Bebelusi de mai-iunie 2005 (80)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Florentina ma bucur tare pentru Maya...apai cu dintii eu nu stiu ce sa mai zic...sa sper ca miorlaie de la ei...ca a inceput si laptele de seara sa-l bea in dodii...si iar trebuie sa stau pana mai tarziu sa-i dau completare ca altfel pe la 3 incepe cu tignalu si in final la mine in pat ca sa pot dormi si eu...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

La multi ani Oliviei, Biancai si Anei![/red]

Florentina-bravo pentru Maya. Sa o tina tot asa.

Loreen-eu iti aduc Orajel Baby daca vrei. Auzisem ca are numai un efect de moment, din cauza asta eu nici nu am luat. Dar daca Florentina este multumita, poate este bun de ceva.

Gabitza-succes cu bona. Sunt impresionata de asa servicii in Romania.

OlgaT ce mai este cu voi? Sunteti bine? Ma uitam la Toni in poze si il admiram ca are fata de baietel, nu de bebelus.

Tamar-drum bun si astept sa ne povestesti cum a fost.

Ioana-Mayei nu i-a trecut iritatia. Arata mai naspa la pasa. Am inceput si eu sa o spal la chiuveta acum dupa ce ii schimb pampers-ul pentru ca eu inca mai foloseam servetelele umede. Dar cum a mea nu este manechina ma rupe de spate.
Pai nu stai departe de mine si de Monu. Noi stam la Ilioara. Ea cred ca sta mai aproape ca sta la Matei Ambrozie. Traind in State, distantele astea mi se par micute acum.

[red]Nelia-iti doresc o seara de vis.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Scuze, nu stiu ce am facut de mi-a aparut mesajul asa mare.

Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Buna seara la toata lumea!
am intrat rapid sa va salut...de cateva zile m-am limitat doar sa va citesc, sa nu va molipsesc cu dispozitia mea...o fi depresia de primavara, oi fi ajuns la fundul sacului de oboseala si nesomn, nu stiu, cert e ca-s o companie.
vestea buna e ca dupa ce m-am isterizat in plansete de telenovela ieftina si m-am dat cu fundul de pamant, l-am ascultat pe sotz si m-am dus la coafor ca-mi facuse programare...m-am tuns!!! arat si eu ca oamenii si-s happy acum, parca-s alt om!
o sa va pun si poza daca vreti.

Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)

Mergi la inceput

Teddy-sa-ti fie de bine! Vrem sa te vedem.

Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Teddy, baga poze cu tunsoarea noua, sa vedem si noi! Sa-ti fie de bine... Cine mai urmeaza? hai, dupa mine potopul cum se zice... ca acum daca am dat tonul... un colaj cu freze ar fi tare sa facem... sa ne tundem cat mai multe si sa-l facem...

Loreen, mai Alex cateodata nici nu are chef sa mearga fara ham, pur si simplu isi vantura piciorale cand il iei de subtioara si are impresia ca faci avioane.. Ca nu mai pune deloc picioarele jos. E foarte jmecher... Iar in casa la fel... Are chef cateodata si merge, uneori nu stiu ce are ca nu vrea... se ridica pe langa masa, merge pe langa orice chestie, dar cateodata nu mai are chef sa faca singur pasii. Mai astept... o sa vrea el... Nu-mi fac griji. Bine ca macar mi-a aratat ca vrea sa mearga si am dovada.. si ii arat cand va fi mai mare...

Am mancat si noi in seara asta spanac cu smantana. O farfurie intreaga. Mai nu-mi venea sa cred ce-i place... ca inainte facea mofturi... Si a inceput sa manance si bucati mai mari, ceea ce inainte nu facea... Yupiii...

O seara super...

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Teddy si eu ca tine, astenia asta de primavara, bocete mai rau ca Isa, chef de nimic, tensiune mica, si... m-am tuns si eu ieri, de totzi banii, am par un pic mai mult ca Isa.
Ioana eu am incercat cu tot felul de fructe, s.-a strimbat la inceput la pere, acum rontzaie si din ele. Incearca cu altceva daca vezi ca marul nu-i mai place. Mandarinele incearca sa i le dai bucatzele nu suc, poate asha maninca.

Isabella a dormit asta noapte toata noaptea de aseara de la 9, dar la noapte cred ca dorm din partzi, urlaaa, a urlat si azi toata ziua, si am vazut ca vor sa mai rasara doi dintzisori, pina acum are doar patru.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna seara!
Mai fetelor, despre nevralgin pediatrul nostru ne-a zis sa ne tinem departe de el pe motiv ca este puternic pentru inima si plus de asta este scarbos. Dragos a vomitat o data dupa el, e adevarat era si in plina enterocolita si eu il suspectam doar de eruptie dentara cu dureri mari...
Astazi piticul meu a mancat o mare portie de spanac cu galbenus de ou si iaurt. I-a placut la nebunie! DUpa aia a ras si juma de castron de gris cu lapte...si ma intreb de unde s-a facut asa greu si falcos...
V-am pus aici niste poze noi cu Dragoselu.
Va pupam,

Andutzy si Dragoselu - 31.05.2005

DRAGOS LA 10luni si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salutare!
Teddy - sunt alaturi de tine, am asa o stare de nasparlie de nu stiu ce sa mai fac. Sunt PLICTISITA. Dar rau. Nu am chef sa citesc, nu am chef sa ma uit la TV (oricum nu e nimic), nu am chef de sex. Nu as face nimic - nu ca m-ar obliga cineva sa fac.
As sta ca o pleasca si nici macar nu as gandi. Dar cum evident ca gandurile nu ma lasa in pace stau si ma enervez cu creirii pe pereti. Asa ca... ziceti-mi ce sa fac. Idei, ceva? SPer sa-mi treaca pana de dimineata ca oricum Mogaldea ma ia de noua.

Loreen - pai nici borcanele nu mai vrea, de-aia sunt suparata. Sa incerc sa-i mai iau si de alte feluri, dar si-asa masa de fructe e una-n zi, daca renunta la ea, ce ma fac? Presimt ca nu va manca fructe pana in adolescenta. Ca in rest nu ma plang, baloteaza de toate, de la lapte pana la legume, dar nu fructe.

OlgaM - da, intr-adevar nu stam departe. Eu am o vorba pentru Bucuresti: ca cineva sa stea aproape de mine trebuie "sa stea pe partea mea de oras", adica sa nu trebuiasca sa traverseze centrul, asa ca va incadrati si tu si Monu. Poate ne vedem mai spre vara... Iar despre Maya si iritatia ei, ce sa zic, sa ajungeti mai repede in tara ca poti face rost de creme mai usor, creme tratament adica. Iar la greutate, nici ANa nu e manechin - azi de exemplu a facut kk de 3 ori plus ce am mai schimbat-o fara sa fi facut (ii miroase pipi-ul a medicament) - ultima oara n-am mai rezistat, l-am trimis pe tac'su s-o schimbe: numai gandul ca trebuia sa o car iar de colo colo ma inspaimanta.

Florentina - bagati recuperari sa faca Maya falci.

Gata, va las ca parca ma simt mai bine. Noapte buna si la voi!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

aici pozele cu noul look ():
http://pg.photos.yahoo.com/ph/teddylyon/detail?.dir=43d2&.dnm=d7cc.jpg&.src=ph
si
http://pg.photos.yahoo.com/ph/teddylyon/detail?.dir=43d2&.dnm=80de.jpg&.src=ph

tot aceeasi marie, cu alta palarie!
si io m-as fi tuns de toti banii da'nu s-ar fi vazut nimik!
pupicim!

Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)

Mergi la inceput