Bebelusi de mai-iunie 2005 (80)
Raspunsuri - Pagina 5
monu spune:
Woua, cojocelul m-a dat gata! e absolut superb. si ii sta si bine in rosu.
si
Alexia Ioana
babygirl spune:
monu, treningul verde/roz e coccodrilo. mai e si jerseul cu fermoar.cel alb cu roz,daca-l mai stii.dacanu,iti arat pe YM. cica vand hainute coccodrilo pe dacia,la mag.acela mare pt copii.n-am ajuns inca sa vad. mai este si bluzitacu dungi pe care o poti vedea acum pe YM
fetili,pt ca vorbiram aseara,am gasit si am downlodat pe pe http://www.torrentbox.com/torrents-browse.php?news baby einstein cu animale
monu spune:
Eu ma declar multumita. Acum a papat iar un castronel de spanac si paine prajita si unul cu desert - mere calite cu morcov crud. Dar la desert a trebuit sa fac un compromis. sa o las sa isi bage mainile in castronel. s-a facut toata... nu mai zic cum. acum roade de zor la cutia de carton de la servetele. cred ca are un gust bun.![]()
baby girl, unde pe Dacia? ca ma lasa memoria.
si
Alexia Ioana
Florentina G spune:
Salutare si de la noi!
Eu nu stiu ce sa-i mai fac Mayei sa manance. Sunt foarte suparata din cauza asta. Cum ma vede cu castronul incepe sa planga si isi duce manutele la gura, se freaca la nas... Am incercat tot felul de metode, am pus-o la masa cu noi, am alergat dupa ea prin casa... nimic. In schimb tzitzi nu refuza niciodata. Am vrut sa nu ii mai dau sa vad daca vrea mancare de foame dar nu e chip cu ea! Plange, se da pe spate, ma trage de ce apuca.
Luni ma duc sa iau o trimitere sa-i mai fac un set de analize... offf... ma ia groaza, cate analize i-am facut pana acum si tot nu e bine!
Acum a adormit... astept sa se trezeasca sa o ademenesc cu gris cu lapte si mar copt, asta la sugestia lui Loreen 
Am terminat slide show-ul!
Pana il pune Gabita in prima pagina il puteti lua de www.savefile.com/files/7511381" target="_blank">aici!
Va pup si revin!
Tina si
Maya
Pozele noastre
Maya la zece luni
omustata spune:

Florentina-multumim mult pentru slideshow! Superb!!! M-a apucat plansul. Sunt atat de draguti cu totii!
Monicica-daca te prind aia la vama cu atatea carti zic ca ai venit in tara sa faci comert cu jucarii
.
Corni-o scumpa Timeea si toaletele ei. Mi-a placut mult rochita, dar si cojocelul este foarte dragut.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
Cloreta spune:
Florentinamultumim mult de tot!
E frumos rau, m-am topit.
Am observat ca numai baieti frumosi sunt asa ca ne batem pe ei
Pozele mele
Mercedes spune:
salutare fetele!!!!
Ce mai faceti? ma asteptam sa scrieti mult mai mult in aceste zile de cand n am mai intrat pe dc
Elisor- imi pare f rau ca nu ne am putut intalni... dar macar ne am auzit- ce face Bianca mai e maraita?
Loreen - bine ai revenit
Andreeatan- de ce nu mai scri pe aici? si bineinteles celelalte fete
Danelutza spune:
intrai sa va salut.
am fost la intzepat Isabella, iar i-a luat singe, martzi imi da rezultatul analizelor, apoi vom vedea are fier sau ii dau eu sa manince ? 
cintareste la 10 luni, 9,4 kg... a mai pus un gram pe ea.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
loreen spune:
Florentina o minunatie...mai dar marea majoritate au ochii albastrii si verzi...o frumusete...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"