Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (89)
Raspunsuri - Pagina 9
b_irina_c spune:
Otilia scrie repede 10 mesaje scurte sa poti scapa de moderare (din cauza ei mesajele apar cu intarziere si e putin probabil sa primesti raspunsuri prompte, eventual de la fetele care recupereaza
). Bine ai venit
!
eu nu am timp sa trec in listuta, daca nu o face nimeni azi, poate imi fac timp maine, mai repede nu pot
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
otilia76 spune:
Sper ca m-ati remarcat
.
Iaca ... va intreb si eu ... cum veti face cu mancarea bebelusilor cand veti pleca in vancanta ? De exemplu cum pastrati piureul cald pe perioada drumului (daca nu aveti unde sa-l incalziti)? In termosul acela special pentru biberoane ? Eu una nu sunt foarte multumita de el sau poate nu am ales eu unul bun.
Otilia (mamica de Andra 29.08.2005)
cge spune:
Ioana, eu mereu observ ceva ciudat la sotu' chiar si dupa ce a plecat din cladire. 

Nu e de la antene, sigur![]()
Ioana, daca poti trimite-mi si mie oferte cu Balcik ptr vara.
Chiar we asta este Tg. de turism la Romexpo.
Irina, am primit stimulentul in martie ptr ianuarie si februarie in jur de 15 cand vin si alocatiile copiilor.
Am luat atunci o gramada de bani.![]()
![]()
Dupa care mi-a mai scris si primarul prin care imi comunica decizia lui de a imi da stimulentul.
Acum am dus iar adeverinta si anexa1 completata caci mi-am schimbat locul de munca.
Si da, este o idee buna sa dai premergatorul, altfel daca e in casa te ispiteste, sa pui copilul in el fericit si tu sa iti faci treaba.
Gabi, buna ideea cu pilaful, cred ca le fac si eu copiilor asta seara.
Flavia, ai copiii cam de aceeasi varsta cu ai mei.
Povesteste despre ei ca eu le-am innebunit pe fete.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
jadi spune:
Ma grabesc ca am foarte putina baterie ca am uitat incarcatorul la servici.
Noi am plecat in plimbari si m-am intors pe la 1 cu el acasa taman bine ca venisera si mamele de la braila asa ca am mancat, am baut si am culcat copilul ca ne luase toropeala... sigur, i-am dat sa manance, Alina mi-e martora
.
A dormit si s-a trezit cu foame asa ca i-am bagat niste pere pe sub mustata ca azi nu a iesit afara decat un dop si poate il stimuleaza.
In rest nimic important, doar ca se cearta mamele cum sa ii dea copilul sa bea apa
.
Deni &
Vlad 28 sept 2005
jadi spune:
Am inteles ca, carnea se poate da in fiecare zi sau alternativ cu galbenus de oua... am avut azi o sedinta scurta cu Alina despre diversificare de genul eu intrebam ea raspundea!
Deni &
Vlad 28 sept 2005
jadi spune:
Incerc eu sa trec fetele in lista dar nu garantez ca ma tine bateria!
Deni &
Vlad 28 sept 2005
otilia76 spune:
Mesaj scurt - la sugestia Irinei
.
Multumesc Irina de "bun venit".
Otilia (mamica de Andra 29.08.2005)
nanadana spune:
Eu sint tare suparata ,vad ca bubitele astea nu trec ,ba chiar sau in multit si devin mai mari si rosi
,oare ce o fi? 
ma duc sa vad ce ati mai scris si revin
poze
mysweetest spune:
Ege felicitrai pentru dintisori! Nici eu nu voi cumpara premergator (am inteles ca multi ortopezi nu il recomanda).. Alexandru merge uneori topaie tinut de brate...oricum mai e pana vom merge singurei.
Da si noua ne ies urmatorii dinti..nu vrea sa stea decat cu mine in camera altfel urla cum am iesit pe usa si isi baga de toate in gura iar calgelul nu il ajuta cu nika.
De mancat nu vrea sa pape mai nimic, abia astept sa treaca timpul si sa-i iasa o data mai repede dar cred ca mai dureaza fiindca nu se simte nimic la deget deocamdata.
Marlena & mysweetest
Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem
karmenutza spune:
Cum se da copilului sa bea apa? Cu fortza!
Eu asa fac, ca ea nu ar bea niciodata daca ar fi dupa ea...am incercat in bibe, ia o gura si o scuipa si se stramba. Am incercat cu linguritza, la fel. Pana la urma merge cu lingurita varata cu forta in gura. Stresez cupilu'. Dar sucul de fructe ii place. Doar ca ala nu cred ca e bun de sete.
Catalina