Bebelusi de mai-iunie 2005 (80)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Bravo Dragos

si Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Hei, mai e cineva pe aici?

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

BUna seara! Mai fetelor, eu sunt hotarata sa incerc terapia cu gheata, ce o fi o fi, norocul meu este ca neavand sanii mari, nu au avut din ce sa se lase. Daca am rezultate, va comunic. Cat despre crema Avon,deja o folosesc de 2 saptamani, dar nu am avut un rezultat inca vizibil.
Florentina, saru mana de colaj, e minunat, dar ne esti datoare vanduta un miel acum, de Pasti, nu de alta, dar pe puiul meu il cheama Dragos Alexandru, nu Andrei(este dezbracat, asezat pe o cuvertura maro cu model). Oricum suntem onorati sa ne aflam printre atatia bebelusi draguti (care de fapt nu prea mai sunt bebelusi...).Vai, ce copii mari avem!
Ce sa va mai zicem? Azi am stat in casa si nu am scos nasul afara si cu aceasta ocazie Dragos si-a intrecut recordul la nani, a dormit 2 ore la 12 si inca 2 dupa amiaza. Nu a mai dormit el atat ziua de cand era bebe mic.
Va pupam,

Andutzy si Dragoselu - 31.05.2005

DRAGOS LA 10luni si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Florentina si multzumesc din suflet, foarte frumos, si ce mari au crescut... , deja ma simt batrina dar tinara mamica. Sper ca data viitoare sa am o poza mai recenta.
Inca o data multzumesc
M-am uitat la pozele cu Maya, si Isa doarme la fel.
Astazi i-am cumparat palariutza pentru vara, o arunca n-o vrea, am reusit sa-i prind un pic parul si sint tare mindra ca am fetitza mare.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Andutzy.. ups... nu stiu cum s-a intamplat.. Eu am luat numele copiilor din denumirea pozei, iar poza lui Dragos era denumita Andrei.jpg2. Din pacate nu ii recunosc chiar pe toti copiii, ce mai.. dau mielul si o bere pe deasupra!

Simona, felicitari pentru premiul lui Dragos! Ati inceput bine, sa o tineti tot asa pana la facultate!

Corni, Timeea e tare dragalasa in rochita, arata ca o domnisoara mai mare! Si cojocelul e super, chiar mi-ar placea si mie la fel pentru Maya!

Andreea_a, am vazut pozele lui Erick, ce schimbat este! Ce te faci tu, de acum au inceput fetele sa sara pe el! Unde ati gasit locul de joaca cu mingiute, cred ca Maya ar fi in al noualea cer acolo?! Si am vazut ca nici aglomerat nu este!

Cloreta, chiar ca e ocupat Erick! Fetele astea trec la atac nu alta!

Tina si Maya
Pozele noastre
Maya la zece luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Sara buna!
Eu tocmai am vazut Good Night and Good Luck, foarte frumos film, dar si trist. Ma bucur ca am apucat sa mai vad si eu un film, chiar daca doar la calculator.

In rest suparare mare: Ana e pe antibiotice. Azi-noapte ardea toata, nu i-am dat decat Nurofen, dar azi am vorbit cu dr si a zis sa trecem la Ospamox daca e vorba ca nu mai trece racela asta. Acum ma tem ca e combinata si cu un pui de otita ca tot isi duce manuta la ureche. De-aia s-a culcat bietul pui la 8 aseara, tragea a boala. In fine, sper sa treaca repede si sa nu ramana cu sensibilitate.

In rest azi a fost o zi horror, cu scandal la birou, inca nu stiu cand plecam acasa si mai e si Ana bolnava. Credeam ca nu se mai termina. Noroc cu slide-ul Florentinei - multumesc si eu - ca m-am mai destins si eu.

Ma retrag si eu ca la 1 trebuie sa ma trezesc sa-i dau pe gat Ospamoxul, cred ca i-l voi da cu seringa de la Nurofen ca daca o trezesc de-a binelea cine stie ce mai face. Noapte buna!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Eu nu reusesc sa vad deloc slide-urile:(. Cum sa fac?

Am fost si noi la controlul de 10 luni. Gabita, pune-o si pe Diana cu 10.690 kg si 75 cm. Toate bune si frumoase, numai ca trebuie sa facem vaccinul pentru pojar, si asta pentru ca venim in Romania si sa fim in siguranta, ca altfel l-ar fi facut pe la 15 luni. Asta este, saptamina viitoare mergem la intepat. Mi-a zis ca de acum incolo poate sa manince cam tot ce mincam noi. Pe lapte integral o trec de la un an. Apropos, eu i-am dat Emmei (si am sa ii dau si Dianei la fel), la indicatiile dr., lapte 4% pentru ca asa se recomanda aici pentru copiii intre 1 si 2 ani. Grasimile din lapte sint necesare si obligatorii functionarii sistemului nervos la virsta asta. Eu si acum ii dau Emmei tot lapte 4% care e diferit la gust ca de la cer pina la pamint. Imi vine si mie sa beau, dar eu am destula grasime pe mine:)) si nu imi mai trebuie sa iau si din lapte.

Mindrie si Prejudecata!!!! Aoleu, ce am mai trait eu la cartea asta. Am citit-o in romaneste de vreo 3 ori si in engleza de vreo 2 ori. Am vazut filmul cred ca de vreo 4-5 ori si l-as mai vedea o data. Pacat ca nu mai am timp acum:(. De surorile Bronte am fost pur si simplu indragostita in tineretile mele:).

Diana s-a facut din ce in ce mai smechera, face scandal si noaptea si ziua si, cum o punem la noi in pat, cum nu mai zice nimic. De altfel e tare cumintica, papa bine, face exercitii:), o suporta pe sor-sa. Azi am iesit afara si tare m-am distrat cind le-am vazut in carutul dublu cum isi cautau minutele sa se tina una de alta:).

Florentina, te inteleg perfect cit de mult te stresezi. Eu as fi dat in dambla. Tare mult ma mai isterizez cind vad ca nu maninca fetele mele.

Urez sanatate bebelusilor bolnaviori!!!!

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Florentina, am vazut filmuletul. Super! Sint atit de frumosi toti.

A cui e Adina, scuze, dar chiar nu reusesc sa-mi aduc aminte si nici nu am timp sa ma uit, cred ca e singura pe care nu o stiu dupa figura. Si e o dulceata de fetita, e atit de frumusica!

Ei, ce credeti voi? Am pus de doua ori slideshow-ul si, de fiecare data, Tudora mea a chiuit la... cine credeti voi!?! La DAVID! Si eu i-am spus ca se supara pe noi cuscra si Serban, am facut galerie si la Tony si la Patrick, i-am tot zis ca sint mai aproape... Nu, si a doua oara tot la David a reactionat! O sti fata ce o sti!

Simona, felicitari pentru Dragos! Tot primul ii doresc sa fie, ca ii sta bine cu medalie!

Corni, am vazut-o pe Timeea in rochita de vara si in cojocelul rosu. Ii sade tare bine! Si mie imi plac cojocelele de orice fel si am fost foarte dezamagita cind Agata a refuzat sa-i cumpar cind am gasit unul asemanator cu ale noastre. Cica nu-i place!

Ma duc sa pun masa si sa mincam... mi-am usurat mult treaba in bucatarie. Am facut o supa de pui cu legume si paste si vitel cu pastai la cuptor... pentru toti. O parte din ele sint organice, asa ca nu vad de ce nu i-as da si Tudorei ce mincam noi, ca e fetita mare de acum.

Ah, si am uitat sa va spun. Si Tudora mea maninca tot singura (stiu si eu cine nu e de acord cu asta!), dar mie imi pare si bine si rau, ca parca nu mai stiu cit a mincat, ca o parte baga in gura, alta e pe ea, alta pe jos... Ii tai totul bucatele si ii pun pe masa de la scaunul ei sau pe farfurie daca maninca cu Agata la masuta ei si atit de tacticos maninca, cu doua degetele. Ii dau si lingurita la mincarurile la care se poate folosi de ea. A fost atit de haioasa intr-o seara, ca minca orez cu legume si a vazut ea ca nu poate lua orez cu lingurita, a incarcat-o cu cealalta mina si apoi a dus-o la gura... dupa vreo trei incercari a aruncat-o cit colo si a continuat sa manince cu cele doua degetele. Am vazut-o si imitind-o pe Agata si muiind piinita in sos! E o dulce! Si atit de serioasa! Ca un om mare!

Cornelia, deAgata si Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Florentina G & Gusta multumim frumos de slideshow & colaj. Sunt super iar copilasii nu am cuvinte cat sunt de scumpi. Inca o data multumim pentru timpul pe care l-ati petrecut pentru a ne face pe toate fericite.

Stiu, noi am cam intrat la apa si nu ne-am mai facut simtita prezenta pe forum ( omustata & Elisor ca v-ati gandit la noi).
Timpul zboara si e cam limitat ptr. mine trebuind sa renunt la unele din micile placeri pe care le am ptr. ca vreau sa stau cat mai mult cu Patrick.
Patrick a fost bolnavior si inca mai este (o zi mai bine apoi ne intoarcem de unde am plecat). E un virus, viroza, habar n-am. Dar de cand merge la gradi aduce acasa mucisori de fiecare data, tuse si chiar face temperatura uneori. Cred ca o sa-i mai treaca la vara. Partea proasta e ca si eu prind totul de la el (sau poate el de la mine ) dar la fel sunt si eu.
In schimb sunt multumita ca lui ii place la gradi si nu plange niciodata cand il las acolo, e chiar fericit. Tantile de acolo sunt dragute si tare il mai indragesc. Astazi a venit acasa cu primul lui "desen", am fost asa de emotionata cand l-am primit si era numele lui pe el. Asa ca si gradi are partea ei buna, daca o luam asa.
Cand suntem acasa iesim in parc cu nemiluita, ne dam cu motoreta - (pe care aproape a invatat sa o manuiasca), cu masinuta, ne place mult pe hinta si pe topogan cu mami. La bazin nu l-am mai dus din cauza ca a cam fost bolnavior si mi-a fost frica sa nu-i fac mai mult rau decat bine.
Weekend-ul asta plecam de acasa la nasicii lui Patrick si sunt super fericita ca am primit o veste mare - nasica e gravida si vor avea un micut in octombrie. Sunt asa de fericita ptr. ea ca tare isi mai dorea un copilas.

Elisor, spor la munca si sa termini cu santierul cat mai repede. Mi-e mila de tine.

omustata, nu-ti mai fa atatea probleme ptr. Maya, o sa vezi ca totul o sa fie bine. Nu-i rau ca mergeti ptr. exercitii, ca n-are cum sa-i strice mai multa miscare. Intr-o zi o sa vezi ca n-o sa te mai poti tine dupa ea si s-a dus linistea ta. Hai capul sus si micutei dragalase care inca pur si simplu nu e pasionata de chestii din astea.

si fetele din Constantacare sunt niste scumpe, dar nici cavalerii lor nu sunt mai prejos. Doamne ce frumosi sunt si ce bine e ca iesiti in parc si va intalniti si puteti petrece timp impreuna.

Imi cer scuze ca n-am prea apucat sa citesc decat pe sarite, dar vreau sa urez tuturor multa sanante si sa auzim numai de bine.

NewMami & Patrick Ryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Simona-felicitari lui Dragos!. Chiar ma gandeam uitandu-ma pe slide cine o fi al doilea Andrei, ca eu il stiam numai pe Andrei al Gabitzei.

Iuliana-si eu as fi vrut sa-i faca Mayei vaccinul antipojar acum, ca altfel, vorba ta, il face la 15 luni, dar mie doctorita mi-a zis ca nu are voie sa il faca mai devreme de 1 an. Mi-e cam teama ca stiu ca a fost epidemie de pojar in Romania asta iarna, dar nu am ce sa fac.
Trebuie sa fie asa de frumos sa le vezi pe amandoua ca se inteleg bine si ca se iubesc!

Nelia-minunea de fetita, la Adina ma refer, este fetita Ilincai (Tamar). Eu am vazut-o mai demult in poze si chiar i-am spus ca este unul dintre cei mai frumosi copii pe care i-am vazut. Dar vad ca ea o tine ascunsa .
Eu nu i-am aratat slide-ul Mayei, dar poate ar fi bine sa o fac sa vad si eu pe cine alege. Nu are gusturi rele Tudora, vad ca ii plac baietii finuti ca David.

Newmami-multa sanatate lui Patrick . Din pacate asta-i problema cu mersul la daycare si gradinita, incep sa se imbolnaveasca des si ii imbolnavesc si pe cei de acasa. Dar, fara indoiala, sunt si multe avantaje ca merge acolo. Am fost sa vad si eu un daycare aproape de casa si era asa o mizerie incat am decis ca trebuie sa mai caut pentru ca eu acolo nu o dau pe Maya.

Azi am mers cu Maya la supermarket si tati o plimba prin magazin pana faceam eu cumparaturile. Mi-a zis ca ce a facut-o fericita a fost raionul de vinuri. Vroia sa puna mana pe toate sticlele si chiuia de bucurie. Pai, eu stiu ce va alege fata mea de pe tava la 1 an .

Va pup, ma duc la culcare. Eu, ca de obicei, inchid lumina si trag obloanele pe forum. Dar stiu ca prima in tura de dimineata este Loreen.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput