Mamici de mai-iunie 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 3
mihaela.f spune:
Cred ca vor mai da fetele semne.
Ca daca au intrat in concediu de maternitate si stau acasa, si acasa nu au internet...
Mihaela
29+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;101/st/20060618/k/e328/preg.png
cristina1702 spune:
salutare!
inaioana am fost aseara la dr.nayel!!! si a fost foarte bine...a stat mult de vorba cu noi, poate si pt faptul ca eram doar noi acolo...mi-a spus ca nu are de gand saplece in iunie nicaieri si ca pot sa stau linistita...s-a bucurat ca nu am anticorpi si mi-a zis sa le refac intr-o luna...a fost foarte, foarte dragut...data trecuta mi s-a parut rspectuos si usor distant...acum a fost mai apropiat...a chiar glumit cu mine...pt ca eu l-am intrebat daca fata nu e prea devreme cu capul in jos...si radea de mine ca in loc sa ma bucur eu imi fac griji si ca e foarte bine ca e asa si ca asa o sa ramana...
m-a lamurit si ce si cum cu durerile mele si sa nu-mi fac atatea griji...ca suntem foarte bine...
a fost o singura problema: se bushise monitorul ecografului si era tot numai dungi...si daca se vedeau bine capul, abdomenul si toate cele, masuratorile nu se prea vedeau...si se cam chinuia...mi-a parut rau ca s-a stricat tocmai la mine (ca andreea nu a zis nimic de asa ceva si ea a fost mai devreme dar tot ieri) ecograful...si ca nu am putut sao vedem bine pe fetita...cel mai rau mi-a parut ca nu a putut sa-mi zica greutatea madalinei...a scos varsta si era tot asa cum stiam, dar ...data trecuta am uitat sa intreb de greutate iar acum degeaba am tinut minte...
si finalul....am vizitat toata sectia...a fost lumea foarte amabila, a venit si el cu noi si le spunea celor de acolo ca o sa nasc la ei...mi-au aratat saloanele, sala de travaliu, sala de nasteri, sala de nastere cezariana...ce mai, tot...imi tremura inima...dar si asistenta si nayel si cealalta doctorita care era acolo erau foarte amabili si parca vroiau sa ma fac sa ma simt ca intr-o familie...
am plecat incantati...
el a zis sa venim intr-o luna...noi am zis ca uneori vrem sa venim mai des numai sa fim linistiti...si el a zis ca suntem prea bine ca sa ne facem griji...si ca nu are rost sa venim mai repede...
asa, si ce m-a rugat luana...i-am zis ca fetele m-au rugat sa-l intreb cand e de garda luna asta...si era tot un zambet... a turuit: 13, 20, 26 si 30...spunand ca de obicei isi alege miercuri sau joi si o duminica...
asta a fost...noi ne-am linistit...nu stiu cum vom face cu ecografiile...sper ca se repara...o sa treaca foarte greu luna asta...
inaioana spune:
Cristina, ma bucur mult ca v-a placut acolo si ca v-ati linistit in privinta asta. Daca nu e cazul sa va duceti mai des de o luna inseamna ca totul e ok si nu ai de ce sa iti faci griji. Ma bucur ca ti-a placut atmosfera, inteleg ca si sotul tau a fost incantat ca esti pe maini bune!![]()
Felicitari pentru vizita reusita!
Fetelor, dar ce bate vantul pe aici....
Ioana
34 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
cristina1702 spune:
multumim...
da, si el a fost multumit...si la final cand am iesit de acolo mi-a zis: gata, aici nasti...
CatXO spune:
Ama_kaly sa stii ca eu am intrat din cand in cand si am mai dat vesti despre noi, ultima oara fiind chiar saptamana trecuta, cand nu am fost bagata in seama de nimeni (in afara de Puiadana2004 pe care o
), pentru ca atunci era in plina desfasurare "operatiunea paturica".
Oricum, eu o sa incerc sa intru mai des si sper sa nu ne stergi din listuta.

Oana
, Alexia
si Maya din burtica
32 s+
http://photos.yahoo.com/ph/catxo100/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10704;104/st/20050305/n/My+baby+Alexia/dt/7/k/7c29/age.png
dilaural spune:
Gicutza... daca nu apari pana luni si nici nu ma contactezi in acest weekend, o sa scot paturica la vanzare... sa nu te superi!
Pupici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png
Dilaural
29+ cu
Andreea Eliza
ILDI25 spune:
Adela cred ca problema ta cu balonarile e din cauza gastritei. Stomacului ii este mai greu acum sa digere si probabil ai mancat tu ceva ce ia picat greu .Nu stiu exact ce simti tu dar eu ma confrunt cu aceasta problema de 2 ani ,dupa ce mananc oricat de putin ar, fi unele alimente cum ar fi: fasolea, laptele ,iaurt, fructe simt ca am un vulcan in burta gata sa erupa ,si am senzatia ca trebuie sa merg in continu la wc . Bine dar repet eu am problema asta de 2 ani de aia zic la tine s-ar putea sa fie ceva trecator ceva ce nu i-a placut stomacului si i-a fost mai greu sa digere. Eu am umblat la doctor si nimeni nu mi-a gasit nimic mi-au facut o gramada de filme cu beculetul in stomac , in intestine si concluzia la care au ajuns e ca trebuie sa evit mancarurile care vad ca imi dau acesta senzatie diagnosticul fiind de colon iritabil.Dar sa sti ca nici sa rabzi foame nu-i o solutie pt. ca stomacul macina in gol iar muschii intestinelor se contracta si atunci si din cauza aia se formeaza gazele si te simti balonata. Dar sincer iti spun ca de cand am ramas insarcinata nu m-am simtit rau decat de vreo 3-4 ori si nici nu am evitat mancarurile mai sus amintite mananc orice.Nici mi-e nu-mi vine sa cred cateodata ca la cat de rau m-am simtit inainte si acum pot sa mananc orice mai putin lapte si iaurt dar mananc si din ala dar inainte nu puteam sa mananc deloc. Daca stiam ca o sa-mi treaca ramaneam mai demult insarcinata decat sa ma chinui 2ani . Sper ca te ajuta cu ceva raspunsul meu . Cand te simti balonata bea no-spa ca alta solutie nu este .Bafta

36
amiss_zip spune:
Salutari!
Eu am inteles ca Nayel este sigur in iunie in Bucuresti si vom putea naste cu el. Dar noi avem termenul abia pe 29 iunie. Cum se procedeaza daca vom naste in iulie si dl dr e in concediu?
Cum sunt ceilalti doctori de la CFR2?
puiudana2004 spune:
Helau,helau!Buna ziua dragutzele mele!
Ce mai liniste pe aici!Doar 2 pagini?
Felicitari fetelor pt bebelusii grasunei!!!
Va doresc un we placut si cu mult soare!
CatXO,exact cum ai zis si tu,era in desfasurare operatiunea paturica si fetele vedeau numai paturici,dar ele sunt super dragutze,asa ca nu ezita sa le intrebi ceva,ca ele sigur o sa-ti raspunda.
Nikolett,bine ai venit la noi,sarcina si nastere usoare si un bebe grasunel si sanatos!
iu all!
Dana
32+ cu
Andrei Ioan
poze nunta
burtica
eco 4D
cypocs spune:
nu stiu ce-au patit fetele azi .Sper ca nu v-ati ingrasat prea tare!
ALIA 34 W
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png