Bebelusi de iulie-august 2005 (92)
Raspunsuri - Pagina 10
acusor spune:
LA MULTI ANI! BEBELUSILOR NASCUTI AZI!
SA FIE SANATOSI SI CUMINTI ![]()
Bine ati venit printre noi, gesi, anda, sunt_mamica! Cat despre listuta, luati-ne incet ca va trecem! Mai greu cu timpul si cu site-ul. Poate seara
.
Al meu sot e mai bine. Mai tuseste putin. Teo e super vioi. Cred ca in curand o sa mearga direct in picioare. Cand vreau sa-l pun in funduletz nu vrea. Se propteste in picioare
.
Pupici 
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem
deny_82 spune:
Buna fetele!
Mai daca reusesc sa tin pasul cu voi,tare rapide sunteti
Adana...am vazut si eu poze cu frumoasa ta....e o scumpaaaa...Sa-ti traiasca!Al meu copil de doua zile imi e tare marait....mai ales cand e vorba sa se culce.....Ii e somn de ii cade capul jos dar nu vrea sa doarma...ba mai rau...incepe si plange....Alaltaieri mi-a facut un concert de zile mari...mi-a plans de la 20 la 22...nu mai puteam...Ce credeti ca am facut....L-am imbracat si l-am scos afara....Cred ca cine m-a vazut a zis ca nu sunt sanatoasa la cap....Dar ce-mi pasa mie de lume....asa mi-am adormit copilul...Cand l-am dezbracat nici nu a simtit
David-Andrei 02 august 2005
ankak spune:
Bun venit noilor membri si mamicilor lor! Va dorim sa va simtiti bine in "sinul" nostru!
Gesi de ce nu-i dai ceai indulcit cu zahar? Eu ii pun o linguritza rasa la 200 ml apa si o fierb 10 min sau mai mult...depinde cum imi aduc aminte sau daca sint prin preajma, apoi pun plantele si opresc aragazul. Nu-i da dureri de burtica si-i mai placut la gust. Eu sint cu reteta asta de pe vremea cind ii dadeam ceai de musetel si-i tare scirbos la gust.
Cind avea scaune diareice dr mi-a zis sa-i dau glucoza in ceai pe care a scuipat-o si stringea gura punga. Se poate sa nu-i placa gustul.
Anca
de
Matei (26 august 2005)
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by delia grozav
Emaimee mi-a placut ce ai scris
Andreea, sper sa va faceti repede bine, trebuie sa urmaresti daca face febra mare, accese urate de tuse, sau nu respira prea bine, sau daca refuza de tot papa si lichide. Dar astea apar in primele 2 zile si eu sper ca sunteti un pic mai bine ca ieri.
Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005
Delia, sarut mana! Mi-a facut azi-noapte febra 38.5. I-am dat 1/4 fiola de algocalmin si dimineata nu mai avea. Tuseste in continuare urat. Zic eu ca nu destul de des ca sa elimine ce are prin plamani. Partea proasta e ca ii ies si dintii de sus. Si dooooor! De mancat mananca, doar ca azi a facut-o in 2 reprize (masa de pranz) din cauza dintilor. Daca n-ar tusi nici n-as zice ca e bolnavior.
Nu i-am mai dat suc de fructe (moartea lui) pentru ca ieri a facut kk moale si coroborat cu dintii am zis sa nu dea in diaree. Apa n-a vrut, un compotel (cam naspa) nu i-a placut, dar i-am facut la amiaza ceai instant 100 ml si l-a ras. M-am linistit si aici.
Multumesc tuturor fetelor pentru urari!
Sunteti tare dragute!Andreea, mami de
Tudor - 10.08.2005POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
ankak spune:
Nu stiu ce sa ma fac cu motzocu' meu...nu vrea sa mearga inainte in premergator.....
numai inapoi si in laterala stie si altceva nu mai vrea sa invete. Si noi in casa nu mergem inapoi...
asa ca oare de unde i-o fi venit? stiti voi vreun truc pentru mers inainte?
De mers de-a busilea nici nu poate fi vorba...doar ridica fundul si atit...si asta cu multe tipete si plinsete!
Anca
de
Matei (26 august 2005)
ankak spune:
Yasmari mama ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa se implineasca!
Poate n-ar fi rau ca iti iei masuri...
sunt_mamica bine ai venit intre noi! Nu ai si tu un prenume cu care sa te apelam? Vazut pozele cu Ilinca cea frumoasa!
Cristina, draga mea, sa te stie cartierul numai pt. ca ai alergat tiganii gravida fiind? hai ca n-ar fi rau si de un alt fel de record!
Anca
de
Matei (26 august 2005)
Dianami spune:
Yupiiiiiiiiiiii!!!!
Pot sa intru pe DC!!!!
Eu sunt cu pozele azi, asa ca ma scuzati
...
Adana, uite cum pui poze cu Deliuta mica
:
Deliuta mica
E bine cum ai scris tu initial, dat trebuie sa pui link-ul intre ghilimele.
Eu ti-am pus aici link-ul unde se pot vedea ambele albume.
Da reply la mesajul meu si copiaza link-ul, apoi pui la semnatura ta, in profil personal.
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
sunt_mamica spune:
ce active sunteti!
anakstai linistita ca asa se intampla lainceput...a mea merge de 2 sapt cu spatele in premergator!s-o prinde ea pana la urma ca merge si in fata!
ilinca
gesi spune:
quote:
Gesi de ce nu-i dai ceai indulcit cu zahar?
Pai, de acum in colo asa o sa fac!!!
Am zis ca nu e bine pt. dintisori, dar tinand cont ca ii spalam o data pe zi, nici nu mai conteaza. Greseala mea, recunosc, asa e cand vrei sa faci totul ca la carte.

Merci de pont cu zahar fiert 10 minute.
O zi buna!
Dianami spune:
Fetele care vreti sa folositi zahar pt. bebei: nu folositi din asta obisnuit, ca e nasol pt. ei. Folositi brun sau zahar invertit, e mai sanatos.
Va dau reteta de zahar invertit daca sunt amatoare.
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame