Bebelusi de mai-iunie 2005 (80)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Neatza si de la noi!

Ana, David Mihai si Sara

Teddy, sa-ti raspund la intrebari:

1. daca il treci in pasaportul tau trebuie sa siei copilul cu tine, poza ti-o face acolo. Dar eu te sfatuiesc sa-i faci pasaport individual ca asa e legat de tine si numai cu tine poate calatori. Cu tatal nu!
2. Daca mergi cu avionul NU iti trebui scaunul de masina, Da daca te duci cu masina, dar din cate stiu cu avionul... asa ca nu ai nevoie, ca nu te lasa oricum cu el...
3. APA plata, pentru lapte...
4. Aici un carucior din ala este vre-o 120 kr... inmulteste cu 5000 lei. si asta la reducere... altfel e mai scumput...

Iar Teddy, tu esti o frumoasa mai... Eu mi-am tuns parul in tinerete ca sa zic asa, ca il aveam si eu tare lung... Dar mai bine asa, ca e mai usor de intretinut... Esti o frumoasa sa-ti fie de bine...

Danelutza, este o bunatate cafeaua facuta de tine... Mai imi dai una?

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Buna,

Of, Ioana, asta va mai lipsea. Si duminica! Macar daca era in cursul saptamanii mergeai cu ea la pedi sa o vada. O mananca pielicica, se scarpina? Multa sanatate si sa treaca repede!

Iuliana, am vazut filmuletul si ma imaginam in pielea ta... imi dau seama cum trebuie sa fie sa iti petreci toata ziua stand cu fetele si incercand sa le tii ocupate! Cu toate astea m-as declara o mamica fericita, cum cred ca esti si tu!
V-am admirat si depozitul de jucarii, mi-ar fi mie drag sa ma joc toata ziua la voi in casa!

Tamar, sa aveti un zbor placut si fara peripetii! Va asteptam cu drag pe plaiuri romanesti!

Loreen, te inteleg, eu nu am adormit imbracata in schimb mi-am luat iar un cap in gura! Astept sa vina luna mai sa se mute ai mei in dormitorul mare si sa dorm eu cu ea in sufragerie, pana se obisnuieste sa doarma singura. Sper sa o obisnuiesc sa doarma in patut!

Maya e la plimabarica cu bunicul, profit de asta si ma apuc si eu de treba. V-am pupat si va doresc sa aveti o duminica frumoasa!

Tina si Maya
Pozele noastre
Maya la zece luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

salvat paginutza , daduseram coltzul si sintem tinere, e pacat...
Ioana sanatate Anei
Beatrice poftim... ... e caldaaaa, caldutza

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

La multi ani Ana, david Mihai si Sara!

Loreen-eu nu vroiam sa minimalizez problemele altora, dar erau cateva fete aici pe care le apucase depresia si eu intelesesem ca asa, din nimic, nu ca ar avea probleme majore. Stiu si eu ca atunci cand ai probleme ale tale ti se par cele mai importante, asa sunt si eu. Eu vroiam doar sa le scot din starea de amorteala. Scuze daca am suparat pe cineva .

Iuliana-pe mine pediatra Mayei m-a intrebat de asta cu mancatul, dar nu a zis ca-i bai daca nu face asa. Insa cand am fost la terapie, tipele de-acolo mi-au spus ca mancatul cu manuta este ceva ce trebuia sa faca de la 9 luni. Nici mie nu-mi place cand isi baga mainile in mancare si se mozoleste (Laura,nu esti singura ).

Ioana-eu stiam ca numai la boli contagioase apar bubite si pe burtica. Dar poate ma insel. Sa dea Dumnezeu sa nu fie nimic de genul asta.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Multumim pentru urari am baiat mare ce mai, mare si nebun.
N-am mai scris de mult pt. ca au inceput iar crizele de plans noaptea, nu ca pana acum ar fi dormit dar il adormeam repede cand se trezea acum se lasa cu urlete si 2 ore, i-am dat nurofen dentinox in toata gura si degeaba, oricum nu se vede nici un dinte. Ieri l-am culcat la 10 s-a trezit la 11.30, l-am adormit, de la 2 la 4 urlete a stat tasu cu el si eu am plecat in sugraferie sa dorm pe naiba cum sa dorm in urlete si la 4 am cedat nervos si m-am dus eu sa-l legan de m-au gasit dracii pana la urma l-am adormit, la 7 era drepti si pana acum a dormit 40 de minute pe la 12. Tasu a dormit azi pana la 1 ca a fost terminat dupa 2 ore petrecute cu fisu azi-noapte pai e corect? Asa ca n-am mai fost in stare nici de DC, nici de chat si m-am apucat si de curatenie, am reusit doar sa spal faianta in bucatarie vineri si de atunci bat pasul pe loc.
Nelia cred ca David e pe fusul orar al Tudorei de-aia il place
Apa plata ii dam si noi tot Izvorul Alb.
Florentina multumim mult, al meu sot de cand i l-am aratat il pune intr-una ii place si muzica mult.
Chiar ca multi copii cu ochii albastri.
A invatat si David sa se dea jos din pat eu il pun mereu ca e haios rau cum isi cauta el marginea patului, se pune pe burta si se impinge pana ajunge cu picioarele jos.
Inca nu merge singur in picioare si cred ca nici nu o sa mearga curand ca are curul greu, sta singur in picioare dar daca il chem la mine intinde mainile nu face pasi putoarea.

Mari si DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Olguta din America nu superi pe nimeni,spuneam ca intr-adevar alea sunt necazuri mari si le constientizezi atunci cand iti este bine,ca daca dai cu botu de probleme fie ele din cele mai banale, atunci uiti cu siguranta si sa vezi cum faci din tantar armasar...ca asa-i la noi la romani...
Iar cu mancatul cu mana spunele la alea la terapie ca nu-i frumos sa mananci cu mana...io nu o las pe Delia pentru ca nu suport si sa mor daca stiu de poate sa o faca...las ca o indop ca macar asa stiu ca mananca sigur...

Tamar drum bun spre tara...si bine ati venit

Ioana vreo noutate ceva cu bubitele?!Spre rusinea mea habar nu am cum se manifesta bolile de piele pentru ca nu am avut parte de asa ceva...doar pojarel la Bianca...anyway sanatate maxima voua si sa fie doar urticarie...

Mari marsalierul Deliei este stricat ...i-am arata si eu de catev aori cum sta cu datul jos din pat si azi de dimineata a aterizat direct in fund ...cum?!...stiinta inca nu a putut-o dovedii...

Florentina apetitul Mayei cum a fost azi?!

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Iuliana ti-am vazut si eu gogosicile,le mai vazuzem si-mi plac tare,dar un lucru e cert m-ai luat pe departe la jucarii...are si Delia dar la voi este inzecit...

Noi am fost pana la urma afara o ora-doua dar in grup restrans,doar eu si Cornelia...copii cuminti evident,au stat in carucioare si au admirat plin de entuziasm natura inconjuratoare...cand si-o face timp or sa va povesteasca chiar ei cum a fost

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Iuliana-este scumpa foc Diana. Mi-a placut mult filmuletul. Spune-mi si mie de unde ai luat cercul ala in care sta Diana?

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Iuliana am vazut filmuletzul... mama, da ce colectzie de jucarii ai, e adevarat ca are mama doua fete, de aia peste tot sint jucarele.
Loreen or sa povesteasca, acushica, de or sa te doara urechile ascultind si vrind sa pricepi ce spun.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

tdi,esti tare frumusica,iar noua tunsoare te prinde tare bine!
iuliana,simpaticice foc fiicele tale diana&emma!m-am delectat si relaxat uitandu-ma la filmulet.
noi azi am fost in herastrau unde ne-am intalnit cu gabitza&familia.vedeti aici cateva poze cu piticii nostri: http://pg.photos.yahoo.com/ph/adina_hrincu/album?.dir=b24a&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/adina_hrincu/my_photos

Mergi la inceput