Mamici de mai-iunie 2006 (65)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Ehi..dar ce-ati patit dragelor!!!!...m-am asezat comod..pregatita sa citesc vreo 10 pagini, si ce-mi vad ochii..lipsa totala de activitate....sau ni s-au epuizat subiectele?????
E adevarat ca a venit primavara si s-a dat liber la barbeque, dar nici chiar asa..sa fugiti toate...

Noi ne pregatim de culcare...ca e deja 11 noaptea..iar maine ne intalnim cu bebelina..mergem la lee....poate ne lasa s-o vedem.
va urez o seara buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

In primul rand mii de multumiri pentru felicitari!! pupam toate fetele!!
Am fost si noi la Nayel, ieri, cu Mag, da n-am avut net apoi.. Mi-a spus sa vin pe 30, iar eu am zis ca facem o intrunire tot forumul acolo, ca ieri eram deja vreo 4. A ras. Si l-am mai amenintat cu poza, ca vor fetele sa se laude cu dansul, asa am zis. Eram la iesirea din cabinet si amenintarea a fost ca "o sa vin cu aparatul foto", iar dansul mi-a spus.... "da n-ai la telefon?" am ramas paff, i-am ripostat, cu intarziere ca am aparatul la mine, insa deja ajunsesem in hol si se uitau diverse cucoane la noi, asa ca a ramas pe data viitoare! Asa, Ioana, ca nu m-ai crezut in stare, na ca am facut-o!

Lyly, asa as veni, cat mai repede.. da nu pot sambata, eu sunt toata saptamana prin mijloacele de transport, macar sambata sa stau mai mult intinsa. Nu-ti mai spun ca nu am trecut pe la socrii de peste o luna asa ca ii dam voie socrului sa treaca el maine pe la noi, intre 3 si 5. Nu radeti, luati exemplu!

Nicoleta , povestea cu arsurile si cu sentimentul de sfera care pocneste, din pacate e ceva frecvent si "normal". Si eu ma simt asa si, poti lua ce vrei tu, ca tot asa o sa fie.... Priveste lucrurile asa: fiecare a luat cate o oroare din simptomele sarcinii, Lyly e in greata continua, alte fete au contractii si se sperie, altele nu pot dormi nicicum, pe noi ne-a pleznit cu arsurile!! Stiu, o sa imi sariti in cap, insa mie mi se pare ca noi am luat partea cea mai nashpa!!! Rabdare, vine bebe si trec arsurile.

Eu am patit-o urat, chiar acum. Am ajuns acasa de la job, m-am intins, ca muream si am incercat sa dorm macar o ora. Ei bine, dupa ce am atipit m-am trezit oribil, pur si simplu stomacul meu facea pe Vezuviu, azvarlise o cantitate imensa de acid cu care eu m-am inecat in somn!! Mi-a fost si teama sa mai pun capul jos, eram la un pas de a sfarsi ca solistul din AC|DC...

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Cristina,asa era ecograful si la noi.. N-am mai spus nimic pen'ca ne-am obisnuit, tot timpul e in criza acel ecograf, ne uitam la Nayel admirativ, cum poate vedea ceva pe el si gata!

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Fetelor vreau sa va felicit pt bebei sanatoshi si grasuni.

Noi azi suntem toata ziua la munca si avem o lene. Azi noapte nu am prea putut dormi mai deloc. Spre fercirea noastra nu ne luptam cu arsuri, chiar nu avem asa ceva in schimb insomnii la greu.

Asteptam weekendul cu nerabdare poate reusim sa ne odihnim si noi mai mult.

Irinel eu nu am activat PM asa ca-mi potzi trimite mesaj la necdiana@yahoo.com

Cum e vremea pe acolo? Ca aici ploua si e asa de urat...ma trage la somn si eu trebuie sa muncesc

Revin un pic mai tarziu.

Diana 31+ cu Nicole Evelyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Citeam si ma minunam: ce bebelusi grasuni si sanatosi aveti! Si cand te gandesti ca in mai putin de 2 luni majoritatea ii vom avea in brate si ne vom fali pe aici cu ei....uau!

LYLY - am inteles a esti racita cobza; insanatosire grabnica! Am fost azi la gym si apoi am trecut si prin Bam Boo: nu am gasit paturica dar, ca nu plec cu mana goala, am luat niste bavetici pt bb. Sunt plasticate si am dat de 7 bavetici vreo 13 lei; merita, mai ales ca sunt si plasticate.

Roxana Claudia

http://community.webshots.com/user/Roxaniciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

MAi fetelor am si eu nevoie de ajutorul vostru, mai bine spus de o informatie. dupa cum stiti weekendul asta se amenajeaza camerea lui Mihnea si ne-am gandit ca in loc sa mai raschetam parchetul si sa-l lacuim, ca cica e toxic acum, sa cumparam o MOCHETA, dar una normala, din aia la metru, fara prea multe fasoane(adica nu de la mobexpert sau neoset) si am vrea sa stim si noi cat ar costa un metru de o astfel de mocheta...aproximativ. MULTUMESC!!!! si

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

carmina, gasesti tone de site-uri cu mochete. Eu am intrat sa ma bag si eu, ca ma chinuie sfaturile.. nu lua mocheta, e un aspirator de praf. gandeste-te ca din tot ce ajunge pe ea o parte ramane inauntru.. Lasa tu parchetul ala asa, neraschetat. oricum bebe o sa il ia in primire si taman bine, il vei rascheta peste doi ani, dupa ce vei varsa 734 de chestii pe el si il va zgaria Mihnea cu diverse. e muuult mai usor de intretinut, e mult mai igienic, e mult mai simplu si mai ieftin sa lasi asa!! ma indoiesc eu ca e musai sa raschetezi, ca doar nu esti gara centrala, cat trafic sa fi fost acolo?! ia, iti spuse lumea pe-aici sa pleci de-acasa, ce mai cauti acolo?! ca vin si dau na-na!
Barbatu-meu zice ca mocheta e mai moale, da pe mine nu ma convinge asta, asa mai bine capitonezi copilul, ca-s altele tari....
unde mai pui ca -i mai frumos cu parchet.. nu-i asa?! Ioana, baga si tu un ochi!
aaa, uite, poti lua de la TCM niste covoare splendide de bambus, cu tesatura pe dedesubt, sa nu alunece pe parchet, arata splendid, sunt mai moi decat parchetul, nu aduna praf. Am vazut la Mag, sunt minunate!

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Carmina stiu ca stai pe langa Mall..nu stiu cat te ajuta dar stiu ca pe Vacaresti la Eurocarpet (sper ca am scris bine) au multe modele de mochete la preturi accesibile. Asa ca poate treci si arunci un ochi.....

Roxana Claudia

http://community.webshots.com/user/Roxaniciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Eu azi am avut zi de curatzenie generala...bine...eu mai mult am coordonat activitatea.

Carmina...nici eu nu-ti recomand mocheta.Aduna o tona de praf,acarieni si ce mai vrei tu.Mai bun parchetul,se curatza mult mai repede si mai bine.Daca chiar simtzi nevoia sa pui ceva pe jos poti lua niste covorase mici care se scutura repede si usor.

Lyly...astept sfaturile tale.

viviana33w6d

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Luana si Viviana , asa stiu si eu ca-i mai bun parchetul decat mocheta, dar nu parchetul meu care are cauri prin el, si este mancat in mai multe parti, iar in aceste gauri se aduna praf si tot felul de chestii, si parca nici frumos nu miroase. Si ma gandeam ca o mocheta noua cu fir scurt ar fi mai indicata decat un parchet cu gauri unde sa se adune tot praful din lume. Acum ce sa zic? Este adevarat ca se spala mai usor (sterge)dar in locurile greu accesibile,sub pat de exemplu ce o sa fac?

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput