Bebelusi de mai-iunie 2005 (80)
Raspunsuri - Pagina 12
loreen spune:
Buna dimineata...
...si somn usor in continuare Olguta din America...
LA MULTI ANI David Mihai si Sara ...
Mai fete imi pare rau ca am plecat aseara incogito(
) de pe ciat insa racnea asta ca disperata si nu avea nici un gand sa se potoleasca ceea ce deja ma scoate din draci...evident ca sa pot dormi si eu a aterizat cu mine in pat,iar eu am adormit imbracata de oboseala...de dimineata nu intelegeam ce ma strange in talie si erau blugii...Din seara asta ma dau la ea si s-a lins pe bot de dormit cu mine...
Ioana atunci nu-i mai da cateva zile fructe...dai iaurt sau paine cu diverse unsori pe ea...eu ii dau de ex. crema de la exquisa cu piersici sau fructe de padure sau cirese si este o minunatie...eu as linge castronul...le gasesti la selgros(la noi aici sunt ...la cutii mari de 500gr)...sau cum ti-am zis mango...Delia ca de-altfel nici sor-sa nu se omoara dupa fructe de nici o culoare...Aia mare nici cu slujbe nu mananca fructe...eu in schimb sparg si legume si fructe in prostie...deci prin eliminare seamana cu ...tac-su evident...
Tdi eu folosesc Dorna adica Izvorul Alb...ca evident dupa ce am studiat temeinic etichetele la ape plate am ajuns la conslcuzia ca asta are concentratie mica de sodiu
...iar carucior ti-as recomanda Inglesina swift,cam 100 euro costa si are parca 3 sau 4 kg si se face umbrela...
Iar tu cum ti-am spus si aseara pe ciat esti o mumusete tare ...m-as face si eu gigea de PAste dar coafeza mea trebuie sa nasca asa ca o sa raman la fel la mutra nu ca m-ar alega careva si sincer nici nu ma trage ata...am intrat asa intr-o pasa proasta din care probabil o sa ies la iarna viitoare...
Olguta din America imi pare rau despre sotia varului tau...stiu ca atunci cand auzi de vesti proaste te gandesti ce norocos esti tu ca nu ai asa ceva si ca viata merita traita...asa o fi...insa fiecare problema,de sanatate,de comunicare cu partenerul,materiala...este totusi o problema si te afecteaza rau si auzind de altele doar poti sa te bucuri ca a ta nu este asa grava...dar tot ramane si-ti amareste viata...
Andutzy dar mari v-ati mai facut...si frumosi...daca-i asa rau la gust nevralginul sigur nu am sa-i dau pentru ca oricum este sclifosita apai numai ala mai lipseste...
Aici vremea este la fel de scarboasa ca si ieri si cred ca pe motivul asta ma apuc de facut mancare ca sa scap de-o grija...vreau sa fac intinsoare,ardelenii stiu ce-i aia![]()
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Danelutza spune:
aaa, uita-i sa va anuntz ca v-am pregatit o cafelutza calda, calda... 

... asha ca sa va trezitzi.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
Ada_74 spune:
Danelutza, multumesc pt cafea, mi-a prins tare bine
.
Eu sunt la munca, cred ca mai am putin si ma mut aici. Sotul e deja disperat, a inceput sa imi reproseze ca stau prea mult la serviciu, dar cu asta nu face decat sa rasuceasca cutitul in rana, pt ca numai de placere nu vin sambata si duminica sau raman peste program. Am o constiinta tampita (spun acum) a lucrului bine facut si sunt si probleme care nu suporta amanare si nici nu le pot delega. Ma doare sufletul ca zboara timpul, Sergiu creste si eu nu ii sunt alaturi decat doua-trei ore pe zi. Singurul privilegiu pe care l-am pastrat este ca ii dau masa de seara si adoarme la mine in brate. Si daca s-ar putea, l-as tine pana dimineata, asa nu imi vine sa il asez in patut ... In concluzie, Danelutza, trece-ma si pe mine in clubul deprimatelor![]()
Va pupam,
Lili si Sergiu (11.05.2005)
babygirl spune:
omustata, mi-ai facut ziua mai fericita! pai eu ma laudam acum cateva zile ca a binevoit copilul sa manance singur un biscuit.crezi ca a tinut-o? ieri tipa cu biscuitele pe masa ca sa-i dau sa manance. ma pusesem cu ea la masa,i-am pus si ei biscuitii in fata si dau sa mananc. crezi ca am reusit? neeeh. vroia biscuitul, dar nu se obosea sa si-l tina singura. nu vrea si pace.cu laptele la fel face. tine sticla,se joaca cu ea,dar nu ar bea singura pt nimic in lume. seara ii dau sticla in mana si se arunca pe spate tipand ca nu-i dau sa bea.
florentina, ce bine ca a mancat maia mai bine! s-o tineti tot asa! nu ca noi care dupa ziua in care a halit de numa', a tinut cura deslabire. ieri a mancat abia la 18:00 mancarea de pranz...in total 2 mese toata ziua...
stie cineva daca in dieta montignac e voie sa se amestece orezul cu legumele? mai bine zis am voie sa manac orez? m-am pus pe "treaba" ca nu se mai putea. am deja in minus 1kg dat jos in 3 zile. am nevoie de incurajari, sugestii, idei! ![]()
tamar spune:
Buna dimineata! (la mine e 2 jumate, tot aaa dimineata
.
In primul rind, Nelia mersi de aprecierile la adresa Adinei! :) you made my day. Poze mai am, dar sint intr-un site care se poate viziona doar cu invitatie pe email (le pun pe ala ca le si printez de la ei, online). OlgaM, mersi si tie
si de urarea de drum bun, ufff am niste emotii...bagajele nu sint inca gata, dar mai aveeeem timp, plecam pe la 5 jumate dupa amiaza de acasa, asa ca am lasat o multime de lucruri pe "maine". Acum daca m-as si culca...
Nelia, sper ca ai avut o seara super. foarte dragut din partea sotului, desi sint de acord cu Olga, nu era mai bine sa mai mergi cu cineva? si asteptam pozeee cu vorbareata
Tdi, foarte frumoasa tunsoarea si posesoarea parului
, drum bun si distractie placuta in Ro!
No, ma duc la nani, have a nice day si data viitoare o sa va citesc din Ro 
tamar spune:
Ahh am uitat, Florentina, suuuper colajul, mersi! dar in ce limba cinta copilu' ala mey?
Danelutza spune:
Uffff, 

greshii data
La multzi ani, Ana si David Mihai si Sara
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
(5 iunie 2005)
Danelutza spune:
Ada rezolvat, te-am inscris in club, bun venit 

(5 iunie 2005)
iuliana spune:
OlgaM, si Diana intra in categoria "da-mi de-a moaca (,) ca altfel nu maninc":). Daca ii dau biscuite sau piine, ea se joaca, le sfarima si le arunca pe jos. Eu chiar nu imi fac griji. Emma a mincat prima oara la un an, si, dupa cum se vede, Diana e sora-sa geamana
. Si, drept sa iti spun, prefer eu sa o hranesc, pentru ca eu urasc sa o vad toata mozolita si sa frec la pete toata ziua. Uite, vezi, din cauza asta a putut Diana sa poarte citeva din hainele Emmei, ca erau curatele (95% din ele sint ca si noi) si ca ii veneau
. Cum ea e mult mai grasana decit era Emma, mai mult de 50% nici nu a apucat sa le poarte. Eu urasc mozolelile, asa ca nu ma supar deloc ca nu maninca singura. Cind o sa fie pregatita, o sa pape. Mai lasa si tu standardele astea si nu te mai panica. Fiecare copil are standardele si ritmul lui de dezvoltare. Eu de chestia asta (cu hranitul singura) nu am auzit niciodata cum ca e o regula. Dr. mea nu m-a intrebat niciodata minuni din astea. La controlul de 10 luni, m-a intrebat daca merge de-a busilea si daca bolboroseste pe limba ei. I-am zis ca Diana nu merge de-a busilea, dar se misca asa cum stie ea si cum poate. Nu m-a panicat in nici un fel, nu mi-a spus ce e "obligatoriu" sau nu sa faca la virsta asta. E dr. pediatra si a Emmei, o femeie "in tema" care nu duce la isterie mamele. Mi-a si spus ca la 10 luni e inca devreme sa mearga, chiar daca unii bebelusi o fac deja.
Pun si eu un filmulet cu fetele. Emma e intr-o pasa nasoala:), dar de obicei e mai dragastoasa cu sor-sa:) http://www.youtube.com/watch?v=9SFM94Mve9M .
Nelia, cum fu concertul?
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
poze 1,2,3,4,5,6,7
ioanailincam spune:
Of, of, of, numai belele pe capul nostru.
Mai nou maimuta a dezvoltat o iritatie mai pe tot corpul
. Sunt niste bubite rosiatice si le are pe burtica, torace si picioare. Nimic pe fata, gat, urechi.
Am vorbit cu dr si zice ca ar putea fi rubeola. Eu ma gandesc mai degraba la o reactie la Ospamox, scrie pe prospect ca poate avea ca efect secundar urticarie. Cert e ca tot nu putem iesi afara, cand in sfarsit s-a mai reparat vremea, nu facem baie (e deja a treia zi
) si stopam antibioticul, in caz ca e alergie (oricum nu mai aveam decat o doza si trebuia sa merg la famacie sa ma milogesc sa-mi dea fara reteta).
Am niste nervi... Dar ea mititica, care nu stie nici macar ce se intampla. Macar afara de-am putea iesi, sa-si mai consume energia.
Asa ca sa scap de depresei, poate doar sa ma adancesc in ea, ca asa aveam pofta de o plimbarica... Mai bine m-as duce la piata sa cumpar una alta ca tot nu avem de nici unele, dar parca nu mai am nici un chef.
A, ia ca-mi pica fisa: eu nu am facut rubeola, te pomenesti ca iau si nu mai plecam la Bacau de Paste. Hai ca incep sa fiu paranoica de-acuma
.
O duminica mai buna va doresc!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...