Bebelusi de mai-iunie 2005 (80)
Raspunsuri - Pagina 9
monu spune:
Ola natiune!!!!! Am descoperit magazinul cu crocodili
si am cumparat o bluzita si un sarafan roze cu floricele. Super faine. Cat ma bucur ca am gasit magazinul. Deja mi-am anuntat sotul ca ne vom abona acolo. Si la intoarcere am oprit si le Crido de langa Obor si nu e rau nici acolo. Lucruri dragute. Am pus ochii si pe o rochita stil marinar dar sotul s-a opus categoric.
Si am vazut si o rochita draguta pentru nunta dara stept iepurasul ca e cam scumpa. 1.300.000!!!!
Acum poporul face nani.
Sa nu uit. De dimineata toti 3 am vizionat filmuletul. Si la cine credeti ca a chiuit Alexia? La Ericozaur!!!! Nu am crezut ca o sa reactioneze asa dar m-am inselat.
Ioana, sanatate puiutului tau. (tati a admirat indelung ochisorii ei frumosi
)
Gabi Bafta cu dadaca. Suna tare bine.
Nelia Distractie placuta.
Loreen Vizionat si placut mult de tot.
E o dulce.
Apropo, m-am umplut de nervi ca la croco nu aveau bluzita in carouri. In schimb aveau salopeta.
si
Alexia Ioana
nelia spune:
Dadym, multumesc, e bine de stiut ca macar in ochii altora par asa cum ti-ai (sau ar trebui...) sa fiu!![]()
Ioana, sanatate ochioasei!
Loreen
, da, la tine ma refeream. Dar eu am crescut la tara... si taaareeee mi-a mai placut. Pe de alta parte, intotdeauna am admirat copiii care stiau sa manince frumos, incet si care sint ordonati. Fac si eu eforturi in unele privinte, dar doar alea care ma deranjeaza foarte tare la mine. In rest... ca la nebuni! Copilu' sa fie fericit! Numai ca fetele mele nu au mai vrut sa manince decit singure dupa 10 luni si ceva, din proprie initiativa. Eu nu am facut decit sa le incurajez...![]()
Gabitza, tinem pumnii sa fie si in continuare bona asa cum a fost la prima intilnire. Si sa o placa Andrei.
Legat de numele David... pai asta i-o fi placind Tudorei. Si mie imi place, dar daca va fi vreun baiat (asa cum mai viseaza inca al meu sot), va fi Andrei! S-a hotarit, asa cum a fost hotarit si numele Tudora. Si noi ne tinem de cuvint!
Culmea este ca, acum vreo citeva luni, am avut un vis in care ma intilneam cu o prietena pe care nu o mai vazusem de multa vreme si ii spuneam la un moment dat: am doua fetite – Agata si Tudora si un baietel – Andrei. Visul a fost banal, dar mi-a retinut atentia existenta baietelului cu numele pe care l-am fi vrut daca era baiat (de fapt, trebuia sa ne hotarim intre Adrian si Andrei, dar nu a mai fost nevoie). Credeti ca sotul meu stie ce am visat!?! Nuuuu... ca daca ii spun, ii dau apa la moara!![]()
E cam liniste pe aici? Sinteti la soare!?! Sau mai degraba cred ca la nani...
Cornelia,
de
Agata si
Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com
loreen spune:
Florentina borcanele sunt de la Nestle,singurele care le cumpar de la ei...si pe care Delia le mananca cu placere chiar in greva fiind...
Gabitza suna frumos tot ce spui tu despre bona...dar oare de ce este disponibila daca este asa placuta?!Si un pret informativ v-au spus?!
Nelia spectacol placut si sa fii cu impresii bune...pe care le asteptam,mai ales despre cum ai gasit fetele...
Monu sa le purtati sanatoase...noi avem bluzita cu carouri
...iar eu nu i-am luat sarafane ca nu stiu de ce nu-mi plac acuma la varsta asta...dar probabil ca o sa-mi calc pe inima si o sa-i iau totusi...cred ca mi-e teama de genunchi juliti din cazaturi,care oricum le-ar face daca ar fi si in pantaloni
...
Beatrice lasa-l fara ham...nu merge mai bine?!Delia daca-i pun hamul sta si mai mult merge atarnata...iar de vreo saptamana de cand am si incaltat-o prin casa ma trezesc cu ea dupa mine,de una singura...tarziu totusi fata de Bianca care la varsta ei mergea foarte bine...de...copii diferiti...
Azi am stat mai mult prin casa ca e o vreme la noi numai buna de lancezit...bai si mi-a urlat asta dupa somnul de pranz din orice pozitie si binenteles ca am dat vina pe aceeasi banali dinti...i-am servit si o doza de nurofen ....acuma-i pasnica si mi-e si frica sa ma uit la ea sa nu cumva sa inceapa din nou...Nu mai stiu cine spunea de nevralgin,parca Florentina...asta ce este?!Sirop sau supozitor?! Parca m-as incumeta sa-i iau si din asta ca ma ingrozesc ce ma asteapta la canini...Bianca nu a schitat nici un simptom ca ar avea eruptii dentare dar ma scot cu Delia din plin,pe toate planurile...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
corni spune:
Nu am reusit sa citesc din urma dar voi recupera dupa ,am intrat sa va spunem ca la noi a fost mare chef si Timeea a fost de nota 10,ma gandeam ca o sa se sperie dat fiind faptul ca era acolo o harmalaie dar i-a placut la nebunie,nu s-a lasat mai prejos ,a dansat,cantat(lalait)
si a fost cu ochii numai dupa copii,cand am plecat s-a suparat si a inceput sa planga un pic dar cred ca si de oboseala,sa va pun cateva poze ca nu am reusit sa fac mai multeaici
ioanailincam spune:
Buna ziulica!
Tocmai am terminat de facut ceva mancarica, niomic complicat si nici cantitati mari, ceea ce inseamna ca maine o iau de la capat
. Ana iar e plina in pampers, deci am senzatia de deja vu de dimineata
.
Macar si-a mai revenit maimuta (multumim de urarile de bine si de complimente), barbatul tocmai se plange ca el nu mai poate sa o mai urmareasca macar ca il oboseste groaznic. I-a revenit si vlaga, se opune cu tarie cand nu vrea ceva, nu mai sta ca pleasca. Dar continuam cu Ospamoxul pana se face bine. A, iote ce inventiva fata, tocmai era sa-si verse matele ca a vrut sa inghita elasticul cu care-i prind parul. Sa va mai zic ca am dat disparuta o clamita?
Gabitza - hai zi totusi cat cere bona, nu de alta, dar sa ma simt si eu mai bine, ca zilele astea am auzit numai de bone cu 3-4 milioane, care ori faceau si menaj ori aveau program de 12 ore. Mult succes cu ea, sa va fie bine. Am si o intrebare: de ce a plecat de la ceilalti copilasi?
Eu nu stiu cum sa-i mai dau fructele, nu le vrea deloc. Azi i-am facut mar cu biscuit, dulce si bun ca am avut mere foarte bune si nimic, tinea buzele stranse. I-am dat in loc branzica cu iaurt si a halit tot, deci foame ii era. Si am mai facut o incercare cu suc de mandarine - am zis sa-i bag o doza de vitamina C, iar era sa-si verse matele, n-a baut nici 2 guri si urla in gura de sarpe. Of, sa vina odata vara sa avem caise, cirese si mai ales piersici ca alea se gasesc toata vara - daca i-or placea si alea.
Gata, ma duc sa o schimb ca cine stie ce face iar la fund. Seara buna!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
loreen spune:
[maron]Ioana mai schimba-i fructele ca poate s-o fi plictisit fata de atatea luni...incearca mango cu piersici cu biscuiti sau ca atare,sau mango cu caise...si peste cateva zile din nou mar...
Monu si ce gust are nenorocirea aia?!
M-a ametit Delia...dupa o ora de urlat acuma circula roata prin casa ,mai ia o pauza de-o cazatura evetual si-un cap de parchet ca sa fie bine...mai si merge ca teleghidata de mor de ras...cracanata si cu mainile in sus parca s-ar agata de ceva...sa mor daca pricep care-i chestia cu tinutul echilibrului cu mainele ridicate...
Corni mumusica mai fata foc...finutza ce mai...[/maron]
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
monu spune:
Loreen, nu stiu ca nu le-am gustat. cred ca de algocalmin ca parca asa ceva mi-a zis dr de la spital cand ni le-a recomandat. hmmm. cum mainile sus? poate vrea sa recreeze senzatia ca o tine cineva de maini sau chiar asa isi tine ea echilibrul.
Stiti ce face Alexia acum? a invatat sa stea in cap si tot asa o tine de juma de ora sau il musca pe tati de degetele de la picioare
si
Alexia Ioana
loreen spune:
Monu 

si Delia 26.04.05
Florentina G spune:
Loreen, da, nevralginul are gust de algocalmin.... tare rau
. Maya l-a luat amestecat cu alt siropel, nurofen sau tylenol.
Nici prin cap nu mi-a trecut ca filmuletul va fi prilej de agatat pentru copiii nostri si totodata ocazie pentru noi sa le cunoastem gusturile! Ce vremuri domn'e!
Ioana, ma bucur ca Ana e mai bine, lasa ca e mai bine sa-ti devasteze casa si sa fie sanatoasa decat sa stea sa boleasca si sa te uiti neputincioasa la ea!
Loreen si Maya a fost la fel de maraita zilele astea si azi am vazut ca i-a dat al saselea dintisor si inca doi de jos mai un pic sa sparga si ei gingia. Eu i-am luat Orajel Baby din State si sunt super multumita de el! Ca sa nu mai spun ca a fost singurul remediu care m-a ajutat si pe mine cand am avut dureri de masele! Amorteste gingia si a re un gust foarte bun. Poate iti poate aduce Olga sau cine vine prima din State!
Corni, dulcica tare Timeea! Cum a reactionat la clowni? Mai dar ce petrecere frumoasa, m-a dat gata, ca si tinuta sarbatoritei
!
Ptiu, sa n-o deochi! A mancat Maya azi de am zis ca nu e adevarat! Dupa cerealele de dimineata i-am facut soldatei cu unt si miere, apoi a mancat chiftelute de pui pe care i le-am taiat marunt si am lasat-o pe ea sa bage in gura, eu ii bagam cate o lingurita de piure numai, apoi a baut o jumatate de canita de suc de portocale, pe la sase a mancat un iaurt cu trei biscuiti iar mai devreme un kiwi! Of, de-ar tine-o asa macar cateva zile sa-si revina si ea ca nici obraji nu mai are!
Mai aveam de scris cate ceva dar nu mai sta Maya. O culc si revin!
Tina si
Maya
Pozele noastre
Maya la zece luni