Mamici de mai-iunie 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 12
ama_kaly spune:
Amonar de spalat oricum le spal, da am intrebat ca nu vreau sa le stric la masina si ma gandeam sa le spal de mana.Asadar pot folosi detergent normal, nu trebuie spalate tare si nici fierte, dar clatite bine! Am inteles!
io
37+ cu
Seby
Poze cu noi,bebe si burtica Bebe
mirela_furtuna spune:
salut burticutelor!
va citesc discutiile de ceva vreme dar pana acum am avut multe analize de facut si am amanat scrisul.
am ajuns in saptamana 32 de sarcina si m-am mai linistit. am avut probleme din sapt 16 cand am fost diagnosticata cu toxoplasmoza dar acum lucrurile merg bine si pot sa ma gandesc la patut,hainute si renovari.
voi va pricepeti mai bine ca mine la cumparaturi. Mi-ati putea recomanda niste magazine unde pot cauta un patut de lemn, in Buc?
va salut pe toate si va doresc muulta sanatate!
Amonar spune:
AMA
Eu le-am spalat la masina si dupa aceea le-am pus in uscator. Acuma eu nu stiu daca numai prin clatire se spala bine....eu le-am pus la program normal de masina de spalat. Am ales unul mai scurt dar totusi cu tot tacamul....Oricum, iti doresc succes!
(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)
shoricutza spune:
Amonar super cosuletzul! O sa aiba bebe numai vise frumoase in el.
Tu incearca sa nu-ti mai faci ganduri negre legate de nastere ... ai incredere ca o sa fie bine ...
Io iti doresc o nastere rapida si usoara!
Carmina sper ca esti cumintzica cu zugravitul si nu faci prostioare ...
Virgi, frumoasa foc paturica, chiar daca-i mare ... eu n-as taia din ea ...
vivighe ai grija de tine. Sper ca nu e nimic grav ...
io
32+ cu
Ana
DianaR spune:
Amonar, dragut foc cosuletul! Am vazut si eu ceva de genul asta intr-unul din cataloagele primite la expozitie si mi-au luat ochii
.
Vivi, Gabi, aveti grija de voi!
Virgi, multumesc!
La mine e trecut de ora 12 si nu se stie maine adaca apuc sa intru, asa ca Shoricutza, la multi ani, nastere usoara si bebe sanatos!
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (33+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
ian-febr 2006
Diana79 spune:
SHORICUTZA---La Multi Ani!!! Sa fi sanatoasa, sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos si voinic.
Irinel asa este ai dreptate. O sa ne apucam de facut camera dupa Pasti asta daca rezist pana atunci.
Amonar felicitari pt camera. Bebele tau sa se bucure de toate lucrusoarele, pt ca mami si tati le-au ales cu mult drag.
Eu sunt cam necajita pt ca mi-a iesit o iritatie la picioare mai mult in zona degetelor si gleznei, si ma mananca tare
. Nu stiu de la ce. Am avut si la maini dar mi-a disparut mai am f putin. Maine mergem la medic sa vedem de la ce este.
Sa avetzi o saptamana placuta.
Diana 31+ cu Nicole Evelyn
virgi spune:
Shoricutza - La Multi Ani!!!...Sa ne traiesti multi ani..si sa fii cea mai fericita mamica din lume.
Alia, Carmina, Gabi. Amonar -
, va multumesc frumos.
Vivi - ai grija de tine..sa te faci bine !!!
Ama - eu am spalat hainele lui bb la masina, iar apoi le-am bagat in masina de uscat....si arata foarte bine. Nu s-au deformat deloc.
virgi spune:
Diana79 - cel mai bine e sa mergi la medic..sa-ti dea un tratament. Imi pare rau..ca ai asemena probleme...iti doresc numai bine.
Diana79 spune:
Virgi merci mult
. O sa merg maine. Imi da o stare foarte aiurea incerc sa ma concentrez sa nu ma scarpin ca-mi da sangele. Sper sa fie ceva lejer. Voi vedea.
Diana 31+ cu Nicole Evelyn
virgi spune:
Diana79 - tin pumnii sa-ti dea tratamnetul potrivit sa te faci bine repede..cred ca-i o senzatie tare urata.
Cat este ceasul la tine acum?
Si eu astept o canadianca sa mergem sa papam...imi place mult accentul canadian....vorbesc atat de clar, tare....ii inteleg perfect, fata de americani...unde recunosc ca trebuie sa fac eforturi uneori sa-i inteleg.
Esti o norocaosa..ca esti in canada.