Mamici de mai-iunie 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 11
carrmmmen spune:
]78
CARMEN DN 28.01.1982;UM 10.09.2005;
DNP 08.06.2006
BIANCA SPITALUL CANTACUZINO,DR.RUXANDRA DUMITRESCU,CEZARIANA
carminabulina spune:
Amonar, bine ca mi-ai deschis okii, asa am inteles si eu despre ce cosuletz vorbea virgi
... Despre camera lui bebe ce sa mai spun? Nu am cuvinte...foarte sic
. Sa o stapaneasca sanatos
.
[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
vivighe spune:
Eu nu ma simt bine deloc...
.De ieri dimineatza m-a luat asa...pe nepusa masa o durere groaznica in gat(cred ca mi se trage de la curetzenia de vineri-io n-am facut nimik,da' poate am stat in curent).In afara de asta,inimutza mea a luat-o razna rau de tot...bate prea repede si ma doare capul sa-mi plesneasca(simt pulsatzii in tot corpul,in cap,in urechi...).Azi noapte n-am dormit mai deloc.Doar azi am reusit vo 4 ore cat m-a lasat durerea de cap.Acum iar ma doare ingrozitor si cred ca iar n-am sa pot dormi la noapte.Maine la 12 ma duc la cardiolog sa vad ce-mi zice.
Uff...
viviana
34w1d
poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
Roxana Claudia spune:
Amonar...asa patut simplu si sic nici ca am mai vazut. Parca vazusem eu ceva la emisiunea "Cribs" de la MTV, dar chiar mai impresionat! Puiul tau fi primit ca un rege acasica...
Vivighe nu e bine deloc! Nu mai te forta atat, lasa-i pe altii sa te ajute...Chiar daca nu simti pe moment, starile proaste vin fara indoiala mai tarziu si uite ce se intampla
. Ai grija de tine si de bb..mai e asa de putin...
Roxana Claudia
http://community.webshots.com/user/Roxaniciu
gabi25 spune:
La mine iar a coborat burtica si ma apasa pe col de mor.
De dormit nu pot dormi.......si sotul mi-a pus interdictie la nascut
sa nu cumva sa nasc inainte de Pasti![]()
33+
Evolutie Daria
Poze
ama_kaly spune:
Amonar superb cosuletul!
Nu iti mai face ganduri negre dinainte, trebuie si o sa fie bine ai sa vezi! Asa e, noi trei am dat startul..sa vedem care e prima acum, daca se respecta ordinea de pe lista! vivi stai linistita si lasa treburile! Speram sa-ti treaca cat mai repede si sa vii cu vesti bune de la cardiolog!
Eu maine ii spal hainutele lu' bebe..cum sa le spal, de mana? Momentan masina de spalat s-a stricat..adica nu mai stoarce si voi fi nevoita sa le spal de mana.Trebuiesc numai asa..trecute print-o apa sau spalate bine? Si pot folosi orice fel de detergent? Dar balsam?
io
37+ cu
Seby
Poze cu noi,bebe si burtica Bebe
Roxana Claudia spune:
Ama eu stiu ca trebuiesc spalate lejer, mai ales daca sunt noi, insa clatitul se face de doua ori. Iar balsamul ramane la latitudinea ta daca sa-l folosesti sau nu.
Eu am vazut detergent si balsam de rufe (de la Cocolino) special pt bb, la Cora, iar pretul nu era cu mult diferit de cel al detergentului folosit pt noi; am de gand sa cumpar.
Roxana Claudia
Amonar spune:
Vivige
Ai grija cu curatenia asta si tot felul de chestii pe care le poti inhala. Sa stii ca si eu am avut aceeasi problema cat am fost ocupati cu camera lui bb. Chiar am mustrari de constiinta pt ca eu am inhalat simiros de vopsea si de terpentina. Mi-am pus eu masca dar totusi....m-am simtit cateva zile foarte nasol, de parca as fi avut gripa si mi se umflasera ganglionii in gat. Sper sa nu-i fi "daruit" vreo astma lui Kailan...tare m-am suparat pe mine. Vom vedea.
Deci tine-te departe de chestii daunatoare! Durerea de cap s-ar putea sa vina din acelasi lucru.
AMA
Incearca eventual sa le speli cu masina fara centrifugare. De stors le storci tu cxum poti sau le pui la uscat asa, nu are nimic. Eu folosesc detergent normal, deci nu special pt bb si folosesc si balsam. Nu cred ca este nevoie de pudra de spalat speciala si alte chestii. De spalt cred ca trebuie sa splei hainutele pt ca nustii pe unde au stat, cine a pus mana pe ele, ce substante chimice mai sant prin ele...asa cred eu. Si cand imi cumpar haine noi pt mine fac la fel, le spal inainte de purtat.
Roxana Claudia
Eu sper sa se simta ca un rege...dar eu tot am sentimentul ca nu-i pot da tot ce as dorii eu....sincer totul am cumparat la mana a-doua 9in afara de haine) pt ca lucrurile noi sant aici scumpe si noi avem alte obligatii financiare si trebuie sa ne descurcam in mod creativ. Deci le-am luat folosite si le-am dat o "viata" noua. Adevarul e ca am bagat la bani in vopsea....mai bine luam ceva nou si in plus timpul pe care l-am investit....Dar in final a iesit ceva ce ne place noua fara sa facem compromisuri la aspectul exterior...Iar aici se obisnuieste sa cumperi lucruri folosite care arata bine si sa le "transformi".
Carmina
De cosulet nu stiu la ce te referi.....despre ce cosulet a spus Virgi?
(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)
Roxana Claudia spune:
Amonar nu conteaza de unde cumperi lucrurile (pot si de la "seven hand") daca le iei cu gust si apoi pui suflet in reconditionarea lor....Mie mi se par frumos patutul si ti-am zis eu pe unde l-am vazut (insa pe varianta galbena). Succes in continuare in amenajarea camerei! 
Roxana Claudia

mersi pt raspuns!