Mamici de mai-iunie 2006 (65)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Vivighe felicitari pentru vestile bune de la doctor..cat priveste modul in care o sa nasti parerea mea este ca atata vreme cat tu te simti comfortabil cu decizia luata e ok.

Neda nu iti face probleme ca ai burtica mica..are ea vreme sa creasca. La mine pana acum vreo 3 saptamani abia se vedea ca sunt gravida, daca aveam si haina pe mine adio.. nici o sansa sa se observe..acum insa...iau cate 2.5cm la circumferinta burticii la fiecare doua saptamani. oricum e bine ca mergi la eco sa te linistesti.

Amiss,Ama, Luana si Magg felicitari pentru bebei grasunei!!

Pupici la toate si somn usor!!

Cami 35+"eco bebe"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Noi se pare ca am fost norocoase pana acum intrucat nu am avut deloc arsuri gaze sau alte cele. Nici eu nu stiu sa spun nimic de ce simti tu acolo in stomac si burtica

Cami eu sper sa fie grasunica pentru ca nu mi-a zis exact cate grame are ci doar ca e mai micuta cu o saptamana dar ca totusi este in grila si este sanatoasa. Multumim oricum pentru urari Suntem noi mai micute dar va prindem acus din urma!

Luana wow felicitari pentru bebelusha maricica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Luana. Magg, Ama - felicitari pentru bebelusii grasunei si sanatosi.

Mi-am cumparat o carte in care mi-am gasit raspuns la toate intrebarile mele....si cum cea mai neclara pe ordinea de zi...era " spicy food".......desi lee mi-a spus ca-i super...si sa manac numai spicy ca nu-i bai..eu am trait mereu cu o indoiala, asta ca am devenit dependenta de iuteala exagerata..si daca intr-o zi nu mananc ceva iute nu ma simt bine.

si in cartea mea " what to expect when you are expecting" spune asa:

" I love spicy food - the hotter, the better. Is it safe to eat it while i'm preganat?"

si raspunsul " there is no risk to the pregnancy or the fetus from spicy foods and, in fact, since peppers of all kinds (including hot one) are packed with vitamin C, many of these foods are extra - nutritious"
.
De asta sunt asa de zglobie..mi-am gasit raspunsul.

Aseara am mancat o ciorba de caracatita si scoici...ingrozitor de iute...la un moment dat..mi-am simtit gatul si gura amortita..parca imi facuse cineva un anestezic...asta de la iuteala.....mi-am cerut iertare de la bb...dar eu nu ma puteam opri, mancam continuu.
Dar bebelina mea era asa de zglobie.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Luana, Magg, Ama felicitari pentru bebe grasunei.

Astazi e vineri . Ma duc sa iau piticul acasa.....

Pupici,

Flory 28+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

quote:
Originally posted by magghyc

finalmente s-a reglat si la noi netul!

bebelusii primesc peritol pt ca sunt cam agitati (sper sa nu jignesc pe nimeni cu peritolul, mie nu mi s-a parut ok, dar...poate nu sunt informata corect)....

Ha ha..esti informata corect. Peritolul este un antialergic care are ca efect advers somnolentza. E recomandat calduros pentur acest efect advers! Asta daca nu cumva ti se recomanda fenobarbital ca sa stii o treaba, sa nu mai planga dom'ne bebelusul..ce-i aia bebelus care plange, cine a mai auzit?!?

Felicitari pentru Nichita grasunel! Super haios comentariul lui Cezar!
Tinem pumnii pentru analiza!

Aaaa....fetelor, am intrat si eu aseara in sfarsit in posesia paturicii! Sunt foarte multumita de ea! Multumesc Laura si Magg!

Adela, eu nu inteleg ce simti cand spui ca explodezi? Adica cum? Simti ca ai papat prea mult sau ce? Gandeste-te ca stomacul tau e turtit acum ca o clatita si ii trebuie portii mici si dese..altceva nu stiu ce sa-ti spun. Daca ai arsuri baga Dicarbocalm la greu!

Ioana 34 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

[wow]ce bebe grasunei.Bravoooooo, AMA , LUANA , MAG
cu expozia stomacului nu stiu ce sa zic , cred ca mai trebuie sa dai detalii .Te simti plina sau cum?Sau te doare stomacul per si simplu ?Am inteles ca ai si greturi?

ALIA 34 W
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Felicitari fetelor pentru grasuneii lor!

Adela, daca faci supa, strecoar-o si bea zeama; in rest, vezi ce ti-am scris pe PM. Si la tine se "cocoata" bebe pe toate organele, s-a dezvoltat probabil tot "in sus", la fel ca la mine
Am avut si eu reprize in care nu puteam manca mai nimic, dar bebe tot s-a dezvoltat, n-a avut nici o greatza

Cami, gradina botanica arata inca bine, curatica, aranjata, iar acum, ca-i primavara, chiar e frumos! E liniste, nu sunt oameni cu animale ( n-am nimic cu animalele, imi plac, nu-mi place sa calc in k_k_ de animale) nu sunt oameni uriciosi si stresati prin preajma, e locul ideal pentru o gravida

Ma bucur sa aud ca toata lumea e satisfacuta de paturici si vad ca va faceti de cap cu lucrurile bebe-ilor, Bulina vroia sa se suie pe cantar, PuiuDana vrea sa foloseasca paturica... Noroc ca-s prea mici pentru un adult

Eu am racit, asa ca, azi nu ma mai duk la gimnastica.
Am , iar ma incearca colecistul
Lacri 31+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

ADELA si eu am arsuri si stare puternica de greata, cateodata de la ce ma astept mai putin. Bbebelina mea e cu capul in jos dar cum funduletul apasa si pe ficat si e lovit la greu si stomacul....iti dai seama de distractie. Daca reusesc sa mananc ceva mai bine in tr-o zi, fara sa-mi fie greata, prefer sa stau in pozitie ridicata pana simt ca s-a asezat toata mancarea altfel risc sa dau totul afara si sa am si arsuri puternice. Arsurile la mine le simt mai mult in sus....cum sa explic, mi s-a spus ca stomacul fiind inghesuit acidul gastric urca provocand arsuri si dureri in piept (eu m-am speriat de ele si am fost inclusiv la cardiolog).

Ieri m-am simtit tare rau, dureri puternice in zona ovarelor (dar nu erau ovarele), dureri mari de spate, de picioare nu mai spun nimic, parca nici aer nu aveam de ajuns si gafaiam ca acceleratul, iar domnisoara a fost agitata ca niciodata, burta mea parca era dintr-un film cu extraterestrii. Contractii putin dureroase parca au fost la pranz, iar celelalte dureri pe seara ...... de dormit nici nu mai pomenesc, am adormit pe dimineata dupa o noapte de zvarcolit prin pat si gemut si pe la 9.30 m-a trezit piciul ca saracul se plictisise sa se joace singurel.

33+

Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Salutare...

stie cineva ceva de Gicutza? Ati mai vazut-o???

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png

Dilaural 29+ cu Andreea Eliza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

nu am mai vazut-o!!

ALIA 34 W
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png

Mergi la inceput