Bebelusi de iulie-august 2005 (92)
Raspunsuri - Pagina 8
anis spune:
Svety ,v-am vazut..incarcati cu sarsanalele copilului pana la refuz ![]()
AniS si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
palmyrah2002 si ce la 39 nu merge ?![]()
AniS si
Ingrid
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
palmyrah2002 spune:
quote:
Originally posted by svetyquote:
Originally posted by palmyrah2002
Brianamultumim frumos!
Eu ii fac lui Rares cele mai diverse combinatii,si vad ca tine!Pentru prinz carnitza de vita sau pui cu cartofi,morcov,fasole verde sau mazare la blender;piure de cartofi cu morcovi si cu out sau
ficatel;piure de catofi,dovlecel,morcov cu ou sau ficatel,dupa amiaza iaurt facut in casa cu fulgi de porumb(ii place la nebunie)sau cereale de la Milupa(peste 8 luni,cu bucatele de cereale).Ii mai cumpar din cind in cind borcanase de la HIPP ,ULKER(?nu stiu sigur daca e denumirea exacta)sau NESTLE si vad ca le papa cu multa placere.
Si la noi merge asa de minune! Vreau sa intreb DE CAND DAM CIUPERCUTZE?
Sunt deprimata: Dani trage perdeluta din clame si vine cu ea in camera unde stau eu la calc. Vad cate un Goofy sub rotile rotobilului
Sper sa zica odata mama ca nu mai pot
mamide dani
cici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
Ciupercutzele sint din categoria grea si eu abia de pe la 4 ani i-am dat lui Mihnea si acelea in pizza.
Voi ati mai incaput in masina cu atitea bagaje?
Cam asa imi imaginez si eu plecarile de acasa cu maimutzelele dupa mine!Multumesc de incurajare!

palmyrah2002 spune:
quote:
Originally posted by anis
palmyrah2002 si ce la 39 nu merge ?![]()
AniS siIngrid
Vai de scafirlia mea

si chiar nu mai am putere pentru al treilea!
lui Ingrid, ingerasul vostru cel frumos!
anis spune:
Svety...hai ca m-am uitat si la celelalte poze.Super peisajele cu munti..cascade..
AniS si
Ingrid
palmyrah2002 spune:
quote:
Originally posted by Yasmari
Cristina da-mi palmy, tu mai ai un bebelin? Si se cere si una bebelina la apel?
Eu am un vis foarte nebunatic, ascuns adinc de barbat: sa stam la o masa mareee, eu intr-un capat, sotzu' in celalalt si jur imprejur multi zurbangii de copilasi, eu impart mancare cu polonicul si vorba autoritara, ei isi dau coate si se indoaie sub masa de bufnituri de ras, eu tot severa pina la colt de bucatarie, unde imi salta mustata de fericire........Drept pt care mi-am pus sterilet
Cat despre master, am si eu diploma, nici macar la sertar ca-i ratacita prin al unei 'prietene' careia i-am incredintat traducerea si autentificarea, ma gindeam ca poate iese vreo branza la strecuratoarea londoneza. Despre cum am intrat, povestea mea e f incurajatoare: petrecut in club A pin' pe la 4 dimineata, trezit de gura colegei de camera, aspiranta si ea si clubista ca si moi, intirziat la examen, barbologit cat pentru multi imparati batrini din povesti si-n final surprins cu multa stupoare pe lista admisilor...mai pe la coada, e adevarat. Prin urmare, am mai pus umarul la Bila de pe Magheru Strasse pret de inca un an
Curaj deci!
Yasmari, am doua maimutzici pe Mihnea de 4 ani si jumatate si pe Rares de 9 luni jumate!Eu m-am chinuit ceva ani cu tratamente sa am un copilas si cind ne pierdusem speranta, DUMNEZEU ne-a daruit doi,la distanta de 3 ani si 9 luni!
Sint superfericita,dar cu la al treilea chiar nu mai fac fata!
Eu am ceva probleme si nu pot inca sa-mi pun sterilet,dar asta vreau sa fac imediat ce se rezolva!
Despre master ce sa zic..e destul de greu,dar daca am scapat de prima sesiune,am sa scap eu si de a doua!Doamne ajuta!

Cristina,Rares si Mihnea
caterina71 spune:
Adana, stai langa scoala unde am invatat eu... strada mea e in stanga cand mergi pe a ta, de la brancoveanu, treci de blocul tau, acolo unde e intersectia aceea larga pana in linia de troleu. Iar pe strada respectiva, primul bloc cu 10 etaje pe dreapta, cam la 200 de metrii. Chiar ca poate ne intalnim pe afar... Eu ies dimineata dupa iaurtul de la 10, pana pe la 13, si dupa-amiaza, dupa somn, pe la 16-17, in functie de cum se trezeste...
Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)
www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by brianamica
Andrea, desi ma repet, vreau sa iti spun ca omul care a patit-o cu spitalele.... daca nu e obligatoriu NU TE INTERNA !!!Este cumplit in spital.....
Diana, vin eu sa dau examen in locul tau......![]()
Palmyrah, nu putem decat sa ne bucuram f tare ca sunteti mai bine. Si iti urez muuulta putere pentru dintisorisi master !
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
Sigur ca nu vreau nici eu in spital. Dr. inca nu ne-a recomandat. Ne mai vedem luni cu ea. Speram sa fie bine pana atunci. Dar daca zice ca e cazul, n-am ce sa fac. Ca acolo ar fi mai bine supravegheat. Eu nici nu stiu bine ca sa urmaresc.
Offff!
Andreea, mami de
Tudor - 10.08.2005POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
ankak spune:
Svety super poza de "start"...Da' pentru voi ceva bagaje? Sau plecati cu ce aveti pe voi?
Anca
de
Matei (26 august 2005)
adana.9 spune:
caterina, noi avem un program mai dezordonat. dar o sa ne intalnim noi. voi ati mai reusit sa va intalniti. cele de pe forum si din berceni/tineretului?
anis, am vazut pozele. fetele chiar seamana. bine, nu mi s-a mai parut asa o asemanare socanta ca prima oara, dar oricum. sunt curioasa sa stiu cum ti se pare si tie.
[url=http://pg.photos.yahoo.com/ph/deliutamica/album?.dir=8f81&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/deliutamica/my_photos]delia la 4 luni[/url]

de dani
, tu mai ai un bebelin? Si se cere si una bebelina la apel?