Bebelusi de mai-iunie 2005 (80)
Raspunsuri - Pagina 11
omustata spune:
Teddy-esti frumoasa foc, dar unde-i tunsoarea? Eram pregatita pentru ceva scurt-scurt. Oricum, arati foarte bine. Nu degeaba i-a placut italianului tau
.
Ioana-nici Mayei nu prea ii plac fructele simple. Asa ca le combin mereu cu iaurt sau branza dulce ca sa l emanance. Singura care-i place este banana si uneori o folosesc in combinatie cu alte fructe pe post de momeala.
Cred ca am uitat sa multumesc fetelor care mi-au raspuns legat de obtinerea certificatului de nastere in Romania, asa ca o fac acum.
Florentina-explica-mi si mie cum este cu soldateii aia de-i dai Mayei sa manance? Si parca mai zicea cineva de paine cu unt. Cum i-o dati ca a mea nu mananca decat bucati foarte mici.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
Tdi spune:
Danelutza - vrem poze!!!
hai sa bocim impreuna!![]()
Beatrice - ai dat tonul la looku' de primavara, brava! eu ma mobilizez mai cu spor daca iau exemplu ![]()
Ioana - mai, e tare nasol cu plictiseala asta crancena, asa si eu...n-am chef de nimik si nu fac nimik (ma rog, nu tocmai...) iar apoi ma apuca dracii si mai tare cand vad dezastru in casa si treburi nefacute si ma simt si mai naspa
...offf, o trece si asta! Sanatate multa la puituza cu oki albastri!
va pupam pe toti! noapte buna,
Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)
Florentina G spune:
Wow, Teddy arati super misto, parca ai fi alta persoana!
Sa nu imi spui ca nici macar acum nu te simti mai bine ca nu te cred!
Eu nu m-am mai ajuns la coafor din noiembrie si tare bine mi-ar prinde o vizita! As vrea sa-mi schimb si culoarea parului ca m-am saturat de negru insa nu am curajul sa-mi supun parul la procesul de decolorare! Si asa s-a stricat dupa nastere, parca nu mai sta asa de cret!
Tina si
Maya
Pozele noastre
Maya la zece luni
Tdi spune:
vai Olga...multumesc!
esti dragutza! aveam parul lung dar ramolit rau ca-l tineam legat tot timpul, l-am scurtat aproape la jumatate (daca era dupa capul meu zero ma faceam!(...da cica e proprietatea italianului si n-am voie
).
peste 1 saptamana venim in tzara, am si eu niste intrebari, cine stie sa ma lumineze, plizzz:
1. ca sa-mi trec odrasla in pasaport trebuie s-o car dupa mine la politie? trebuie poza?
4. e obligatoriu scaunelul de masina?
2. ce apa imi recomandati pentru prepararea laptelui praf?
3. cam cat costa un carucior tip umbrela (sau cam asa ceva se numeste) si care/ daca e bun? al nostru e cam greu si nu stiu cum ne trambalam cu el pe avion, ne-am gandit sa cumparam unul cand ajungem la Timisoara....
mai aveam o gramada de nelamuriri dar a leshinat neuronul...
mersi deocamdata!![]()
Florentina G spune:
Olga, am vazut mesajul tau dupa ce am postat...
Soldatei numesc eu bucatele mici de paine, cat sa bage o data in gurita, cu diferite combinatii de unt, branzica, mezeluri sau orice altceva. Am descoperit astazi ca e foarte incantata sa se serveasca singura din farfurie, apuca cu doua maini si isi indeasa in gura si cate doua bucati o data! Pe zi ce trece vad ca are tot mai multe lucruri in comun cu Alex a Oanei! Mai putin falcutele si bulnasele ![]()
Incearca cu o bucata-doua si vezi cum reactioneaza, daca e obisnuita sa pape bucatele trebuie sa vrea si "soldatei"!
Tina si
Maya
Pozele noastre
Maya la zece luni
Tdi spune:
Florentina - uau, par negru si cretz...visul meu! eventual cu suvite albastu metalizat 
ioanailincam spune:
O, dar ce activitate la ora asta tarzie din noapte! Am postat in acelasi timp.
Daniela - uite
de la mine sa-ti treaca depresia. Ca pentru mine nu stiu care e remediul.
Teddy - sa-ti fie de bine, iti sta excelent! Un carut sport costa intre 1 milion si 7-8-9, cine stie? Unul rezonabil la calitate e cam 1 milioane. Dar esti sigura ca vrei sa faci investitia doar pentru 2 saptamani cat stati? Scaunelul de masina nu stiu daca e obligatoriu in legislatie, dar ca siguranta in opinia mea este obligatoriu. Iar ca apa plata eu folosesc de toate, vad ca n-a avut nimic. Am o versisoara care i-a dat numai Harghita de cand s-a nascut, ca-i era frica sa nu se strice la burta. Asa ca: Dorna, Bucovina, ce-o fi (mai putin Izvorul Minunilor, ca s-a auzit ca are si paraziti in ea).
OlgaM - pai oroarea de fructe ma gandesc ca de la amestecul cu branza o are (sau invers?). Nu inteleg: daca ii dau branzica cu iaurt haleste cu lupul, daca o pun in fructe nu se atinge. Dar cred ca voi face combinatia cu iaurtul, ca asta ii place, dar nu ma hazardez sa-i cumpar iaurt cu fructe din comert. Asa fac maine, sa vedem.
Andutzy - nazdravan Dragoselul!
Gata, ma duc si eu la culcus. Noapte buna
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
nelia spune:
Ce aveti mai fetelor, depresive atit de tinere si de frumoase!?! Nici eu nu am facut nimic in casa nici ieri si nici astazi si nici macar nu pot sa spun ca nu ma simt bine! Ma simt chiar foarte bine! Cred ca de la poze mi se trage, de ieri tot butonam aparatul ala saracu', numai in cap nu am facut poze, ca in rest... Bineinteles ca le-am pastrat doar pe alea reusite, iar dintre acestea voi micsora citeva si le voi pune intr-un album pentru voi... Cind? Nu stiu. Ca acum ma duc sa ma imbrac, sper ca nu apuca depresia ca nu am cu ce sau ca sint grasa, ca doar stiam asta si dimineata si ieri. Plec la spectacol! Abia astept sa vad sala, e o sala renumita, unde concerteaza la greu mai-marii... Si Sting a avut tot acolo concert! Da' nu mai vine el!
Tdi, sa-ti fie de bine. Arati supeeeer!
Ioana, hai ma, tocmai tu? Pai la tine, cu optimismul tau, chiar nu ma asteptam! Ia o
de aici si inceteaza cu prostiile, ca-ti irosesti viata cu momente din astea si zau ca nu are rost.
Florentina si Tudora maninca „soldatei“, dar nu stiam ce-s aia cind ai scris si ma pregateam sa te intreb. Eu ii pun doua feliute subtiri de piine facuta in casa unse cu unt si cu brinzica dulce facuta de mine sau cu pasta de broccoli sau cu pasta de brinza, le apas bine ca sa nu de desfaca si apoi le tai in cuburi mici. Papa don'soara de nu are aer. O sa o vedeti in poze cum maninca... ca purcelusul!
Voiam sa scriu mai multe, dar nu mai am timp. Vai, am emotii, stiti? Unde ma duc eu singura, grasa si salbatica dupa atita stat acasa!?! M-am plins atita timp ca nu ies din casa, ca n-am si eu o pauza cit de mica numai pentru mine... si, acum cind o am, ma gindeam acum jumatate de ora, ce bine era sa stau la caldurica si sa ma uit la un film pe DVD... Femeile astea, cum o dai, nu-i bine! Nici nu i-am spus colegului, ca ma si bate! Gata, ca intirzii! PA!
Cornelia,
de
Agata si
Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com
omustata spune:
Am vazut ca ati fost pe chat azi. Eu azi am deschis YM pentru prima oara dupa mult timp si exact cand m-ati chemat voi, eu nu eram la calculator. Mi-a spus sotul meu, dar eu ii dadeam Mayei sa manance si el nu s-a oferit sa-mi ia locul.
Nelia-nici cu David al lui mstroie nu-mi este rusine. Are niste ochi....
. Cum te-ai distrat? Pacat ca ai fost singura. Nu ai gasit si tu niste prietene? Singura parca nu are nici un haz.
Hai fetelor, nu mai fiti deprimate. Uite, eu azi cand eram mai amarata din cauza ramanerilor in urma ale Mayei am aflat ca sotia unui var primar al sotului meu este gravida in luna a 4a si tocmai a aflat ca are cancer limfatic. Eu nu prea o cunosc, am vazut-o o singura data in viata mea, dar mi se rupe sufletul cand ma gandesc la ea. Este si in luna prea mare ca sa mai poata face intrerupere. Groaznic! Nu v-am zis asta ca sa va intristez ci dimpotriva, sa va bucurati de ce aveti.
Florentina-multumesc pentru explicatia legata de "soldatei". Eu nu pot face asta pentru ca Maya nu mananca nimic singura, niic macar din mana mea. Pentru ea exista o singura modalitate de hranire si anume cu lingurita. Nu concepe altfel. Am incercat in toate felurile, dar zici ca-i dau otrava. Strange buzele si nu vrea sub nici o forma sa manance. Nu pricep de ce. Mai exista vreun copil care la ora asta nu mananca singur daca ii dati un biscuite sau bucatele de mancare in mana? Probabil ca suntem ultimii si la capitolul asta
.
Va las acum. Noapte buna tuturor si tie Laura, buna dimineata!![]()
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
Danelutza spune:
Buna dimineatzaaaaaa, desteptareaaaaaaaaaaaaaaaa
La multzi ani, bobocelei sarbatorita astazi, Mara Diana
Tdi eu am carucior din ala, am dat vreo 50 de euro, dar era in oferta, nu stiu cam cit costa cu adevarat, l-am luat de la Chicco.
Ioana mulltzumesc, uite si de la mine
. Tzi-a trecut acum depresia, te simtzi mai bine, nu ? O sa ajungem sa facem "clubul depresivelor" de la mamici mai-iunie 2005
, deja sintem trei, tu, eu, Teddy... Cine se mai inscrie ... lista e deschisa amatoarelor. ![]()
Va doresc o duminica placuta
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami