Bebelusi de mai-iunie 2005 (80)
Raspunsuri - Pagina 8
loreen spune:
Buna dimineata...
LA MULTI ANI...
Olivia,
Bianca Maria si
Ana
Ha...faceti misto de mine ca nu am somn si deschid ostilitatile la prima ora...?!Ca si Oana ma luase de dimineata ca asteapta ...
Ce-as mai dormii si io mancav-as de dimineata dar daca nu ma lasa soarta cruda ma consolez cu o cana de cafea si un forum mic...
Maica filofteia este fresh si baga un ochi la desene ca vad ca-i plac...daca stiam i le puneam mai devreme,desi m-am jurat ca nu mai repet greseala de la Bianca...dar mai faceam si eu niste treaba...eventual...
Ioana cum v-ati lipit de antibiotic asa repede?! Ei atunci o punga de-un leu de sanatate de la noi...si pentru Patrick al Ancai ...
Florentina azi incepeti ziua ci bine la mancare?!Hai poate aveti mai mult noroc...eu cu Delia in greva ei prelungita am avut noroc cu laptele si cu borcanul de paste cu jambon si sos de rosii...ca restul nimic ...a si i-am mai facu torez cu lapte si deasupra i-am pus mar si banana taiate cubulete si calite in putin unt si un praf de scortisora...o aroma mortala si un gust 

...
Elisor da mai uitasem ca ai spus ca ati achizitionat gresii si faiante...sincer iti plang de mila ...vai ce cosmar...eu acuma si sa-mi cada peretii si vreo 10 ani nu mai fac nimic cap... Rabdare,calm,rabdare...permutate si luate cate n...
Simona felicitari campionilor...si premiu?!
Gabitza cum fu la viozionarea de bone?!Ceva reusite sau mai cautati?!
Nelia la mine te refereai la mancatul copiilor cu mana ca daca da m-ai lovit din plin...intr-adevar eu nu suport sa vad degete prin mancare ...fac criza de nervi...doar biscuitii rupti bucatele de mine ii mananca singura,sau cerealele alea cu scortisoara...in rest nu o las ...si asa e ca porcu ca misuna alternativ in picioare sau taras pe coate...daca o mai vad si ca porcu de la mancare morrrrr...
Dar nu ai zis de spectacol nimic...s-au descurcat fara tine
?!
Si tu cum te-ai simtit femeie tanara in lumea salbatica?!
Andutzy stiu ca cei de la Galenic mai au o crema de genul asta pentru ce vrei tu,si evident mult mai buna ca Avonul dar si mai piparata...incearca alternativ cu gheata sau alterneaza dusurile calde cu reci direct pe sani...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Danelutza spune:
Buna dimineatza
La multzi ani Olivia, Bianca Maria, Ana, sa crestetzi mari si frumoase
Vin cu noutatzi, Isabella mea a dormit de aseara de la 9 pina dimineatza la 7 si un sfert, cind s-a trezit drept in picioare si batea cu suzeta in patutz ca s-o iau la noi in pat.
Ioana 

pentru Ana, sa-i treaca febra si sanatate multa.
NewMami sanatate lui Patrick.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
nelia spune:
Loreen, spectacolul e simbata seara... oi fi scris vineri!?!
Abia astept!
Omustata, multumesc! E frumusica foc Adina, ma duc acum sa vad daca mai are poze, daca nu o rog pe Tamar sa faca bine si sa-si arate minunea. Toti sint frumosi, mai ales ale mele
, dar fetita asta e o dulceata, iti vine a o maninci.
Ah, sa vedeti ce chestie interesanta. V-am zis in mesajul trecut ca Tudora a vizionat de doua ori filmul facut de Florentina si tot de atitea ori a reactionat chiuind si aratind cu mina cind era David pe ecran... dar nu v-am zis care David. David al lui mstroe! Ei, in seara asta, cind i l-am pus si lui tati, Tudora, care era in brate la mine a ridicat minutele amindoua si a zis be-be (poate a vrut sa spuna baby
)... si tot la David. Dar de data asta la primul David din slideshow, cred ca este baietelul lui Margott, nu? Concluzia: e clar, ii place numele David!
Cornelia,
de
Agata si
Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com
monu spune:
Ola,
intru rapid sa va dau bineata
(asa se scrie?) am vazut aseara Roma pe HBO si m-am ingrozit cat de oribil arata "nicio". mai tineti minte exercitiile de gramatica? oare la ce intrebare raspunde "nicio"?
Noi suntem treze de la 7 - cred ca stie ca e we dar nu sti eca mai tre sa si doarma. evident e treaza si fresh si eu am o durere oribila de cap. e o vreme urata afara. noi ne vom echipa si vom pleca in cautarea magazinului de pe Dacia de Crocco.
pupici si scuze de monolog![]()
La multi ani bebeilor care se mai apropie cu 1 luna de implinirea anului.
si
Alexia Ioana
ioanailincam spune:
Salutare, popor!
Iaca si noi prin zona, avem si avantaje ca Ana e bolnavioara - daca pot spune asa - a dormit tun pana la 8.30, a mai dormit o tura de la 9.30 la 11.30 (de care nu am profitat eu ca am fost plecata), iar acum e destul de molesita, nu mai face slalom pe jos cum eram obisnuita. In schimb face ca copiii oligofreni, se leaga in fata si in spate. Vad ca e mai bine cu febra, sper ca si Ospaoxul sa-si faca efectul.
Loreen - antibioticul l-am abut in casa de la controlul de 9 luni cand i-a gasit rosu in gat, dar am zis sa nu i-l dam, poate ii trece de la sine. Dar cum nu i-a trecut...
Of, n-am avut ce face si i-am dat un biscuit: s-a facut ca porcul si parca vine si un miros de la pampers
. Acum se cheama pe ea insasi: Ana - na si mananca firimituri. Ma duc sa o schimb si revin.
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
Dadym spune:

La multi ani OLIVIA, BIANCA-MARIA si ANA!

Multumesc mult pentru urari, Ioana,Tdi,Omustata! Sa va auda D-zeu
Florentina, e superrrrrrrr,multumim din suflet, am avut mai multi copilasi de admirat de data asta, frumoasa amintire.

Loreen, Babygirl, multumesc pt retetele cu ficatei. Le-am pus in practica si a papat si sotul la greu, a zis ca meritati cate o 
Nelia, ce modesta esti, oricum in viziunea mea ramai o harnicuta
. Multumesc pentru retete, am notat mai ramane sa pun in aplicare![]()
Uf, e sambata si am o gramada de treaba, rastorn casa cu curul in sus, acusi se apropie pastele dar mai intai ziua sotului, pe 19 si vreau sa-i organizez o petrecere surpriza, ca face 30ani![]()
Sanatate multa bebelusilor bolnaviori!
Florentina G spune:
Neta' mai pe la pranz dar asa s-a trezit Maya azi, la 10.30 si a mai stat in pat pana la 11.oo jucandu-se de-a vrajitoarea cea rea si oglinda! Se uita in oglinda si vorbea de zor acolo, se pupa, apoi se certa si tot asa
!
Loreen, da, am inceput bine astazi! I-am dat un castronel de cereale cu biscuiti si lapte si a mancat tot! O mai las un pic si vreau sa-i dau painica cu unt si branza dulce. Poate incepe peritolul in sfarsit sa-si faca efectul! Uraaaa!
Borcanelele cu paste cu jambon si sos de rosii de la ce firma erau?
Nelia daca tot ii place fetei numele de David mai sigur este sa puneti de un fratior! ![]()
Va pup si revin ca avem musafiri! Vine prietena mea cea care a avut probleme cu fetita la nastere. Daca ati vedea-o acum cat e de mare si frumoasa..n-ati zice ca a trecut printr-o asa experienta!
Tina si
Maya
Pozele noastre
Maya la zece luni
ioanailincam spune:
Asa, ce ziceam?
Sa nu uit sa-l felicit si eu pe Dragos, mare campion. Chiar asa: si premiul?
ANdutzy - si eu din cate am auzit dupa ce se lasa sanii nu-si mai revin nici cu rugaciuni. Doar cu operatie, evident, nu neaparat silicoane, doar de ridicare a lor. Dar incearca cu gheata (eu nu as incerca nici sa stiu ca are efect, poate doar vara), cine stie, poate functioneaza!
Corni - e dulce foc Timeea in hanutele ei de primavara-vara. Si ANa mai are cate o rochita sau body de anul trecut, ba chiar vreo cateva care inca nu-i vin, dar grosul garderobei: pantalon scurti, maiouri chiar ioc. Iar cu rochitele treaba e inselatoare: mi-a spus o prietena care are fetita de 1 an si 3 luni ca ea nu-i mai cumpara din astea pana la 3 ani pentru ca se impiedica foarte rau in ele, mai ales fiind in procesul de invatare a mersului. Si cum mai toate sfaturile ei mi-au fost utile, nu voi investi prea mult in rochite, desi ma innebunesc dupa ele, ci in lucruri mai comode. Of abia astept luna mai sa dau si eu iama prin magazine.
NewMami - nu ma speria, cum sa nu-i treaca decat la vara? Pai se poate, eu mor deja cand o vad asa molesita, n-as suporta sa ramana astfel pana da caldura bine de tot. Multa sanatate micutului. De OlgaT mai stii ceva?
OlgaM - ce mai face fundul Mayei? Vad ca Anei i-a trecut - pana la urmatoarea iritatie probabil - macar atata, ca daca o mai ustura si fundul aia eram. Eu stau in Dristor, dar relativ aproape de Titan, ca merg si pe jos. Si bona merge, dar in partea asta mai aproape de noi, eu insa ma duc pana in parcul mare.
Chris - multumesc mult, nu am apucat sa-l deschid, dar l-am descarcat.
Nelia - distractie placuta diseara! Sa ne spui cum a fost... Si asteptam si poze cu noul aparat!
Bai, face ce face si ajunge la perdea de care trage cu mare foc, parca e pisica nu alta - astept sa-i vina ideea sa se catere pe ea
. Si asta nu e nimic, dar sta mereu pe parchet, n-ar sta pe covor ferit-ar sfantu'. Gata, ma duc ca i s-o fi facut foame, ma tot striga pe aici, de unde trag concluzia ca vrea ceva! O dupa-amiaza frumoasa, ca la noi sigur e urata si cu boala nu iesim precis.
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
gabitzam spune:
Buna fetele!
Ramasesem datoare cu povestea cu agentia de bone, interviul de ieri. Stiam de la telefon ca cei de acolo ne gasisera doua doamne care sa corespunda cerintelor noastre. Ne-am dus cu tot familionul sa vedem despre ce este vorba. Prima din ele nu-mi spunea prea multe, 42 de ani, era o persoana agreabila ca prezenta, dar nu avea decit experienta cu proprii copii, care erau deja mari. Statea relativ aproape, maxim jumatate de ora. Era fumatoare. Nu am dat-o ca si conditie eliminatorie, ca si Costi e fumator.
A doua persoana mi-a placut cind am vazut-o. Nu de alta dar semana ca fizic putin cu sora-mea
In putere, 49 de ani, inalta. Ceea ce m-a uimit a fost ca are studii superioare, Aeronave, deci politehnista ca mine. A lucrat undeva, s-au restructurat, n-a mai gasit nimic pe specializarea ei, deja fiind si sarita de 40 de ani. Are si experienta anterioara de babysitting la 3 copii. Si ceea ce m-a atras definitiv e ca sta la vreo 2-3 blocuri distanta de noi, in Baneasa. Si nefumatoare.
Deci clar ca din cele doua am preferat-o pe cea de a doua. Sta aproape, are experienta, e o persoana deschisa la minte. Nu va mai zic si citi bani o sa-i dam
Sa zicem ca ne permitem deocamdata si ca pentru linistea mea si incredere acceptam si asta, sa ne depasim bugetul alocat initial pentru asta.
Ramane sa ne vedem iar la agentie pentru detaliile tehnice, contract, etc. Si probabil o sa inceapa de la 1 mai.
Doamna de la agentie ne-a recomandat-o cu caldura, tot prin ei a mai fost plasata la unul din copiii anteriori. Sper din tot sufletul sa fie OK si sa nu o luam iar de la capat.
Cei de la agentie ne-au spus ca ei pentru bonele plasate de ei organizeaza o simbata pe luna o intalnire cu diversi medici pediatri, psihologi, etc. Un fel de training continuu. Si ca doamna aceasta este una din cele active, interesate, care participa la discutii, se informeaza. Din discutii mi s-a parut foarte riguroasa si atenta la detalii, probabil e defect profesional asta, de inginer. O fi un fel de super nanny
Ramane de vazut.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni
patriciaRO spune:
intram si noi pe la pranz!
OLIVIA, BIANCA-MARIA si ANA 
Gabitza, din ce povestesti tu si mie mi-ar place a doua bona. Acuma ideal este sa ii placa si lui Andrei, ca oricat de buna este daca nu-i place copilului e nasol...
Ioanailincam, ce face puiuta ta? este mai bine azi? cum e cu febra?
Simona, felicitari pentru premiant? ce premiu a primit? Borcane nestle?
Noi am fost afara cu ALex prin spate unde avem parcul si i-am pus hamul si l-am tinut asa sa faca pasi. Merge copilul de n-ai treaba... Pai normal ca e tinut... hihihi... Este foarte atras de flori, iarba, chiar si pamant apoi ne-am dus la locul de joaca si l-am pus in leagan. La inceput era el sceptic, apoi a fost ok... Ca daca nu stie cu ce se prea mananca nu stie ce-l asteapta.
Una peste alta e foarte vrajit cand iese afara... Si asta-i bine. Acum am papat ciorbita de dovlecei si este tare marait de la atata oboseala... Intra in cort, iese, scoate mingiile, e ceva de groaza...
Maine o sa avem musafiri, un copil care luna asta pe 22 face 1 an, cu 1 luna inaintea lui Alex si care deja merge bine pe picioare... Dar este cam suparacios si cum il atingi cum plange... E un piculte mai salbatic. Sper ca i-o fi trecut acuma. Om vedea maine!
o samb super!
Beatrice, mami de
Alex pifos