Bebelusi de mai-iunie 2005 (80)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Florentina, super mai... O frumusete a iesit! Si melodia este faina rau!
Bravo!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

tocmai ne-am intors de afara, e super placut cu soare, verdeatza si pomi infloriti peste tot .
descarc slideshow' de bebei, abia astept sa-l vad...sunt convinsa ca e superb...la ce minunatii de copilasi ne-a dat bunul D-zeu!
multumim Florentina pentru ca te-ai ocupat, la fel si tie Gusta pentru colaje!

Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

l-am vazut si eu si Alyssa, deseara ilò aratam si la tati...
e suuuuuuuuupeeeeeeeeerrrrrrrrrr!

ps. Alyssa i-a pupat pe toti bebelusii si le-a facut 'pa' cu manutza dar a oftat cu drag la Filip...i-am zis ca e dat deja si-acu' boceste!

Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Ma bucur mult ca va place slideshow-ul dar si mai mult ma bucur ca Maya a mancat jumatate de castron de ciorba, 5-6 linguri de gris cu lapte si 5-6 de iaurt si asta in timp ce privea bebelusii si batea din palme fericita!

Asa ma bucur cand vad ca papa, parca ma satur eu numai uitandu-ma la ea!

Multumim pentru aprecieri dar sa stiti ca nu este meritul meu nici pe departe, materia prima a fost de cea mai buna calitate!!!!

Tina si Maya
Pozele noastre
Maya la zece luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Tdi te rog frumos sa astepti ca Filipu sa-i dea flit fiica-mii ai apoi puteti sa va asteptati la bezele...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Si Eric e ocupat

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Florentina, multumim pentru slideshow, acum il descarc, abia astept sa-l vad.
Fetelor, am vazut ca vorbiti de baby Einstein... eu nu am prins decit adresa data de babygirl... mai aveti si altele?

Vremea de aici e absolut haotica: intii a fost cald, chiar si 19 grade intr-o zi, a doua zi a nins (pe bune, cu fulgi din aia mari, ca de Craciun), iar acum ploua... Vreau soaaaaaaaaaaaareeeeeeee!

Cornelia, deAgata si Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Florentina, multumim mult pt. slideshow!!! Ne-am delectat toti trei (eu si copiii).

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Acum am ajuns si noi de la BabyExpo. Tare frumos si bine organizat. Ceea ce mi-a placut cel mai mult a fost faptul ca n-a prea fost mare aglomeratie.Probail ca maine o sa fie bataie la intrare. Era plin de copiii, parinti si gravidute cat cuprinde. Nu puteai trece pe langa vreun stand ca sareau pe tine cu tot felul de materiale promotionale si baloane de toate culorile. Am innebunit de nervi ca n-am putut sa-i cumpar cam tot ce as fi vrut dar si maine e o zi. Am achizitinat un costumas( tricou si pantaloni scurti) foarte haios si ieftinnnnnn,o bandana si un pulover tare frumusel. In rest am balit la jucarii si alte alea.La concurs am fost destoinici. Am luat locul I . Dovada Aici; Aici si Aici

Florentina multumim frumos. Superbbbbbbbb.Nici macar nu mai am cuvinte.

Inca n-am apucat sa citesc tot asa ca nu prea sunt in tema cu ceea ce s-a discutat dar promit ca ma fac cuminte si-mi fac temele.

SimonadeDrgos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Florentina-bravo pentru Maya ca a mancat . Ii facem galerie .

Nelia-si la noi si este urat de tot dupa ce ieri a fost o vreme de vis.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput