Bebelusi de iulie-august 2005 (92)
Raspunsuri - Pagina 9
adana.9 spune:
delia la 7 luni
http://pg.photos.yahoo.com/ph/deliutamica/album?.dir=3d0c&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/deliutamica/my_photos
nu stiu de ce nu merge cum stiam. cred ca trebuie sa schimb niste setari aici, in forum, dar nu stiu de unde.
delia la 7 luni (2)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/deliutamica/album?.dir=295a&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/deliutamica/my_photos
delia grozav spune:
Bun venit fetelor noi.
Adana superba fetita care imi poarta numele
, dar si mamica
.
Am vazut-o si pe superbina
Ilinca
Svetysi pe voi v-am vazut si imi place poza de plecare![]()
O sa fac si eu poze cand merg cu copii saptaman viitoare la cabana.
Cu Adi mergema dupa noi cu un scaun de papa din lemn care nu se demonta, plus carucior, olita si restul![]()
![]()
Si am zis ca la Medeea ii iau scaun pliant si l-am vandut pe al lui Adi si tot de lemn am luat
, ca mi s-a parut mai stabil si de utilizare mai indelungata.
Acuma problema e cu scaunul pentru masina, ca am la mine unul imprumutat din ala de bebe si la respectivii l-am dat pe unul de-al meu mai mare si fetita lor are doar 1 an juma. Mai am un scaun dat la alti prieteni si fetita lor are 3 ani juma si mai sta in el. Si nu stiu cum sa il cer inapoi
.
Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005
delia grozav spune:
Emaimee mi-a placut ce ai scris
Andreea, sper sa va faceti repede bine, trebuie sa urmaresti daca face febra mare, accese urate de tuse, sau nu respira prea bine, sau daca refuza de tot papa si lichide. Dar astea apar in primele 2 zile si eu sper ca sunteti un pic mai bine ca ieri.
Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete
delia grozav spune:
Palmirah esti o supermamica dar nu numai
.
Poze
gesi spune:
quote:
Inca ceva: iata cum aratam noi cand mergem la socrii de vineri seara pana duminica, la 80km de casa...pe punctul de plecare
Asa plecam si noi

In alta ordine de idei cred ca nu e de la ciorba de loboda...ca ne-a fost tare rau azi-noapte, scaune apoase si dese, mici urme de sange, ne-am iritat rau de tot la funduletz. Am chemat salvarea si mi-a spus ca nu stie ce i-am dat de papa dar a fost ceva tare nasol. Am trimis lista cu meniul pe ultimele trei zile la
de familie prin soacra mea si astept raspuns. 
Promit sa nu mai fac. Tare greu e sa fi mamica! Acum suntem mai bine, dupa tratamentul administrat, dormim sa recuperam noaptea trecuta.
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by emaaimee
multa sanatate baiatului nostru.Andreea sa il pupi de la noi sa se faca bine repedede fetita
cu fundita
Uite atat suntem de mari![]()
POVESTEA MINUNII
Il pup de o mie de ori. Multumesc!
Andreea, mami de
Tudor - 10.08.2005POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by palmyrah2002
Draga Andreea,
Multa sanatate lui Tudor !
A avut si Rares bronsita cu zgomot la plamini(o forma urita rau),tusea foarte tare si mititelul nu putea minca mai nimic;
si laptele il papa in doua reprize.Am luat Klabax 7 zile,Prednison(5 zile,schema 2,2,1 si1/2,1 si 1/2 si Sanbutamol ,Ambroxol pentru tuse si Ser efedrinat si Sterimar pentru nasuc.
Apoi 5 zile de Sumetrolim(Bisteptol),pentru ca tusea la fel de tare.
Multumesc! Noi luam Cefalexina la 12 ore, Prednison 1/2 de 3 ori pe zi, Eurespal 2 ml de 3 ori pe zi si Bronhexim 6 pic de 3 ori pe zi. Luni mergem din nou la dr. Sper sa fie bine pana atunci.
Andreea, mami de
Tudor - 10.08.2005POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
gesi spune:
Am aflat ce i-am dat si nu i-a picat bine fetitei. I-am indulcit ceaiul cu fructoza. Eu ii dadeam ceaiul neindulcit si tati ne-a vazut intr-o seara ca ne strambam...si a intrebat la farmacie ce am putea sa-i dam in loc de zahar. Si mi-a venit cu o cutie de fructoza. MAI BINE II DADEAM ZAHAR!!! Din dorinta mea de a o proteja, mai rau am facut. 

Ma bucur ca pana la ora asta am avut doar doua scaune si al doilea mai legat. Dar o sa tragem cateva zile cu funduletzul ca e rosu rosu si ustura.

andre_ea spune:
quote:
Originally posted by svety
Inca ceva: iata cum aratam noi cand mergem la socrii de vineri seara pana duminica, la 80km de casa...pe punctul de plecare
mamide dani
cici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
Am eu impresia ca chestia aia alba cu maner se folosea in alt scop. Sau ma insel? Hm!
Andreea, mami de
ankak spune:
Avem si noi a ne lauda cu ceva reusite...
Dupa cam o saptamina de Peritol are o pofta de mincare...si nu ca inainte nu avea, dar dupa saptaminile in care nu a luat in greutate cit as fi vrut eu, acum maninca, sa nu fie de deochi!
Azi a ras 300 de piure de legume, si ieri la fel, in consecinta a tras un kk-toi de s-a revarsat din pampers prin toate partile....
de a trebuit sa-l iau la "perie" la spalat!
N-am mai patit asa o "bogatie"...
Andreea, poate n-ar fi rau sa intrebi dr lui Tudor daca e cazul sa mergeti la spital...ca poate ii dsa ceva si se rezolva acasa! Pupam micul bolnavior!
Anca
de
Matei (26 august 2005)

de fetita

de dani