Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (89)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Carmen nici Alexandru nu bea apa..nu-i place deloc la gust(i-am pus o data in bibe), bea ceai babycalm, uneori cand e agitat ii fac ceai de tei indulcit 5% .

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Carmen, eu ii dau suc fara pulpa, si nu vad nici un motiv stiintific sa nu tina de sete. I-am dat si apa cu lingurita si a baut multa, dar pina nu vrea cu canita, nu mai primeste apa.
Cristina. Dupa ce obtin oferte pentru Balcic ti le dau si tie. Stiu ca e tirg de turism, dar parca nu imi vine sa-mi pierd jumatate de simbata pentru firma.
diana, sint si antene GSM, si antene cu nushce transmisii "speciale"; poate ma apuc de interceptat si decodat mesaje, fac si eu un ban cinstit.
Simona. Gabi, ma bucur ca au ajuns plicurile la voi. Vizionare si auditie placute.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Mai este cineva care nu se regaseste pe lista? Strigati ca nu mai stiu lumea pe aici!

Eu ca o mama denaturata, ii dau copilului sa bea apa cu cana... ii place si nu de multe ori se ineaca. Dar eu perseverez! Dar nu bea mai mult de 2-3 guri pe zi asa ca fara apa si fara ceai prea mult!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Eu recunosc sportiv ca ceai nu i-am dat niciodata. Am avut vreo 2 tentative, am facut ceaiul si nu i l-am dat. Daca nnu plangea...sa vin cu bibe sub nasul ei? Doar, doar o bea? Pana acum a baut doar lapte si suc de fructe. Astea le-am dat completare la papica, daca nu se satura.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Ioana, eu m-am gandit ca sucul nu tine de sete pentru ca e dulce. Eu cand mi-e sete daca nu beau apa, pot sa beau si mama sucului, ca tot sete imi e. Cu cat beau mai mult, cu atat as mai bea. O fi stiintific? Nu cred. Dar io asa sunt .

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Norina - febra inseamna 38.3 intrarectal. 37.7 este subfebra si poate aparea si din alte cauze (de ex supraincalzire).

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

buna, tuturor!
eu am absentat o vreme si azi de-abia am reusit sa adaug cateva pozici pe adresa comuna si in albumul personal...
la masa
6 luni
8 luni
si pentru ca am promis sa pun si foto cu tortul de 6 luni... care isprava tre s-o repet cat de curand, de Florii...tort

tuturor va urez numai bine,
pupici,

LiaMia, mama lui Florin (31 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

E bine sa le dam si apa.
Lui Victor nu i-am dat apa, cand era bebe si acum de sete el bea suc.

Dar nici Ancai nu ii place apa.
Ii voi cumpara o canuta si voi incerca sa ii dau asa.

Iar voi avea un we de pomina, Victor e acasa cu febra si cu dureri de burta.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

OK, in weekend o trec pe apa, dar in timpul saptaminii suc de mere scrie pe ea. Nu am dat niciodata ceai copilului; nici eu nu beau ceai decit asa, rar de tot, in situatii exceptionale.

LiaMia, ce tort. Ce Florin zimbaretz.

Eu mor dupa ceva dulce - noi avem un sistem de "candy box" in firma - adica cineva pune niste bani, cumpara dulciuri, le pune in frigi cu pretul pe ele, si oricine vrea ia de acolo si pune banii intr-o cutie; cind se termina se cumpara din nou si tot asa; numai ca de ieri s-au terminat toate si acum trebuie sa-mi bag niste cioco in vena sa rezist pina acasa.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otilia76 spune:

Sper sa citeasca cineva mesajul asta.

Jadi, trece-ma si pe mine te rog pe listuta. Andra s-a nascut pe 29.08.2005, ora 18:05, 2,900 kg, scor Apgar 9, 49 cm. Merci.

Si eu ii dau Andrei sa bea apa, dar din capacelul de la biberon, ii place tare mult asa. Nu prea se da in vant dupa ceaiuri.

Otilia (mamica de Andra din 29.08.2005)

Mergi la inceput