Mamici de mai-iunie 2006 (65)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

La multi ani Shoricutza! Nastere usoara, bebe sanatos si fericire alaturi de familie!

Ama, nu trebuie sa le fierbi, spalare normala, dar limpezeste-le de mai multe ori decat ai face-o cu lucrurile voastre. Poti sa folosesti si balsam zicea cineva da nu la ultima apa de limpezire, eu nu folosesc pentru bebe mic deocamdata.

Gabi, sotul tau are mare dreptate cu interdictia, trebuie sa astepti pana dupa Pasti si inca vreo 2 saptamani. Asa ca fii cumintica!

Vivi tinem pumnii sa treaca starile astea, ai grija de tine si sa ne spui ce a spus doctorul.

Diana79 citisem pe undeva ca pot apare bubite pe corp si mancarimi da nu mai stiu la ce saptamana era, ced ca 32 sau 33. Da zici ca tu ai numai la degete, deci nu stiu daca e asta. Evident ca cel mai bine e sa te duci la doctor imediat, n-are rost sa astepti. Pupic si te asteptam cu vesti.

Carmen si Mirela bine ati venit printre noi! Nasteri usoare si bebelusi sanatosi si mancaciosi!

Ama ,si Dolce e printre primele care o sa nasca, are cezariana programata pe la sfarsitul lui aprilie daca nu ma insel...

Amonar tare frumos a facut soacra ta cosuletul. Si ce daca sunt de la mana a doua??? El sa fie sanatos si voi sa va bucurati de el. Bebele meu va avea totul de la mana a doua, ca prima mana a fost frate-sau. Si patutul lui e la mana a treia ca l-a primit Danut deja folosit.

Fetele, am vazut ca Liris e la mamici de septembrie-octombrie, ma bucur asa de mult pentru ea!

La noi nu sunt noutati, sunt curioasa cat mai dureaza. Da am impresia ca se mai lasa burtica...

Pupici si o saptamana usoara

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 37+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

IRINEL nu te inseli vineri am fost la doctor si dak nu ma apuca vreo nastere subita pe 26 vom face operatia.
Dl. Doctor ne-a asigurat ca nu se va intimpla nimic pt ca am colul lung si tare, mai merg la un control pe 22 si atunci vom stabili ce si cum.

Sunt fericita ca bebelina este tot bebelina si are 3 kg, sper sa mai ia in grutate pina nasc macar jumatate de kg...
AMA va face operatie tot pe 25 - 26, asta daca nu se declanseaza nasterea intre timp... sper sa fie bine la toate fetele si sa avem pui sanatosi

IRINEL iti doresc nastere usoara si sa fie sanatos, norocos si cel mai frumos

Iti multumesc ca ti-ai adus aminte de mine

Dolce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

La Multi Ani Shoricutza .
Sa fii sanatoasa si sa ai o nastere usoara.

Bun venit noilor mamici. Sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi.

Noi suntem din nou la serviciu..... O noua saptamana incepe. In weekend m-am simtit destul de rau dar acum parca e mai bine.

M-am hotarat ca inainte de 1 mai cand voi intra in prenatal sa mai iau cateva zile din concediu de odihna....(asta daca mi se aproba).
Weekendul asta vrem sa mergem la socrii care sunt cam la 300 km distanta. Credeti ca voi rezista drumului? Ati mai calatorit careva atat cu masina?

Pupici si sa aveti o saptamana minunata.

Flory 29+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Carmen si Mirela bine ati venit printre noi! Sa aveti bebelusi sanatosi, frumosi, care sa va umple sufletele de bucurie! Mirela eu ti-am raspuns la subiectul patut postat, asa ca uita-te si acolo!

La multi ani Shoricutza ! Multa sanatate tie si lui bb Ana!

Roxana Claudia
POZE CU MAMI SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

florypop eu am calatorit dar inurma cu 2 luni; nu a fost rau pentru ca am facut opriri din ora in ora, m-am invartit un pic sa ma dezmortesc am fost si la baie (sotul meu era innebunit ). Dar in cele din urma am ajuns si ne-am si intors k.

Roxana Claudia
POZE CU MAMI SI BEBE

Mergi la inceput

Si eu am aceeasi problema....cu mersul la baie. Cu toate ca nu beau lichide cand stiu ca trebuie sa plec undeva...dar din cauza ca deja sarcina e mare si apasa pe vezica nu am ce face.

Sper sa rezist cat mai mult. Daca nu vorba ta: popasuri lungi si dese....

Pupici,

Flory 29+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

LA MULTI ANI, SHORICUTZASA TI SE IMPLINEASCA TOATE VISELE .
Carmen si Mirela bine ati venit la noi !
Amonar , foarte frumos cosuletul .Nu te prea grabesti cu nasterea?Sa inteleg ca s-a stabilit :nastere naturala , cu epidurala??
Vivi, eu as zice sa te duci la un doctor.
Ama , sa nu cumva sa fierbi hainutele .Clatestele mai bine si atat .Ai ramas in Bucureti?Ramai aici pana la nastere?

ALIA 34 W
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:

Lili, si eu sufar din cauza decorarii camerei, nici sotul meu nu vrea sa faca mai nimic..., nu patut, nici carut, nici macar hainute cu ca sa-l scot din maternitate...mai cumpar eu lucruri marunte pe ascus...si cand ma gandesc el pleaca peste 2 sapt in Italia, iar cand voi fi in sapt 40 iar v-a fi plecat toata saptamana. Nu am pe nimeni langa mine care ar pute sa ma ajute in vre-un fel, parintii mei nu stiu de sarcina, iar parintii lui sunt nepasatori.
Mi-e tare frica de o depresie post-partum...

Adriella 33w

Las' c-o sa fim noi pe aici.. nu te lasam prada depresiilor! Si noi va trebui sa le facem fata, ne vom sustine reciproc!

Lacri

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

La multi ani , Shoricutza! Multa fericire , nastere usoara si bebe perfect!

Ama, spala-le cum vrei doar clateste-le exagerat de mult iar daca vrei balsam pune-l in penultima apa de clatire nu in ultima cum e normal, cel putin la inceput. poate fi alergen pentru bebelusi cu toate ca ajuta sa se inmoaie lucrusoarele mai "scortzoase"!

Amonar, superb si cosul si camera lui bebe, si mie imi place ideea de a readuce la viata lucruri cu personalitate! Cat despr enastere, sunt convinsa ca voua nu vi se va intampla asa pentru ca esti deja pregatita, stii ce sa ceri si mai ales CUM sa o faci si tu si sotul tau! La voi totul va fi eporfect, vei vedea!

Bine ati venit noilor mamici, sarcini usoare in continuare si bebelusi perfecti!

Flory, ia-ti la tine in excursie No-spa ba chiar si Gynipral si mergi linistita . Nu ezita sa bei lichide cat mai multe, e foarte important chiar daca faci pipi din 5 in 5 minute. Pe langa ca bautul de lichid ajuta impotriva edemelor si dreneaza rinichii, el este esential pentru prevenirea circularelor de cordon care de cele mai multe ori se asociaza cu cantitatea mica de lichid amniotic. E important sa ai destul lichid amniotic si asta se schimba de cateva ori pe zi asa ca ..trebuie sa aiba de unde! Calatorie placuta!

Mirela, incearca la Happy Baby pentr patuturi!

Ioana 34 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by inaioana

Flory, ia-ti la tine in excursie No-spa ba chiar si Gynipral si mergi linistita . Nu ezita sa bei lichide cat mai multe, e foarte important chiar daca faci pipi din 5 in 5 minute. Pe langa ca bautul de lichid ajuta impotriva edemelor si dreneaza rinichii, el este esential pentru prevenirea circularelor de cordon care de cele mai multe ori se asociaza cu cantitatea mica de lichid amniotic. E important sa ai destul lichid amniotic si asta se schimba de cateva ori pe zi asa ca ..trebuie sa aiba de unde! Calatorie placuta!

Ioana 34 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Ioana .

Pastilutele oricum sunt cu mine oriunde ma duc. Chestia cu lichidele si circulara de cordon nu o stiam. Multam mult de tot.

Pupici,

Flory 29+ si Andrei

Mergi la inceput