dispara vreodata. Dar bine ca s-a inventat Trixera!
Sper sa aud de numai de bine de copilasii vostri!
Lora, mami de IUSTINA
julax spune:
LoraG76,Si eu cred ca e buna Trixera.Alergologul de la Tg.Mures a spus sa luam crema de galbenele,dar nu oricare,de aia Melkfett(ceva de genul),ca e mai ieftina decat Trixera si tot buna,dar folosindu-le pe ambele ,imi dau seama ca cea de la Avene e mult mai buna.
Julax @ Alex
(24.08.2006)
Miniclip
Poze si filmulete
LoraG76 spune:
Mie mi-e si teama sa mai folosesc altceva decat Trixera, pentru ca risc sa ii reapara iritatia...si n-am rezolvat nimic...as vrea si eu sa gasesc ceva mai ieftin.
Lora, mami de IUSTINA
emushi spune:
julax, la cine ati fost in Mures? (si unde?)
am cam chiulit cu scrisu' pe-aici, da' v-am tot citit...ce sa zic, suntem in aceeasi stare (relativ buna, adica cele cateva bubite de pe fata de care nu scapam) n-am mai incercat nimic nou asa ca n-aveam ce scrie...
dupa o suta de ani cat mi-a luat sa ma decid intre Trixera(Avene) si Stelatopia(Mustela), tot inclin spre a doua varianta numai ca n-am vazut pe nimeni s-o foloseasca, sa stiu daca e buna de ceva...ca la pret sunt cam la fel, dar ma gandeam ca Mustela aia era speciala pt copii cu piele atopica...si aveau o intreaga gama pt atopie, ulei de baie, sampon etc.; nu stiu ce sa fac, toata lumea vb de Trixera...nimeni despre cealalta! (asa ca m-am decis: ma mai gandesc!
)
intre timp ca sa nu zic ca stau degeaba, incercam o pudra-minune in care-mi pun eu mari sperante (parca vad ca degeaba...) da' ma rog, sa speri e oarecum gratis asa ca sper cat pot! am inceput in seara asta, sa vedem cum ne merge si va anuntam! (peste vreo saptamana sa fiu sigura...daca merge sau nu)
http://www.pagina-mirunei.piczo.com