Si totusi...viata nu e cum o credeam...

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexmona spune:

SUNT PREZENTA!!!!


Alexmona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Deschide messanger

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Eu am avut musafiri si n-am putut intra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bblusha spune:

De unde sa incep? Poate ca povestea mea vi se va parea hilara (in comparatie cu a voastra) sau poate durerea ce ma seaca precum o boala! In urma cu 2 luni cind a venit acasa sotul meu din voiaj (dupa 9 luni de navigat prin Caraibe) i-am descoperit pe email o scrisoare foarte focoasa de dragoste catre o anume Alexandra din Venezuela. Ii scria printre altele ca-si cere scuze ca tinut-o treaza toata noaptea cu cuvintele lui de dragoste, ca o iubeste cum n-a iubit pe nimeni altcineva si mereu apareau ca un laitmotiv cuvintele MI AMOR DE MI VIDA (restul mesajului fiind in engleza). Intrebindu-l mi-a spus ca este o curva pe care a vazut-o de 2 ori ca atit a ajuns vaporul in port si ca a fost o aventura de navigator (a cunoscut-o de ziua lui cind i-a facut un CADOU... ma scuzati ca va spun... un final... oral!). La doua zile i-am descoperit in bagaj si 2 poze cu ea. Trabuie sa stiti ca de 2 luni sunt bolnava de suspiciune ca inca tine legatura cu ea si il exaperez cu disperarea mea cind sta pe internet. Stiu ar putea foarte bine sa se duca la un caffe-internet. Am schimbat parola la accesul pe internet si azi vad ca a accesat in lipsa mea msn.com si mai are si un apel unknown pe telefon. Sunt bolnava de suspiciune si citind rindurile voastre ma gindeam sa aplic si eu tactica indiferentei, ca prea mi-au luat-o creierii razna si nu mai pot judeca normal. Avem o fetita (MINUNEA VIETII MELE LA 37 ANI!!!) care va implini 2 ani pe 29 iunie si mi-a spus ca la revederea ei dupa 9 luni de voiaj si-a facut mari reprosuri si se simte vinovat pentru tot ce s-a intimplat. Ba mai mult mi-a jurat in biserica (sa-l cred?) ca nu se mai gindeste la respectiva si ca nu se va mai culca cu nici o femeie!!!
Nu e la prima abatere! Cind eram insarcinata in luna a 7-a i-am surprins corespondenta pe internet cu alta, se ajunsese la schimb de telefoane, iar respectiva insista s-o caute. N-am dovezi ca s-au intilnit, dar toate astea se aduna ca-ntr-un sertar!!! Nu-i asa? Nu stiu daca sunt prea coerenta, pentru ca ma grabesc sa va scriu cit doarme el. Il simt rece si distant, apatic si schimbat, dar el da pe seama faptului ca se tot framinta si cauta pe internet sa cumpere o masina.
Mi-a facut tare bine lecturarea mesajelor de la Fleur. Cit despre Alexmona... Esti o invingatoare, desi batalia nu s-a incheiat, dar faptul ca in ultimele mesaje te simtim mai... schimbata. Dupa cum vezi nu esti singura lovita de meschinaria barbatilor! Ah, uitasem sa va spun ca mi-a recunoscut ca si-a aranjat sa se intoarca pe acelasi vapor, aceeasi ruta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

bblusha, scuza-ma, dar de cate ori trebuie sa vezi ca te inseala sotul tau ca sa te trezesti la realitate?Everyone has a photographic memory, some just don't have film.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexmona spune:

Draga Bblusha,
Cred ca lumea iti pare acum mult mai intunecata , dar nu e asa .Ai langa tine lumina , FETITA TA.
Draga de tine ...eu zic ca faci bine ca adopti indiferenta .bine faci.
Ma gandesc acum ca prea m-am ploconit in fata sotului meu.Si , draga mea nu merita .
Pai , scuza-ma ca te intreb ...unde au , sotii nostri respectul pentru noi si copilasii nostri???
Un singur lucru te rog ...(stiu ca e tare greu) dar incearca sa surazi pt.fetita ta .
TU SI FETITA SUNTETI CELE MAI IMPORTANTE!!!!
Si pana la urma , dragele mele EI PIERD.

Si ...mai ceva draga mea , oricand te asteptam aici cu noi, cu fetele minunate care si mie mi-au ridicat moralul.
Feteleeeee,
pe unde mai sunteti???
Cicina , cred ca nu prea ne-am inteles ...eu asteptam pe mesengerul de pe Yahoo ...si tu erai cred aici pe forum pe mesenger.
Hai , sa ne intelegem...va astept...unde vreti voi...
Va pup..
In rest FETELE sunteti bine????


Alexmona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexmona spune:

Cicina , am citit mesajul ...nu pot intra pe mesengerul forumului...
Trebuie facut ceva???

Alexmona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Cum nu poti sa intri, acum am deschis mess ala din linta sus in stanga, daca nu, deschide chatul. Dar ai primit MP?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:


Bblusha sa inteleg ai 37 ani? Si mai crezi in povesti? Nu stiu ce se intimpla in Romania dar barbatii au inceput s-o ia razna. Daca pleca din nou in cursa si ai suspectul ca o va face din nou, schimba yala la usa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Bblusha...bine ai venit


Fetele ce mai faceti? Cum va mai simtiti?

D.K.

Mergi la inceput